Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiiaga
Ja myśle, że nie powinien zamykac. Wszyscy tu piszecie i nie dajecie nam spokoju. Pisalismy na innym, zrobiliscie wszystko, żeby nas stamtąd wyrzucic. Załozyliśmy nowe - znów to samo. Kurcze ja chcę tu pisać, jest mi z tym dobrze. Oczywiście niektóre sprawy czy afery wolę przemilczeć, ale jest tu gromadka ludzi, którym się tu podoba. Więc catullus nie rozumiem ciebie, dlaczego mi to robisz?
Gość matiiaga
Małgosiu dobrze. tylko jak sobie poczytałam tu i na innych forach to mi przykro się zrobiło, ża catullus zgłosił do admina o zamkniecie tej strony. Ale ludzie różni są. Idę teraz na obiadek do taty. Odezwę się jak wrócę. A ty słonko jak dzisiaj? Pozdrawiam
Gość domi110
Witam Jednak dalej nie ma na tym forum spokoju ,ciąle ktoś się wpieprza i miesza minia co tu widzisz chorego Ty jesteś chory/a ,jak tu nic nie widzisz dla siebie to nie musisz tu zaglądać pozwól i daj spokój innym !!!!!!!!!!!!!!!! oderwać się od spraw ,problemów catullus nie wiem jaki widzisz powód aby to forum zamknąc ,wykasuj to forum jak dla Ciebie jest bzdetne i tyle matiago witaj ,widzę że nie spieszno dzidziusiowi na świat ,musisz się uzbroić w cierpliwość Dorotko jesteśmy spod tego samego znaku ,wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,spóżnione ale szczere ,jak tam skarbie Twoje zdróweczko bo ostatnio czytałam że nie zabardzo byłaś w szpitalu Małgosiu 1990 cieszę się że piszesz i jestes na forum Buziaki dla Krystynek Kochani kiedyś pisałam że znajoma z pracy poleciła mi ksążkę Dale Carnegie *Jak przestać się martwić i zacząć żyć* ja ją przeczytałam polecam każdemu .Ja osobiście ja sobie kupię mimo że ją już przeczytałam ,tę ksiązkę zaleca się czytać z ołowkiem w ręku ,jeśli natrafisz na sugestię, myśl która twoim zdaniem może okazać się przydatna zakreśl ją ta ksiązka może być czytana po kilkanaście razy nawet w miesiącu naprawde polecam .Mozna wpisać w gogle ten tytuł i przeczytać recenzje .Naprawdę warto
Gość catullus
Powiem tak. W moim mailu do administatora tego forum NIE POJAWIŁO SIĘ NAWET SŁOWO *ZAMKNĄĆ*. Poprosiłem jedynie o INTERWENCJĘ I REAKCJĘ ZE STRONY ADMINISTRACJI FORUM, bo uważam, że zaistniały tu sytuacje, które nie powinny mieć miejsca. Jasne?
Gość Małgosia1990
Strasznie mi przykro że osoby które kiedyś tworzyły z nami naszą malutką wirtualną rodzinkę teraz wbijają szpile w serce i dręczą telefonami i esemesami innych.Proszę Was zastanówcie się nad sobą i zamiast oskarżać innych zacznijcie od siebie.Przez takie dziecinne zabawy już Iwonka odeszła z forum i powiem że bardzo mi jej brakuje i tęsknie za nią.Nie chciałabym żeby Dorotka opuściła forum bo też jest bliska mojemu sercu.Do jasnej ciasnej dajcie już spokój z tymi idiotyzmami.Ludzie ile wy macie lat że tak się zachowujecie?? Dzieci w wieku 5 lat tak postępują.Czy nie umiecie jak dorośli załatwiać takich spraw?? Jeżeli nie to co za idiota Wam dowód osobisty wydał?? Jak się ktoś nie umie zachowywać i postępować jak dorosły to brać się za łopatki z wadereczkami i do piaskownicy.
Małgosiu! To,że odeszłam z forum nie znaczy że zapomniałam o osobach,które nigdy we mnie nie zwątpiły, a do takich należysz Ty.Widziałam jak mnie zawsze dzielnie broniłaś i jedyne co mogę powiedzieć to to,że się nie pomyliłaś co do mnie.Ja zmieniłam leki na silniejsze,mam po nich na razie zawroty głowy,ale się uspokoiłam.Jesteś młodą ,ale rozsądną osóbką,kierujesz się własnym rozumem,a nie plotkami,które łatwo mogą zniszczyć człowieka,odważnie mówisz to co myślisz i...nie zmieniaj się :))
Gość Małgosia1990
Dziękuję Ci Iwonko za te wspaniałe słowa.Ale nie wszyscy niestety tak uważają na mój temat.Wiem jedno że Ty jesteś cudowną osobą o wielkim życzliwym serduszku=*=* I zawszę będę bronić tych którzy są dla mnie ważni czy się to komuś podoba czy nie.Nie pozwolę krzywdzić tych którzy są bliscy mojemu sercu.
Gość nefri77
Wiele nowych osób ( między innymi ja ) pisząc zostały miło przyjęte na forum i nie robimy nic złego .Wręcz przeciwnie , mnie te rozmowy bardzo pomagają , jak mam napady lęków to piszę i od razu się wyciszam .Więc bardzo was proszę nie rezygnujcie z tego forum i dalej róbmy to co sprawia nam przyjemność . Natomiast mam propozycję , aby zablokować osoby , które ubliżają i ciągle próbują wkręcac chore sytuacje .Jeśli komuś tu coś nie pasuje to wystarczy nie zaglądać , są inne fora które mnie nie interesują bądz irytują i najzwyczjniej w świecie nie zaglądam na nie . Tak więc dziewczyny nie przejmujcie się i dalej róbmy to co robimy .
No cóz Domi nie dziw sie ze sa pustki. ja rzadko pisze, ale zawsze czytam co sie dzieje u was. masz racje, najpierw ktos jeczy jak mu jest zle itd, szuka wsparcia a pozniej wysmiewa sie nas. tak tak andrzeju mam tu na mysli ciebie i wywalam ciebie z nasze klasy ty szczurze obłudny. won z naszego forum !!!!!!!!!!!!! a ty catullus zachowujesz sie jak gówniarz po prostu, powinienes miec nick KUTA(LLU)S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wiedz , ze nikogo juz nie obchodza twoje problemy z inwigilacja. nie musisz wchodzic na forum ani sie na nim udzielac. tyle w temacie. Dorotko podaje publicznie mój nr gg 971462, odezwij sie do mnie. wiesz dlaczego.