Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

jest tu kto na tym forum Dorotka szampana dla mnie choć nie pije wogóle ale dla ciebie umoczę ustka Małgoś co z tym tłuszczykiem Czarna jak zwykle buziulek Mattiaga tylko nie rodz mi dzisiaj Catullus plis daj już spokój plissssssss Krysia3 słonko wsteczny i zapominamy co było niech sie liczy to co jest teraz Anna czemu nic nie piszesz słonko Jak kogoś pominęłam sorki za dużo nas i nie pamiętam wszystkich nicków brać sie za siebie nie truć sie farmakologią spacer rower
Gość matiiaga
Małgosiu przed narodzinami pierwszego dziecka zaczełam zakupy w październiku a mały urodził sie w połowie grudnia. Nie wyobrażam sobie, żeby takie zakupy zrobił mój mąż:) A ja jestem taka, że muszę mieć wszystko gotowe przed. Ja nie wiem czy on złozy to łóżeczko na czas, a jakby miał kupować to byłabym chyba musiała wszystkie leki na uspokojenie brać:) Łóżeczka nie kupowałam, bo mam po starszym synku. Wózek kupiłam po okazyjnej cenie, więc nie myslałam o przesądach. Cała resztę też juz mam. Nie wyobrażam sobie latania po porodzie na zakupy:) Moja koleżanka własnie wierzyła w przesądy, i jej mąż też i jak urodziła to biegiem leciał do sklepu. i tak nic nie kupił bo nie wiedział gdzie, jak, ile. No i jej mama musiała szybko kupować co najpotrzebniejsze. A u nas w szpitalach trzeba mieć własne ubranka dla dzieci, więc było wesoło:)
Gość Dorota W
Matiiago napewno nie odmówię pomocy! Zawsze możesz na mnie liczyć.Jeżeli chodzi o zakupy dla dzidziusia przed porodem to nie bardzo wierze w przesądy .Ja dla syna miałam wszystko kupione zanim się urodzil ,ponieważ w sklepach było ciężko cokolwiek kupić i robiło się zapasy .Brało sie co popadło .Robiły to wszystkie przyszłe mamy a dzieci urodziły się szczęśliwie i porosły aż miło popatrzeć
Gość Dorota W
Ewuś26- rzeczywiście malutko się odzywasz ale z pewnością znajdziesz dla nas więcej czasu po załatwieniu wszystkich swoich spraw. Krystynko3 - nie mam pojęcia dlaczego ne odpisałaś mi na sms.Jestem zdziwiona !. mam nadzieje ,że czujesz się dobrze i jutro będziesz na forum! Życzę wszystkim dobrej i spokojnej nocy! Do juterka!
Gość Dorota W
Witajcie serdecznie! W końcu mam wolny dzień i mogę więcej czasu poświęcić na forum! U mnie pogoda piękna ,świeci słoneczko aż chce się żyć. Pozdrawiam Was bardzo gorąco i czekam z niecierpliwością na wszystkich po kolei!
Gość Dorota W
Czarna a to mamy szczęście ,że za oknami piękna pogoda.Niestety tego samego nie można powiedzieć o pogodzie w mieście Krysi waw ale to nie szkodzi najważniejsze aby dobre humorki nas nie ouszczały.Pogoda zmienną jest więc nie ma co się marywić Krysiu.Od jutra i tak zapowiadają silne wiatry w całej Polsce a nawet burze--o zgrozo boję się na samą myśl ,że może grzmieć i błyskać się
Super, że Was odnalazłam. Już piszę co u mnie......przyznam się , że chciałam zapomnieć o tych dolegliwościach i postanowiłam na trochę zamilknąć. Czytając posty bardziej się nakręcałam :-( ALE WIDZĘ ŻE TU JEST INACZEJ! Choć przeczytałam dopiero niewiele stron....bo jestem w pracy ;-) ale napewno wszystko nadrobię. Co do mnie to bez większych zmian....Nie wiem czy tutaj dalej piszemy o swoich dolegliwościach??????????????? Ale za to zajęłam się remontem mieszkania i to mnie tak pochłonęło. Dzieciaki wywieźliśmy do dziadków a my szaleliśmy z remontem. A teraz mam kuchnię swoich marzeń :-) i już mnie kusi reszta , by zmieniać , remontować.......mam tyle pomysłów!