Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiiaga
Witam wszystkich U mnie humor sredni, bo z czego tu się cieszyć? Jestem przeterminowana, żadnych oznak, i zaczyna mnie to wkurzać. Jutro idę do lekarza, bo powiedział, że jak przechodzę termin to mam się do niego zgłosić. Wiem co mnie tam czeka i nerwy biora górę. Boję się jak diabli, ale muszę. No chyba że mały zrobi niespodzianke i jednak zdecyduje się dzisiaj. Tak więc czekam, czekam, czekam. Już nic mi się nie chce. A miałam takie plany:) Ciekawe czy do świąt zdąży wyleźć. Okna brudne, a mnie szlak trafia. Jakos czuję, że te zbliżające się święta nie będą takie świąteczne. Pozdrawiam Was Wszystkich.:):)
Gość Dorota W
Matiiago wiem ile nerwów kozstuje Cię oczekiwanie na pród ale dla pocieszenia powiem Ci ,że ja drugiego syna przenosiłam 11 dni. Nie martw się niczym widocznie maluszkowi się nie spieszy na świat ,dobrze mu u mamuni w brzuszku
Gość matiiaga
Dorotko mam nadzieję, że jeszcze przed świętami wrócimy do domku we dwójkę:) Nie wyobrażam sobie leżeć w święta w szpitalu. Może dlatego tak się wkurzam, bo miałam nadzieję, że urodzi się wcześniej i wogóle nie myślałam że po terminie. Ale kiedy będzie chciał wyjść to wyjdzie:)hihi. A jak ty się czujesz dzisiaj? Czytałam, że po wizycie lepiej się czujesz. Ja też po każdej wizycie czułam się lekka, jakaś inna. I nie mogłam się doczekać następnej. teraz na razie nie chodzę, więc coś mi brakuje. Ale mam Was i lżej mi:)
boje sie ze to znak ze ktos umrze z rodziny,..a najbardziej sie boje o siebie....niby ludzie choruja latami,na rózne schorzenia ale niemam dnia zebym sie umiechnal choc przez chwile przeciez jestem zdrowy,same klopoty i zmartwienia,ostatnio wmowilem sobie 2 nastepne choroby,i ani lekarze i psycholog nie umieja mi pomoc...leki tez nie usypiaja, tylko usypiaja moja czujnosc..ciocia ktora wraca z pracy nie chce przyjsc do domu..bo ciagle to samo ja i moje choroby,i przez to ona sie denerwuje i ja tez....a ona ma nadcisnienie i co chwila ma nowe leki boje sie ze ktoregos dnia ja wykoncze:(
Gość Dorota W
W dniu imienin dla Ktystyny ******************************************** W tym dniu szczególnym,życę Ci : Odwagi,by wspinać się na szczyty pozornie nie do pokonania. Siły,by wytrwać w raz podjętych postanowieniach. Pogody ducha,by akceptować to,czegonie można zmienić. Rozsądku,by podejmować tylko mądre decyzje. Mądrości,by odróżnić prawdę od fałszu. Tego Ci życzę uroczyście no i stu lat w zdrowiu oczywiście. Życzenia płynące z serca z ochoty od pamiętające i kochającej Doroty
Witam Was moi kochani Pogoda wstrętna ,pada ,wieje dobrze że siedzę w domku Sorata ,sory ja Ciebie uważałam za kobietę ale nie możesz tak sobie wszyskiego wkręcać ,wiem że to nie jest łatwe ale musisz zrozumieć że to Ciebie do niczego nie doprowadzi tylko pogłębisz chorobę .Ja też miałam do snów lęk ale to u mnie jest przyczyną że moja mama zawsze przeżywała sny i panikowała a ja to cholernie brałam do serca, ale teraz tłumaczę że to tylko sen i co ma być to będzie może wczoraj pomyślałeś o wujku i Ci się przyśnił nie wmawiaj sobie ze zaraz umrze Aby pokonać te nasze lęki ,obawy potrzebujemy tylko zmiany nastawienia ,obrania w naszym umyśle nowego przyjemniejszego punktu widzenia .
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Właśnie wróciłam ze szkoły:P Mogę się Wam pochwalić że dostałam dzisiaj 5 i 3- :) Domi dziękuję że myślisz o mnie że jestem rozsądną osobą:) Matiiaga widocznie maluszek nie chce opuszczać mamusi brzuszka bo tam ma wszystko czego mu potrzeba i pewnie przeczuwa że świat w brew pozorom wcale nie jest taki fantastyczny:) Dorotko cieszę się że mój młodzieńczy wiek pomaga wszystkim:) Krysiu moja ciociuniu kochana wszystkiego najlepszego z okazji imienin, dużo zdrowia,szczęścia,samych radości,abyś jak najszybciej pokonała tą paskudną chorobę i aby w każdym dniu Twojego życia słońce,które świeci tylko dla Ciebie rozświetlało Twoje życie i aby spełniły się Twoja wszystkie marzenia i te malutkie i te duże:):)=*=*
Gość Dorota W
Jestem już w domku.Pogoda u mnie momentalnie się zmieniła .Zaczęło mocno wiać i pada deszcz. Jak człowiek może się dobrze czuć przy tak nagłych zmianach atmosferycznych.Szkoda gadać!!!! Matiiago a jak Ty sobie radzisz z tymi lękami przed zawałem i wylewem?Często Cię dopada strach?
Gość krystyna 3
Domi 110 nie wiem słonko jak ty mnie wyczólaś mam problem w rodzinie i to w swoje imieniny muszę sie martwić ale myślę żę będzie dobrze ze to nic poważnego chodzi o problem zdrowotny z moją synową ale myślę że bedzie dobrze