Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiiaga
Witajcie z rana. Ja odstawiłam małego do przedszkola, nawet nieźle się czuję. Za oknami szaro, buro. Ale ma byc ciepło, na razie 1 st. Wczoraj juz nie pisałam, bo spedzałam rodzinną niedziele:) Dziwnie to brzmi, ale mąż całe dnie w pracy więc wczoraj wykorzystałam jego obecność do prac domowych:) Ewa bez nerwów. Szkoda sobie głowę zawracać szczurkami. Bez nich tez jest fajnie. Tylko ty naprawdę mało nas odwiedzasz. Jak się czujesz? nefri77 ja też codziennie mam wysokie tętno. Ale to chyba te myśli, czy dzisiaj będzie dobrze? Jak dzieci? A jak ty się czujesz? Domi, Małgosiu co tam u was? Dorotko mam nadzieję, że się odezwiesz. I Krystyna 3 również. Jak zdrówko? Pozdrawiam wszystkich.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani=*=* Ja od godziny 6 nie mogłam spać tylko przewracałam się z boku na bok:/ Teraz zjadłam śniadanko i serduszko nie daje mi spokoju ciągle kołacze:( Na dodatek zaczęło chcieć mi się spać ale niestety nie mogę się położyć spać bo muszę iść do szkoły. Wiecie mi się wydaję że osoby które tak się zachowują wobec nas po prostu zapomniały ile rad otrzymały od wielu osób.Ale tak już jest że jak człowiekowi od dupy odejdzie do bardzo szybko o wszystkim zapomina albo mają nie leczoną schizofrenię.
Gość krystyna3
Witam wszystkich serdecznie !! Mattiago u mnie zdrówko nad wyraz dobrze aż się dziwię ,że tak dobrze a co u ciebie jak tam mały w brzuszku daje sie we znaki?? Dorotko co u ciebie jak zdrówko ,dochodzisz jakoś do siebie?? Krysiu waw odezwij sie wreszcie na forum ,bardzo cię prosze!! POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!
Witajcie:) Nie bylo mnie dwa dni a tu sie nieżle porobilo. to chyba zwykla ludzka zawiść spowodowała takie zamieszanie.Nasz naród ma to do siebie ,że widząc szczeście i powodzenie w życiu prywatnym i zawodowym u innych ludzi to musi im zaszkodzić zamiast dążyć do tego aby mu także było lepiej.Najlepij na kim psy wieszać:(Dziewczyny nie powinny rezygnować z pisania tylko dla tego ,żeby dać komuś satysfakcję:( Polubiłam dziewczyny z tego forum dlatego nie zgadzam się na ich odejście! Doroto masz w sobie tyle ciepełka i energi ,którymi możesz się podzielić z nami wiec daj spokój tym tanim sensacjom i wracaj .Krysiu kobieto jesteś cudowna a poprawnym pisaniem się nie przejmuj,teraz nastała moda na dyslekcję i dysgrafię więc jesteś trendy:)Matiago dobrze ,że przynajmiej ty zostałaś:) Małgosiu mało się znamy ale wszystko można nadrobić.Nefri popieram Cię a ty Ewo26 ale ostra jesteś , charakterek zbliżony do mojego. Dziewczyny damy radę ,będzie dobrze :)wracajcie szczególnie ty DorotkoW
Witam Wszystkich w piękny słoneczny poniedziałek Wczoraj było puściutko na forum ale dziś miło zawitać nie jestem sama , Doroto odezwij się proszę ,nie rezygnuj i napisz jak się czujesz matiaga a Ty jeszcze nie na porodówce ? ja też z drugim też tak miałam 2 tyg przenosiłam aż dostałam skierowanie od lekarza do szpitala jak mnie zbadali na izbie przyjęć to odrazu się zaczeło Malgosia ty leniuchu do szkoły się niechce chodzić ,ale można zrobić wagary Lenka miło Cię poznać nefri jak tam przeszło z tym tętnem Ewcia a co u Ciebie Czarna pozdrawiam Cię i miłej pracy życzę iWONA o Tobie też nie zapomniałam ,pozdrawiam
Gość matiiaga
Chyba jazda się zaczęła:) Od nocy mam takie bóle brzucha, ale wiem że mogą takie potrwać dość długo. Tak więc mam nadzieję, że mały będzie nieprzeterminowany. hihi Witajcie wszyscy. Jakoś nie moge się na niczym skupić, nawet na pisaniu. Ale póki jestem w domku to będę się odzywała. Za oknem taka fajna pogoda, niedługo idę po małego do przedszkola. Klatka mnie nie boli, głowa też jakaś spokojna. Żyć nie umierać.
Gość Małgosia1990
Właśnie wróciłam ze szkoły i byłam na mieście połazić po sklepach ledwo żyję tak mnie nogi bolą:) Domi nie bardzo mogę sobie zrobić wagary bo mam indywidualne nauczanie:/ lenka pewnie że nadrobimy i to bardzo szybko:D:D:D
Gość Dorota W
Dzień dobry wszystkim! Dziewczyny zapewniam Was ,że cały czas myślami jestem z Wami.Nie wyjeżdżam ,nie umieram, nie poddałam się poprostu czekam aż uspokoi się sytuacja i przestanę działac na niektóre osoby jak czerwona płachta na byka. Pozdrawiam Was serdecznie !.Przesyłam mnóstwo buziaczków !Jesteście kochane!
Dziękuję Wam za miłe powitanie:) Domi jak ty jesteś stara dupa to ja jestem to ja jestem ruina :)))))) Małgosiu poznamy się tylko jeszcze troszkę czasu musi minąć . Matiiago podziwiam Cię :)jesteś dzielna:)Krystyno3 mam dobry humorek bo piękna pogoda nastała.Jest oki :) Dorotko nawet nie wiesz jak się zmartwiłam po Twoim ostatnim poście.Myślałam ,że już nie napiszesz.Ja również przesyłam Ci buziaczki:)))))
Lenka Ty i ruina ale określenie ,ja żartowałam mi się wydajeże mam z 22 lata ,kiedy te latka zleciały sama nie wiem Małgoś ty nasze młode orlątko ,miło jak humorek dopisje a jak zakupy coś w oko wpadło? Dorota fajnie że napisałaś nie musisz na nic czekać i pisz z Nami Czarna jak tam minął poniedziałek Matiago jak tam bóle są ,czyżby ma być przeterminowany (hihihi) Nefri,Ewcia co u Was słychać
Jestem tu po raz pierwszy.Do tej pory z nikim nie rozmawiałam o mojej chorobie.Przezywałam wewnetrzne katusze a na zewnatrz starałam sie uśmiechac.Wstydziłam sie,bałam ze uznaja mnie za świra i.t.p.Pierwsze objawy nerwicy pojawiły sie 6 lat temu lekarz przepisał mi afobam,brałam 2 dni i przerwałam bo byłam sie uzaleznienia.Sama starałam sie poradzic sobie z choroba,długo było dobrze,ale ostatnio choroba znow wrociła i to ze zdwojona siła i juz sobie nie radze.Od kilku dni mam bóle i zawroty głowy do tego mdłości,jakiś ciągły gwizd czy pisk w uszach,cierpnie mi skóra twarzy i głowy i czuję ciągły lęk jak bym była w jakimś amoku moje życie towarzyskie pękło jak bańka mydlana a było juz tak dobrze, śpie dobrze a budze sie jakbym wogole nie spała i cały dzień jestem jakaś zmęczona,moze jednak powinnam wspomoc sie farmakologią oczywiście nie na własną ręke,boje sie ze leki tylko mnie otumanią i bedę jeszcze bardziej otępiała a co z uzaleznieniem od nich,ponoc te nowej generacji sa ok. Prosze napiszcie coś juz niewiem co robic :-((