Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiiaga
Witaj Dorotko. Cieszę się że lepiej się czujesz. Odpoczywaj. Ale musze cię zmartwić - nie planuje na następny rok takiego prezentu:). hihi. A i nie dziekuj, bo to normalne, że matwimy się o siebie nawzajem. Jak tylko będziesz miała wiecej sił to napisz. Pozdrawiam. Krystynko 3 cieszę się. Spokojnie, na luzie. Przetrwamy:)
Gość Małgosia1990
No kochani zmykam lulkać bo jutro na 8 do szkoły a jeszcze muszę poczytać z historii o wojnach polsko-szwedzkiej,polsko-tureckiej i z Ruskimi i z fizyki o gazach:/ Masakra:/ I jutro pobudka o 6.20 (okropność tak wcześnie wstawać) ale na szczęście mam tylko 4 lekcje:D:D:D Jutro po powrocie sie odezwę:) Matiiaga powiedz dzidziusiowi że ciocia Gosia go pozdrawia:D Dobranoc wszystkim=* Karaluchy po poduchy:D:D:D:D Słodkich snów=*
Gość krystyna 3
Dziewczynki kochane ja juz mowie wam DOBRANOC śpijcie smacznie Matiago słonko ty wypoczywaj szczególnie musisz miećdużo siły przed porodem Dorotko fajnie że już jesteś kochana wypoczywaj jak się będziesz czóła na siłach to pisz nie zapominaj o nas Małgosiu ty też śpij smacznie Domi 110 zapomniłabym o tobie dobrej nocki
Droga Dorotko !!!! Z okazji urodzinek życze ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata , udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów , ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny.
Gość Dorota W
Dziewczyny jesteście cudowne! Małgosiu pamiętam skarbie o Tobie-jesteś kochana Ewo26 to najdłuższe życzenia jakie w swoim życiu dostałam.Dziękuję z całego serca . Matiiago- wiem ,wiem co za dużo i za często to nie zdrowo .Pomińmy przyszły rok i pomyślmy o następnym hihihi Krystynko3 -jesteś niezwykle ciepłą osobą masz wielkie serce i patrzysz sercem -buziaczki! Lenko- będziemy miały z pewnością okazję aby się poznać.Tobie również dziękuję Dobranoc!
Gość nefri77
Ale życzenia HO Ho Ho . Ja też nie należę tu do najstarszych a mimo to czuję się tu miło i nie mam żadnych telefonów , adresów nawet nie wiem skąd kto jest - ale mimo to zostałam miło przyjęta . Dorotko życzę ci dużo zdrówka i wracaj do pisania z nami .
Gość Dorota W
Witam z rana! Wstałam dziś jak zwykle wcześnie raniutko.Zabrałam się do pracy,ponieważ narobiło mi się troszkę zaległości.Nie przeszkadza mi to jednak w tym abym mogła z Wami pisać bo pacuje dziś przy kompie.Nigdzie z domku nie wychodze ,nie wyjeżdżam poprostu nie mogę powodu osłabienia,boję się że może mi się coś stać po drodze. Matiiago - jak nie za dwa to za trzy oby się udało utrafić na 06.03 Nefri-serdeczne dzięki .Jesteś kochana! Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i życzę miłego i spokojnego piątku!
Gość nefri77
Cześć Dorotko , fajnie że już jesteś z nami . Ja też podaję gg 4882453 . Dzieciaczki właśnie wzieły zastrzyki , strasznie mi ich żal , ale mam nadzieję że pomogą ( nawiasem mówiąc nie wiedziałam że mam tak silnego synka ;-)) .
Gość krystyna 3
kochana dorotko!!!!!!!!!! jestem be zapomnałam że wczoraj miałaś urodziny ale przyjmij spóżnione ale najszczersze życzenia duŻo duŻo zdrowka powodzenia w pracy zawodowej i oby speŁniŁo ci siĘ wszystko o czym marzysz
kochane cierpię na nerwice...ale od paru dni mam dziwne bole brzucha...wczoraj oglądałem program o sepsie..i sobie ja od rana wkręcam nie umiem odwrotnie....to myślenie niepozytywne jest już silniejsze niż to dobre,codziennie jakas inna choroba...niby sam to zauwazam ze za duzo tego jak na jednego czlowieka,ale nadal sie boje byle czego,np wczoraj zaginał moj dziadek,tak sie przestraszylem zecos mu sie stalo ze mi cisnienie tak poszlo do gory,ale wziolem tabletke i juz potem bylo ok, dziadzia sie znalazl..choc napedzil wszystkich stracha masakrycznego:*
Gość Dorota W
Sorata nie mieliśmy okazji się poznać więc witaj! Mam pytanie jakie leki bierzesz? No to szczęście ,że dziadek się odnalazł.A gdzie się podziewał?może ma zaniki pamięci, no wiesz u starszych ludzi to bywa różnie
Dzień dobry wszystkim! Wiecie poczułam sie przy Was kimś potrzebnym .Mam w końcu towarzystwo ,które akceptuje mnie wraza z moją chorobą.Jestem podobno lubiana w towarzystwie, mam poczucie humoru ale co z tego ,że znajomi polubili tylko mnie a moją chorobę zlekceważyli.Nie wystarczyły tłumaczenia ,że ja i nerwica to jedno.Zresztą nie ma się co dziwić bo jak zdrowy człowiek może to zrozumieć.To tak jakby najedzony miał zrozumić głodnego!