Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

dorotko brawo!!!!!piąteczka andrzeju beka?sam pisales na tym forum i jakos beki nie było czarci pazurze kocham cie iwonko nie klam, nie kłam kobieto jak boga kocham i nie wkrecaj w swoje gierki młodej , naiwnej dziewczyny a tak poza tym dostałam zaproszenie na wyjazd do madrytu, ciesze sie jak głupia
Witajcie kochani Widzę że jestem dzisiaj pierwsza .Kochani wczoraj wieczorem wróciłam ze szpitala miałam jednak laparoskopie ,przeżyłam a tak się strasznie bałam ,miałam torbielkę .Jestem szczęsliwa że już jestem w domku ,co prawda obolała ,ale juz z dnia na dzień powinno być dobrze .Ale co przeżyłam to moje ze mną leżały 2 kobiety z nowotworem po chemii łysieńkie, mające peruki to straszne ,tak się boję wyniku dopiero będzie za 2 tygodnie .Wczoraj jak wróciłam to mąż mósiał przy mnie być w nocy co chwilę go budziłam ipytałam czy nie będę złośliwca miała ,tak się boję nie będę miała odwagi pójść po wynik
Gość matiiaga
Witam U mnie źle. Od rana mam silne bóle w klatce, kłuje tak niemiłosiernie, że nie wiem co robić. Dawno tak źle się nie czułam. I do tego jestem sama z dzieckiem w domu i jeszcze gorzej się czuję. Może później będzie lepiej. Pozdrawiam wszystkich. Minia daj już spokój. Ja stworzyłam to forum i w tej chwili obrażasz mnie a nie innych. Jak nie chcesz tu pisać to twoja sprawa, ale nie obrażaj wszystkich. Domi cieszę się że jesteś już w domku. Miejmy nadzieję, że wyniki będą dobre, ale wiem, że najgorsze jest czekanie. Dobrze chociaż, że nie musieli ciąć, tylko laparoskopia. Ja tez napatrzyłam się na chorych na oddziale jak chodziłam do taty. To straszne, a najgorsze jak były dzieci po przeszczepie szpiku, takie małe, a tyle cierpią. No ale mysle, że z Tobą będzie dobrze. Trzymam kciuki:).
Gość Małgosia1990
Wierzę w Boga i dziękuje mu za wszystko mimo tego że czasem jest źle a czasem dobrze.W końcu Jezus w swoim życiu tez miewał lepsze i gorsze okresy.Tych gorszych w prawdzie było dużo więcej i dziękował Ojcu za to wszystko.Ale czasami wydaje mi się że to jest nie sprawiedliwe że taki bandzior który źle robi,morduje,kradnie i taki nie cierpi chodzi zadowolony od ucha do ucha i wszystko mu się układa.A taki normalny człowiek który jest stara się żyć dobrze,czyli jest uczciwy to zawsze mu wiatr w oczy wieje.
Gość matiiaga
Witaj Krystynko 3 Co u ciebie? Jak się czujesz? Ja mam wrażenie że wszyscy prawie zrezygnowali z forum, przynajmniej tutaj. Ale trudno. Ja dzisiaj bez zmian. Czyli ataku ciąg dalszy. Ale kiedyś minie:) Słoneczko świeci, wiatr szaleje. Ale trzeba brać się za robotę, może to pomoże. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego tygodnia.
Gość matiiaga
Witaj Małgosiu Ja wczoraj tak źle się czułam, że nawet pisać mi się nie chciało. Prawie cały dzień spałam. Dawno nie miałam takiego ataku. Ale to pewnie z nerw. Krysiu nie forsuje się, tylko papierki firmowe muszę zrobić. No może trochę posprzątam i poprasuję, bo nie mogę zostawić męża z tym wszystkim. On nie umie prasować, a synek musi miec wszystko naszykowane. Bo przecież nie wiem kiedy mnie ruszy:) Tak dziwnie, jak Dorota z rana nie pisze.