Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Dorotke zostawili w szpitalu na kroplówke miała atak jak wszystko będzie dobrze to teść ją jutro przwiezie do domu płakała bo syna zostawiła w domu chorego a boi sie żeby w nocy ni miał ataku żeby się atak u syna nie powtórzył chciała wyjśc na własą brośbę ale ja nie puścili bo miała wysokie ciśnienie jakoś bełkotała ale mówiła ze dostała jakieś leki na uspokojenie kurcze ale sie porobiło
Gość matiiaga
Dzięki Krysiu że napisałaś. No właśnie się porobiło. Ale mam nadzieję, że do jutra się uspokoi i wróci do domku. A synem może teściowa i teść się zajmą. Ona musi wypocząć i dojść do siebie. Jak będziesz z nią rozmawiała to pozdrów ode mnie. Kurcze ta choroba nas wykończy chyba. Pozdrawiam Cię Krystynko 3.
Gość Małgosia1990
Do ciężkiej Anielki ma być spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajcie spokój Iwonce.Nie powinno nikogo obchodzić czy Iwonka udaje czy nie to jest tylko i wyłącznie jej sprawa.I po co bawić się jak małe dzieci i wydzwaniać?? Mało macie swoich problemów i zmartwień?? Kurza lubię Was wszystkich i nie mogę znieść tego co się tu od jakiegoś czasu dzieje.Jeden drugiemu szpile wbija w plecy.Może czas najwyższy odpuścić i dać sobie z tym spokój?? A co do niektórych osób które dzisiaj zabrały głos w sprawie Iwonki to powiem Wam że Wasze słownictwo idealnie odwzorowuje Wasz poziom kultury i to chyba Wy jesteście przekupkami,plotkarami,foto radarami,itp. itd. bo wtrącacie się od tak po prostu :)
Gość nefri77
Matiiaga cieszę się , że chociaż twój maluszek jest prawie zdrowy .Zobaczysz jak jest fajnie w domku jak dwa szkraby dokazują .Ja ogólnie jestem szczęsliwa mogąc z nimi siedzieć w domu , tylko te choróbska mnie rozwalają - serce się kraje .
Gość Małgosia1990
freedom u mnie całkiem całkiem:D:D:D dzisiaj mam tak świetny humor że koleżanka stwierdziła że dawno mnie takiej nie widziała:D:D:D Fajowo nie?? Chyba wracam powolutku do formy:) Sama dzisiaj dotarłam do szkoły:D Ale coś mi tak dziwnie jak siedzę to mam takie uczucie jakby coś ciągnęło mnie na boki albo do tyłu.Nie ciekawe uczucie przyznam szczerze:/ Ja kochani zmykam spać:D Ale tutaj ma być spokój zrozumiano??? Dobranoc=* Słodkich snów=*
Gość nefri77
Dzień dobry , już nie śpię od 6 rano , a poszłam spać o 4,30 córcia wymiotowała i kaszlała .Jestem nieprzytomna , mąż też . Powinnam jej podać antybiotyk ( lekarka zostawiła receptę jak będzie bardziej kaszleć , bo synek już ma zap.płuc ) tylko boję się że będzie wymiotować .
Gość Małgosia1990
nefri77 przypomniało mi się że na wymioty dobra jest coca cola.Kiedyś też jak byłam chora to strasznie wymiotowałam i lekarz dała mi oczywiście antybiotyk i kazała pić coca cole tą taką prawdziwą żeby zmniejszyć wymioty.I rzeczywiście pomogło.
Witam to jest czyste świństwo mieszać dzieci do tego ta osoba nie ma sumienia nie chciałam wchodzi na forum i przepraszam ze sie wypowiadam Iwonko możesz sprawdzić numery z których dzwoniono czy nikt nie ma nic do roboty tylko dzwonienie i bawienie sie w kotka w myszkę może sie ujawni anonimowa osoba jesli bedzie miala odwage czemu znowu zakloca ktos spokoj czy komus zalezy wszystkich tu sklocic nie rozumiem takiego postepowania Fakt ja zaczelam i moze nie potrzebnie ale nie anonimowo i brzydze sie takimi ludzmi co cala rodzine w to mieszaja Iwona porozmawiaj z synem wytłumacz mu niech sie dziecko nie boi a ta osoba co pisze do dziecka niech ma odwagę przeprosić czyste chamstwo wysyłanie sms straszenie normalnie zygać sie chce Przestańcie wszyscy niech zapanuje tu atmosfera taka jaka była Detektywie co bawisz sie kosztem dzieci idź zajmij sie czym bo widocznie nudzi sie bardzo
Witam wszystkich Dawno tu nie pisałam a dlaczego to chyba wiedzie Mam tylko jedno do powiedzenia to forum to jedno wielkie bagno sie zrobiło i współczuje wszystkim tym którzy wchodzą tu z zamiarem uzyskania pomocy bo jej napewno nie dostaną Wywołaliście wielką afere na temat Iwony ale jestem ciekawa która z was może z reką na sercu powiedziec wiem to napewno kurna żadna Nigdy nie widzieliście tej kobiety A wy wszyscy jesteście jak horągiewka jak było hasło ( od jednej osoby) trzeba jej pomóc to wszyscy churkiem - tak trzeba i to szybko przeciez ona jest biedna i trzeba jej pomóc każda jedna z was na to zareagowała ( a dodajmy że Iwona wcale tą pomoc nie prosila) i wystarczyła jedna osoba która powiedziała - sluchajcie jest cos nie tak i od razu wszystkie zmieszałyście ją z błotem Na każdą z was można cos powiedzieć i znaleśc klamstwo bo każda sie pogubiła w zeznaniach jesteście podłe i tyle jak można nie znając całej prawdy tak oceniac ludzi Ktora z was pojechala i sprawdziła że może tu śmiało napisać tak ona kłamie kurna ludzie co sie z wami porobiło A nowym to sie wcale nie dziwie że mają ubaw z tej całej sytuacji i popieram ich bo jesteście wszystkie psychicznie chore Sory za szczerość ale nie wytrzymałam Ja tez nie znam do końca prawdy ale jeszcze nigdy w życiu nie oceniłam ludzi tylko po tym co ktoś inny mówi a wy wszystkie właśnie tak zrobiłyśćie Pisalyście- Ach Iwonko jaka ty jesteś wspaniała a teraz co wszystkie sie dupami odwróciłyście szkoda mi was
Gość Małgosia1990
Wiesz co Ola powiem Ci szczerze że uraziłaś mnie i to strasznie bo nigdy nie odwróciłam sie od Iwonki i nigdy tego nie zrobię.Uważam że jest wspaniałą osobą.I przede wszystkim skoro mówisz że jesteśmy psychicznie chore to ty też taka jesteś.
Gość nefri77
Proszę nie piszcie o głupotach , to forum jest abyśmy mogli sobie pomóc . NIE KOMENTUJCIE BZDUR ! Właśnie wróciłam z przychodni lekarka w przychodni ( ta z którą jestem w kontakcie już odeszła ale jest super i mi dużo doradza ) będzie dopiero popołudniu . Orsalit też próbowałam , ale nic z tego nie wypije , jedynie rozcieńczoną cole . Ja jestem z tych mam przewrażliwionych , które dużo czytają i dużo muszą wiedzieć ( czasami ta wiedza mnie przytłacza ;-)) .A jak u was dziś nastrój , u mnie za oknem pada śnieg .