Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Nefri ja również biorę asentrę!!! Pytasz jak sobie radzę? Hm jest z tym różnie ,chociaż od czasu gdy zmieiono mi leki jest lepiej Asentra mi służy !Wspomagam się jecze uspokajaczami czyli relanium ,relamax a oprócz tego d 3 lat regularnie biorę bisocard. Dziś naprzykład czuję w sobie niepokój.Jestem rozdrażniona i gorzej miię oddycha.Boję się takich momentów ale staram się nad tym panować!
Gość Dorota W
Nefri borelioza ma różne stadia rozwoju.Jest nawet stowarzyszenie chorych na tę chorobę .Mój syn trafł do szpitala gdy miejsce po ukąszeniu zrobiło się większe od podstawy szklanki. Stało się tak z winy lekarzy ale to może opowiem Ci ja wrócę ok?
Gość nefri77
Ja brała wcześnie coaxil , ale bez rezultatów , teraz troche lepiej , ale jak coś się dzieje to sie nakręcam .Wspomagacze też oczywiście są ( tabletki ziołowe , krople nasercowe , propranol - ale żadko bo mam niskie ciśnienie ).A relanium i relamaźx są bez recepty ?
Gość nefri77
A żeby było śmiesznie to wam powiem że wczoraj zepsuł mi się odkurzacz i pralka .Do pralki ma przyjść dziś facet , a co z odkurzaczem to jescze nie wiem , na razie zamiatam na kolanach , a w łazience sterta zsikanych rajtuze córuni ( część przeprałam reszty mi się nie chce ) ciężko się będzie panu pracować przy takim smrodku !
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani=*=* Mam na 10.40 do szkoły ale tak mi się jeść chciało że już teraz wstałam:D I pałaszuje śniadanko;p Dorotko coś czuję że zajączek na Wielkanoc nie spełniłby mojego życzenia:P O prostownice do włosów nie mogę się doprosić;p
Gość nefri77
Poczytałam troche wstecz i mnie zatkało . Dziewczyny , nie odpisujmy na debilne odpowiedzi i ignorujmy to może dadzą sobie spokój . Ja tam lubię sobie troche popisać i nie widzę w tym nic głupiego jak jedna osoba pomaga drugiej - nawet w czasie rozmów . Reszta oszołomów która pisze bzdety powinna się leczyć .
Gość nefri77
No właśnie głowy do góry moje drogie , u mnie za oknem zaświeciło słońce , od pół godziny żadne dziecko nie zakaszlało , i zmierzyłam ciśnienie 112/70 tętno 89 , a po przebudzeniu miałam tętno 120.Teraz jak w książce , widzicie że takie pisanie i wygadanie się może pomóc .
Gość matiiaga
Witajcie Witaj Nefri77. W jakim wieku masz dzieciaczki? Kurcze co się dzieje z tymi dziecmi? Ja też z małym dzisiaj popołudniu idę do lekarza. Kaszle jak diabli. Od dwóch dni robię mu nebulizację, ale ten kaszel od soboty ma i czas odwiedzic lekarza. Pewnie znowu oskrzela. Goraczki nie ma. A po nebulizacji mu lepiej. Zobaczymy. Ale do przedszkola go odstawiłam. Ja dzisiaj dziwnie się czuję. Boli mnie klatka, plecy. Ale mam nadzieję, że się nie rozkręci na dobre, bo kolejny dzień z tym bólem to katastrofa. pewnie dlatego dzisiaj jest gorzej, bo wczoraj zobaczyłam wyniki TK i krwi mojego taty i się zdenerwowałam. Do tego źle się on czuje i nie chce do lekarza iść. Nie umiem go namówić. Ale dzisiaj znowu spróbuję. Małgosiu będzie miał na imie Dominik. Pewnie że nie mogę się już doczekać, nie tylko na maluszka, ale ja poprostu jestem już zmęczona:) Ale do terminu jeszcze 8 dni:):)hihi Domi tak jak pisałam wcześniej musisz teraz byc cierpliwa i nie dać się czarnym myslą. Będzie dobrze, zobaczysz. Pozdrawiam wszystkich.
Witam. Ale mnie dzisiaj jakiś niepokój trzyma, chyba dlatego że na13.00 idę do pracy. Myślałam że tylko przed pierwszym dniem będę miała taki lęk a tu dzisiaj powtórka z rozrywki. Ale jakos to będzie, mam nadzieję,że dam rade. Jak się uda to napiszę po 21.00. Witam nową koleżankę Nefri 77. Witaj po naszej stronie!
Gość nefri77
Pisałam na wcześniejszym forum , moje pociechy to synek 6,5 lat i córcia 2,5 latek .Córcia łapie infekcje od brata który je przynosił wcześniej z przedszkola , a teraz chodzi do zerówki do szkoły .Tydzień temu zaczął kaszleć , póżniej gorączka i po dwóch dniach poszłam do lekarza - zapalenie oskrzeli .Dostał antybiotyk , ale w niedzielę wzywałam lekarza , bo tak sucho kaszlał bez przerw , że myślałam iż się udusi .No i pogorszyło się , nie zaskoczył na antybola i mamy zastrzyki .A teraz córcia kaszle .Koszmar .Dodatkowo to są alergicy , my mamy tuby i wziewy cały czas bez przerw .
ja teraz mam komputer dla siebie bo dzieci w szkole. Ale jak wracają to ciężko się dopchać. A jak tam u Ciebie Nefri pracujesz? Czy siedzisz w domu z dzieciaczkami? Ja mam już chłopaków w 6 klasie a ty o ile się dobrze doczytałam masz małą córeczkę.
Gość Dorota W
Wróciłam od lekarza! Syn ma zapalenie krtani.Dostał antybiotyk i do konca tygodnia wolne od szkoły!! Teraz zabieram się za obiadek , ale będę do Was zaglądać. Spoglądnęłam przez okno a tam wali śnieg jak diabli .U Was też?
Witam! Nie było mnie cały weekand....co tu się działo znowu!!Czy nie można normalnie już pisać ?????? Ok! Dalej nie wnikam! W weekand poświęcałam się bez reszty maluszką, nadrabiam tygodniowe zaległości. Wczoraj miałam kolejne badania. I czeka mnie jeszcze całe mnóstwo innych badań. I nadal tak naprawdę nie wiedzą co mi jest ... Wczoraj mi było tak fajnie bez pracy...po badaniach poszalałam na zakupach i od razu było mi lepiej :-) Pozdrowienia!