Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Nefri moja córa tez ostatnio wymiotowała i lekarka kazała dawac dużo picia a przede wszystkim wody z glukozą i to schłodzoną nie podawaj nic ciepłego do picia bo to wzmaga wymioty możesz nawet schłodzic w lodówce to co ma pic i jak da rade coś zjesc to ugotuj jej marchewke podus i dawaj po trochu to tez pomaga
Trudno nie miałam takiego zamiaru ale napisałam szczerze co o tym myśle bo to jest chore co sie tu dzieje ja tez pisałam ze mam czwórke dzieci i długi w sklepie az dziw ze nikt sie do mnie nie doczepił ze kłamie albo tam jeszcze co innego Niestety- bądz szczery na tym forum to cie z błotem zmieszają nawet nie wiedząc czy mają racje Jak człowiek człowiekowi może taką krzywde zrobic - nie rozumiem tego a najważniejsze jest to że żadna z Pań nawet nie wie kto ma racje i kto oszukuje i tylko o to chodzi Dla mnie jest to obłęd a to niestety podchodzi pod chorobe psychiczną wiem cos o ty moja teściowa na to choruje szukanie intryg i to że wszyscy nas oszukują to typowe dla tej choroby wiec dlatego tak napisałam i nie mam zamiaru przepraszac za szczerość jedynie moge przeprosic tych którzy sie w to nie mieszali Najwiekszą pretensje mam do Krysi jednej i drugiej Doroty i Czarnej bo one są tu bardzo długo i niejedno razem przeszłyśmy a teraz takie coś Brak słow
Gość freedom
wczoraj posluchalem rady catullusa ,wyszedlem na rower...lipa sie zaczela gdy wyjechalem daleko od miasta i mnie zlapal strach....zszedlem z rowera...mialem ochote go zostawic w polach...kiepski pomysl..wbralem sobie...a na rowerze na druga strone ulicy i z powrotem to sie troche nie oplaca co nie/
Gość Małgosia1990
Ola wyprowadziłaś mnie dzisiaj dobitnie z równowagi i to co napisałaś tyczyło się wszystkich i kochaniutka ja nie uważam się za osobę psychicznie chorą.I nie dziw sie że tak reaguję na twój post ale nie pozwolę na to żeby ktoś tak do mnie mówił.
Małgosiu no cóż moge powiedzieć jeśli ktoś dwukrotnie cie przeprasza i mówi że nie dotyczy to ciebie a ty sie nadal wkurzasz no to trudno masz problem mnie z równowagi nie wyprowadzisz no i poprostu skończyłam temat powiedziałam co chciałam i tyle
Gość krystyna 3
Oj OLU ja ja nigdy nie wypowiadalam sie ani po jednej ani drugiej stonie mnie tez to doprowadza do szalu tylko z jakiej racji ktos mi przysyla esemesy i dyktuje co mam robic kilka osob ma do mnie telefon ale teraz zaluje ze wogule je dawalam no ale czlowiek do konca zycia jak widac sie uczy i przyzeklam sobie ze nie bede sie juz wtracac do niczego nie mam zamiaru rozchorowac sie przez to forum i tak mam za swoje ciezko jest udowodnic wlasnie tu ze sie nie ma z tym nic wspolnego bo to tylko domysly moze ta a moze ktos inny krysiu waw czy ty uwazasz ze ja bylabym zdolna do czegos takiego nigdy w zyciu a i Dorotke nigdy bym o to nie posadzala ona przez to wszystko wyladowala w szpitalu tak sie tym przejela i chocbym nie wiem jaka antypatie czula do Iwony nigdy bym jej takigo czegos nie zrobila jestem za powazna do takich glupot mam swoje lata i troche doswiadczenia zyciowego a przede wszystkim jestem bardzo wyczolona na krzywdy bo bardzo duzo jej w swim zyciu doznalam i wiem co to znaczy. Apropo Dorotki dzwonilam do niej do szpitala czeka na wyniki badan bo to bedzie zalezalo czy ja dzisiaj wypisza prosila zeby wszystkich pozdrowic.
Gość Małgosia1990
Wiesz Ola ja nie mam satysfakcji z tego że kogoś wyprowadzę z równowagi zresztą nie bawię się w takie rzeczy.Mam ciekawsze zajęcia.A mnie czasami trzeba bardzo długo przepraszać jeśli ktoś mnie bardzo urazi.
Gość Małgosia1990
No ale sama zobacz że w postach jest napisane ogólnie czyli sprawa tyczy się wszystkich.Mówią że są tacy szczerzy i odważni to niech powiedzą do których osób to kredują.Bo tak ogólnie to ja też potrafię.A catullusowi najpierw mówi że nie będzie pisał tutaj a jak tylko zaczyna się dym to on momentalnie się pojawia za każdym razem.Jak lubi afery to niech się zajmie polityką tam afera goni aferę także będzie miał duże pole do popisu.Nie można tej sprawy raz na zawsze zakończyć??Nie wiem ja wierzę Iwonce.A to co ktoś jej robi to jest po prostu jedno wielkie świństwo i nie wiem jak to jeszcze nazwać..
Gość catullus
Szczerzy i odważni? Ja tylko skurwysyństwo nazwałem po imieniu i skierowałem te słowa do odpowiednich osób. Nie chce mi się tego powtarzać więc sobie przewiń kilka stron w tył i się doedukuj w tej kwestii. I za każdym razem będę tu pisał, kiedy zauważę, że *przyjaciółki*, pod pozorem pomocy Adze srają komuś po nogawce.
Gość nefri77
Smecty niestety nie tknie .Wymioty ustały ( na razie - i mam nadzieję że tak zostanie ) ale tak potwornie kaszle że musi dostać antybola , a ponieważ po wczorajszych wymiocinkach ma puściutki brzuszek no to dziś pójdą zastrzyki . Solidarnie z bratem będzie brała .Udalo mi się dziś podać jej rosołek po pół łyżeczki podawałam i tak przemyciła 5 łyżeczek , póżniej spróbuję jeszcze . U mnie zima się pojawiła , a u was?