Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Dorotko. U mnie śniegu jak nie było tak nie ma. Jeszcze przed chwilą pięknie świeciło słoneczko ale teraz się zaczyna robić paskudnie. Ach te nasze dzieci, jak nie urok to ...... ale tak to już jest mam nadzieję że po lekach szybko mu przejdzie. Zbieram się kochane powoli do pracy, tam niestety net jest zablokowany i nie mam możliwości nic napisać, ale jak wrócę to się odezwe. Zyczę miłego dnia Krysi3, Dorotce, Czarnej, Mantiadze, Małgosi i całej naszej wspaniałej rodzince!
Nie piszę dlatego żeby coś namieszać i psuć atmosferę na forum,nie odpowiadajcie na ten post.Piszę dlatego tutaj bo nie wiem która z Was za tym stoi...teraz zarzuca mi się że nawet chorobę udaję...Ja już jestem tak dobita że bardziej już się nie da cokolwiek bym nie mówiła i tak mi nie wierzycie,pogodziłam się z tym.Ale proszę,oszczędzcie moje dziecko!!!!!!!!!Dzwonicie nie na numer mojego męża z którym ktoś chce o mnie porozmawiać,ale do mojego syna,który jest przestraszony tym że co chwilę dzwoni telefon,a teraz jeszcze sms...że jest namiar na komórkę męża,że się dowie ta która to pisała czy naprawdę jestem chora,czy robię wszystkich w balona w tym Agę...to mógł napisać tylko ktoś z forum...to jeszcze dziecko,pomyślcie jakby Wasze dzieci to czytały o swojej mamie
Gość krystyna 3
przepraszam ze odpowiem Iwonko ale ja dostalam esemesa tej tresci NIE wierzcie iwonie sprawdze wszystko mam jej nr do jednoosobowej firmy takxi pogadam z jej mezem czy zeczywiscie jest tak jak mowi sory ale nie wiem kto to napisal i bron boze nie chce wszczynac kolejnej awantury jak chcesz to moge ci tego esemesa przeslac jak nie wierzysz
Gość Dorota W
A ja dostałam sms pół godziny temu ,o treści*****Dowiecie się prawdy o Iwonie prędzej czy póżniej .To czarownica*****numer tel rozpoczyna się 798........ Nie życzę sobie takich głupich sms-ów .Tym bardziej ,że ja to co miałam do powiedzenia na temat Iwony napisałam i zakończyłam temat .Podałam Wam numer w zaufaniu i ktoś bezczelnie z niego korzysta .
Gość freedom
to jest tak....jak ktoś powie ze dziwnie wyglądam,albo coś jest nie tak-,albo ja to zauważę najdrobniejszy szczegół momentalnie ciśnienie idzie mi do góry,momentalnie sie pocę, mam wrażenie ze mi głowa zaraz pęknie i zaczynam biec bo jak choć na chwile zwolnię, upadnę i nikt tego nie zauważy i umrę tam na tej ulicy...wiele nieszczęść od dawna mamy w rodzinie ....może to jest przyczyna tego mojego strachu?...sam już nie wiem..Wkręciłem sobie do tej pory wiele chorób robiłem na nie badania...wiele badan nic nie wykazały..wyszło ze jestem zdrowy ..ale ja w to niewierze:(
Gość matiiaga
Co za długo było spokojnie? Dwa dni i znowu coś. I zawsze kiedy ktokolwiek cokolwiek napisze inaczej pojawiają się hieny. Dajcie spokój. querty dziekuję za opis, ale nie czuję się pojebana. I nie życzę sobie żeby tak o mnie pisać. xyz tak samo. Nie jestem plotkarą, więc mnie nie oceniaj. Jest mi kurwa cholernie przykro, że tak mnie oceniacie. Mieliście tu nie pisać, a wciąż piszecie obrażając innych. Wiem że to forum publiczne, ale nie macie prawa oceniac wszystkich jednakowo. Mam ochote tu pisać, założyłam ten wątek i będę pisała. Nikt mnie nie zniechęci. Nawet takie padalce jak wy.
Jedno mnie smieszy jak można na publicznym forum podawać nr tel.e-maile ,adresy namiary * naszej klasy* .Widzisz DorotoW nawet zaufana osoba ktora jest w posiadaniu twego nr boi sie podpisać .To jakie to jest zaufanie.Robicie mnóstwo problemow.plotek .niedomówień.Gubicie się póżniej w tym wszystkim .Uważaj bo ..a zresztą nic nie sugeruje....Mieliście sobie pomagać a dobijacie się wzajemnie. qwerty o ile wiem to są przekupki z dużych miast.
Proszę żeby osoba która dzwoniła do mojego dziecka i wysyłała sms z nr....798144249, 698750157, 48798144249...miała odwagę odebrać telefon od mojego męża z którym tak się chciała skontaktować.Jeszcze raz powtarzam dzwonisz do mojego dziecka! Przepraszam,nie chciałam Wam psuć atmosfery na forum,ale nie mam jak się z tą osobą skontaktować, gdy ja wzięłam telefon dziecku rozłączyła się.Niech nikt nie obraża dziewczyn na forum,bo tu chodzi prawdopodobnie o jedną osobę,niech inne się przez to nie denerwują.Przy okazji..mój mąż ma telefon zastrzeżony
Gość krystyna 3
Matiago slonko czekam az wreszcie dzidzi przyjdzie na swiat i nam napiszesz jakie ma oczka ile wazy jaki duzy sie urodzi to jest takie ekscytujace czekamy kochanie ale jak cie bole zlapia to skrobnij dwa slowa ide rodzic Caloski
Gość Dorota W
Wiecie co ? Dziwi mnie tylko jedna rzecz.Chodzi o to ,że jak piszemy na forum i wszystko jest ok to nie ma pewnych osób. Jak tylko rozpęta sie afera to przybywa nam towarzystwa co nie miara.Jak by czekali na jakąś drakę. Zastanawiam się czy dobrze się bawicie ?.Iwona napisała a zjawiła sie cała masa ludzi komentujących nasze zachowanie? Czy nie uważacie ,że to dziwne? Już wiem z jakiej sieci jest ten numer --orange-dowiem się jeszcze z jakiego miasta wysyłano te smsy. Wiecie ,że to dla mnie nie problem i to nie dla tego ,że ojciec jest prokuratorem lecz dlatego ,że jestem cholernie uparta i dopnę swego