Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Czarci pazurku pamiętasz jak pisałem abyś skończył pisywać na tym forum ,że zdziwaczejesz itp .Nie posłuchałeś i co?? Miałem rację ,pozagryzacie się na wzajem.Taka jest wirtualna rzeczywistość i wirtualna przyjaźń jeśli w ogóle coś takiego istnieje.Dziewczyna jest w szpitalu ,a wy nie możecie jej dać spokoju.Te wasze smsy i inne formy gadania aż wychodzą nosem.Zastanówcie się co robicie? Krzywdzicie się nawzajem To już nie jest forum nie wiadomo co to jest???Plotki domniemania ,śledzenia tym się zajmujecie.
Gratulacje Dorotko wreszcie dowie się właściwa osoba Iwona jaka jest kobieta zawładneła młoda dziewczyna i myslała,że my tu nic nie wiemy.Iwona jestes zdrowa tylko hora psychicznie i czym predzej idz się lecz bo robisz wielka krzywdę adze a ona nie świadoma niczego poprostu zaufała takiej przebiegłej kobiecie jak ty i oby się nigdy nie przekonała jaka jestes naprawde bo szkoda jej młodego wieku dla tak przebiegłej i bezwzględnej kobiety!!!!
Gość xyz krysia Paulina K
lili================ xyz,krysia,Paulina.,KK i wiele innych osób .mają takie same ip i piszą na różnych forach i co ty na to??Sprawdz dokładnie Ja juz to dawno wiem hahaha. A wiesz że Iwona pisze na sąsiednim i podpisuje się jako Izabella i wyrozumiała.Ach żałosna jesteś.Jak nie będziesz się teraz zajmowala mieszaniem to wertuj fora i sprawdzaj kto ma takie samo ip moze na coś ci się to przyda kto wie.......hehehe....
Dorota! opanuj się ..pisałam o tym co było tydzień temu,a nie że mnie będą pilnować do końca życia....Teraz juz znam przyczyne zachowania Agi to z czego się mi zwierza zostaje między nami........bardzo się pomyliłyście,ale dowiecie się prawdy od niej.Nie chcecie dopuścić myśli że postąpiłyście niesprawiedliwie,bo jesteście święte....tyle
xyz krysia Paulina KK itd - to ty jesteś żałosna. Nie pisze o ip, odwal się. Nie pouczaj mnie co mam robic, to nie twoja sprawa. A mieszasz ty. I chyba pomyliłas fora i wątki. Idź znajdx sobie jakieś zajęcie, a nie pisz tutaj bzdur. A co mnie obchodzi, że Iwona pisze na innych stronach pod róznymi nickami? To nie moja sprawa.
Gość Dorota W
Iwona tu nie chodzi o Agę tylko o Ciebie! Aga to wspaniała dziewczyna tylko pod bardzo dużym wpływem Twojej wspaniałomyślnej osoby! Dziewczyno chcesz abym udowodniła Ci na forum jakie brednie wypisywałaś do każdej z nas ? Wszystkie sms-y mamy posty i na gg również więc proszę Cię zamilcz!
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani=* Przepraszam że wczoraj się nie odezwałam ale miałam najpierw szkołę a później z moim chłopakiem pojechaliśmy do mojej babci i wróciliśmy o 21 i nie miałam już siły siadać na kompa.Pan od historii mnie pochwalil że jestem bardzo mądrą i bystrą dziewczyną:D A na dodatek później miał lekcje z moją klasa to pochwalił mnie w klasie że fantastycznie mu się ze mną pracuje bo mam dużą wiedzę:D:D:D:D:D Najśmieszniejsze jest to że nie znoszę historii:P Co tu się znowu dzieje na tym forum??
Gość matiiaga
Andrzej dlaczego tak mało piszesz? Witaj Małgosiu u mnie nerwy też nie chcą sie trzymać na wodzy. Nieraz w jednej sekundzie zmieniam się w potwora:) A teraz to juz klęska. Anno tak było i przed sms-ami, gg i tp. Pozdrawiam