Gość Dorota W Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nefri --słonko pominęłam Ciebie --serdecznie przepraszam i przesyłam potrójne buziaczki Mileno --a Ty zniknęłaś tak szybciutko -co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krrystyna 3 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam wszystkich!!!!!! Oj DOROTKO ty ranny skowronku no niw wiem czy zrobie sobie dzisiaj wagary ale napewno zwolnie z ta robotą buziaczki Matjago co u ciebie? Domi 110 jak dzisiaj sie czujesz ? Nefri co u ciebie? Małgosiu córeczko jak tam dzisiaj pewnie wolne od szkoły ? Sorato a ty jak dzisiaj ? Pozdrawiam serdecznie nowych forumowiczów życzę miłego wypoczynku ale mam nadzieję że coś napiszecie buziaczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sorata Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ja hm..srednio chyba przespie caly ten dzien zeby nie myslec o niczym...to tez jest jakis sposob.* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Sorata przespanie całego dnia to nie nie jest wyjście z tej sytuacji.Chcąc się pozbyć a przynajmiej złagodzić objawy choroby musisz zaczą coś robić w tym kierunku.Twój post zabrzmiał tak jak byś miał zamiar się poddać a to nie w tym rzecz.Zacznij myśleć pozytywnie ,świat może być piękny wystarczy spojżeć na niego przez różowe okulary.Pozdrawiam serdecznie.! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia1990 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witajcie kochani:) U mnie dzisiaj pogoda taka byle jaka raz słonko raz pochmurno....hmm ta pogoda mogłaby się w końcu zdecydować;p Kurczaki pieczone chyba mnie przeziębienie łapie bo gardło daje o sobie znać:/ Krysiu 3 dzisiaj na szczęście wolne:) Jak super że już weekend:D Matiiaga oj maluszek zaczyna od małego ci się psocić;) Ciociu Dorotko Małgosia prosi o piękny uśmiech od ucha do ucha:D Domi jak się czujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia1990 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Sorata zgadzam się z ciocią Dorotką i posłuchaj jej rad bo one są cudowne i są bardziej skuteczne niż jakiekolwiek tabletki:) A co do okularów mogę ci pożyczyć różowych okularów:) Mam dwie pary;) A kolorek różowy uwielbiam:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Małgosiu w tym momencie uśmiecham się najpiękniej jak tylko potrafię specjalnie dla Ciebie skarbie:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia1990 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jupi:D:D No to teraz możesz naleśniczki jeść wkładając je do buzi poziomo:P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia1990 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Kochani muszę Was na troszkę opuścić bo lecę do koleżanki na szczęście nie muszę daleki iść bo mieszka na moim osiedlu:D Ale jak tylko wrócę to od razu do Was zajrzę;) Chyba się uzależniłam od Waszego towarzystwa bo nie mogę wytrzymać żeby tu nie zajrzeć i przeczytać jak się czujecie:) :) Dorotko ten uśmiech ma pozostać na twojej ślicznej twarzyczce:) A jak nie będzie się Ciebie chciał słuchać to weź kawałek sznureczka i przywiąż go z jednej strony do jednego ucha a z drugiej do drugiego ucha i będziesz miała uśmiech od ucha do ucha:D Do usłyszenia=*=* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość matiiaga Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam z lekkim opóźnieniem:) Jedno okno umyte. Troche mi się zeszło, ale muszę to robic w zwolnionym tempie. Nie jadę dzisiaj do szpitala - dzwoniłam i powiedzieli, że jak nic się nie dzieje, to mam zgłosić się rano w poniedziałek do polikliniki na ktg. Tak więc jestem spokojniejsza, że dzisiaj nie muszę tam jechać. No dobra chwila odpoczynku była idę pracować dalej. Pozdrawiam was bardzo gorąco:):) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Matiiago--- witaj kobieto pracująca coś króciutka ta Twoja przerwa była .Chyba samopoczucie Ci dopisuje skoro tak skrupulatnie zabrałaś się od rana do pracy? Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Haneczka Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Szukałam czegoś o nerwicy i trafiłam, na to forum, jest niesamowite. Czytam już pół godziny i czuję się, jakbym trafiła do książki Szwaji. Ja też mam poważne problemy, a na wierzchu uśmiech i dobry humor. Czasami jednak muszę się wygadać, bo wybuchnę, jak wulkan. Mój stan dzisiejszy: ciśnienie 140/90 tętno 96, a w głowie tajfun i ziemia ucieka mi spod nóg. Staram się zachować spokój, ale kiepsko mi idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
domi110 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam moich forumowiczów Ja niedawno co skączyłam z porządkami a jeszcze mnie czeka to sraszne prasowanie a coś nie ciekawie się czuję ,boli mnie gardzieło i jakby w kościach łamało a miałam ostatnio kontakt z moją sąsiadką a przedwczoraj ją rozłożyło i niewiem czy coś załapałam Dorotko wiem że robota nie zając ale jam coś takiego w sobie Matiago Ty pracusiu może to sprzątanie przyspieszy Krysiu3 jak tam na wagarach Sonata nie możesz zycia przespać .walcz z sobą nie bądz taki zrezygnowany lenko30 miło ze napisałaś Milenko,Ewciu, krysiuwaw gdzie jesteście Małgoś w gościnie u koleżanki tak trzymaj trzeba się rozerwać Haneczko miło Cię poznać ,pisz z nami to pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
krysia_waw Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam wszystkich mocno znow problem z komputerem ach Dorotko buziaczki slonko Krysiu i wszyscy ktorych nie wymiwnilam pamietam i scisakm Domi w lipianach szczecin i okolice gorzow wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Krysiu waw-- czy dostałaś wczoraj mojego smsa.Masz moje gg napisz co się dzieje.Pliiiisssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nefri77 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jestem , jestem . Witam wszystkich bardzo serdecznie .Nie pisałam bo miałam zagonione dwa dni .Wczoraj z dzieciakami do kontroli i mamy odstawione zastrzyki , tylko antybiotyk doustny .Chociaż tyle , tylko córa Zinatu nie chce , wlewamy na siłe .Dzisiaj biegałam po sklepach , chciałam jakieś buciki sobie kupić i kurteczkę , a tu w sklepach same badziewie .Nie to żebym była wybredna , ale chciałam coś normalnego , i ładnego .Widzę że doszło troszkę osób , fajnie będzie nas więcej .Matiiago trzymaj się , już bliżej niż dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nefri77 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ale miło że o mnie pytacie , mnie ostatnio jakoś lepiej ( tylko senna jestem ) , ale nerwy Ok . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia1990 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witajcie moje skarbeczki:) Wróciłam od koleżanki (a raczej przyjaciółki) jakieś dwie godzinki temu;) Było super pogadałyśmy sobie sporo :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nefri77 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Cześć Małgosiu , super że miło spędziłaś dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sorata Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 no a ja wyszedlem do ludzi bylem w restauracji z dziewczyna a potem na wystapie fotografiii... :):) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia1990 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 To świetnie:) Tak trzymaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nefri77 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No to więcej osób spędziło udany dzień , oby tak dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia1990 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 nefri a ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nefri77 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Dla mojego męża udany , bo nic nie kupiłam a dla mnie - bo ja wiem - wybiegałam się po sklepach , nic nie kupiłam , ale humorek i tak mi dopisuje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nefri77 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Idę usypiać szkraby , póżniej do was zajrzę ( zamierzam oglądać film * sposób na teściową *). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi