Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Witajcie kochani=* Jestem normalnie padnięta i czekam jeszcze na chłopaka bo ma do mnie wpaść;p Dorotko wiem że jestem kochana i do tego jaka skromna;p ale Ty jesteś jeszcze bardziej kochana:) Lenka zobaczysz będzie dobrze:D:D Sorata ja po przeczytaniu książki o takiej kobiecie która była chora psychicznie i trafiła do szpitala dla psychicznie chorych i zaczęłam sobie wkręcać że ja też jestem psychiczna..Ale odłożyłam książkę i nie czytałam jej dalej i to minęło:D
Gość Dorota W
Małgosiu witaj ! Zapowiada się ,że bedziesz miała miły wieczór w twarzystwie ukochanego! w takim razie życzę samych przyjemności Sorata tak ,to normalne przy naszej chorobie ja najbardziej boje się ,że dostanę zawał lub wylew
Gość Dorota W
Sorata wydaje mi się ,że ty podszebujesz konkretnej pomocy bo sam sobie z tym problemem nie poradzisz. Udaj się do psychologa ! On napewno skieruje Cię z tym problemem do specjalisty.Tak nie można się męczyć i marnować sobie życia
Gość Małgosia1990
Właśnie chłopak już poszedł;p Muszę przyznać że było miło:D Dostałam od niego różę i czekoladki z okazji Dnia Kobiet:) A w szkole chłopcy obdarowali nas kajdankami z futerkiem:P:P:P Kurcze krew mi z nosa poszła sama nie wiem czemu:( może to z przemęczenia albo nie wiem co mogło być przyczyną:( Ja kochani zmykam spać=* Słodkich snów=*=*
Gość Dorota W
Matiiago dobrze ,że się odezwałaś .Tak tutaj dziwnie jak się nie pojawiasz.Myślałam ,że to już przyszedł czas i poprostu nie zdążyłaś nas powiadomić.Napracowałaś się biedactwo.Nie jest Ci teraz łatwo ale jeszcze kilaka dni a kilka kilogramów Ci ubędzie.Pozdrawiam Ciebie serdecznie i przesyłam buziaczki .Odpoczywaj jak najwięcej i nie forsuj się tak mocno bo musisz zbierać siły ,które przydadzą się podczas porodu.Pa!
Gość Dorota W
Chyba czas powiedzieć Wam dobranoc.Nie czuję się jeszcze najlepiej.Biorę teraz silniejsze leki uspokajające i nie daję rady siedzieć przed kompem .Pokładam się często i zwyczajnie przysypiam.Jak tak dalej będzie to odstawie te leki bo kompletnie nic nie zrobię a mam sporo nowych zleceń. Dobrej spokojnej nocy oraz samych przyjemnych snów!!!!!!!!
Gość matiiaga
Dzieki dziewczyny za pamięć. Nie mam dzisiaj siły, żeby więcej napisać. Oczy się same zamykają, no i bóle w klatce nie chcą ustapić. Teraz jeszcze pieczenie i jakiś niepokój. I cisnienie skacze. Kladę się i uciekam w sen. To najlepsze lekarstwo. Jutro jak wstanę to się odezwę. Pa. Dobrej nocki.
Gość nefri77
Matiiaga tera staraj się więcej odpoczywać .Wiem że przy małym dziecku i obowiązkach domowych to niezbyt realne - ale próbuj. Ja z własnego doświadczenia wiem , że świrowałam do końca przed drugim porodem i pózniej byłam wykończona , nie miałam kiedy odpocząć i znikąd żadnej pomocy .
Gość Małgosia1990
Hej skarbeńki=*=* Jakie z Was ranne ptaszki:D Ja też już spać nie mogę.Ale wczoraj wieczorem czułam się potwornie:( Miałam wrażenie jakbym miała za moment stracić przytomność.Nie wiem czy to z przemęczenia nie mam pojęcia:( Dorotko kochanie ja po Ataraksie też jestem strasznie śpiąca wczoraj jak miała lekcje rachunkowości to o mały włos nie usnęłam:/ Ale powoli na pewno Dorotko wrócisz do formy;) matiiaga odpoczywaj skarbie=* Hmm chyba maluszkowi nie śpieszy się wychodzić na ten świat chyba przeczuwa co go tu czeka:P