Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna3
CATULLUS nie ma juz sił i słów bo tłumaczę ci jak krowie na granicy ,........ 1.post na stronie 298 tyczy się mnie bo adresowany jest do mnie((:zdanie zacznij od siebie )) kazdy zdrowo myslący człowiek zinterpretuje to w taki sposób,że to mnie zarzucasz klamstwo bo jak mam zacząć od siebie to znaczy ,że ja kłamię i wydaje mi sie ,że juz sam nie wiesz jak masz ztego wybrnąć ,bo nie jestes mi w stanie nic udowodnić .Nikogo na forum nie okłamałam i nie kłamię jak to robią co po niektórzy.NIGDY NIE CZYŃ DRUGIEMU TO CO TOBIE NIE MIŁE!!!!!
Gość catullus
Jak dla mnie, to możemy sobie jeszcze podyskutować o tym, kto kłamie, ale równie dobrze możemy rozmawiać o wpływie zorzy polarnej na kolarstwo w Chinach - myślę, że dojdziemy do tego samego wniosku. Ale szkoda mojego cenngo czasu, Twój jest nie mniej cenny.
Gość Dorota W
Skarby moje!!! Wszystkie posty przeczytałam bardzo uważnie ale nie będę się do nich odnosiła. Postanowiłam nie zabierać głosu w żadnych sporach na forum jeżeli sprawa nie będzie dotyczyła mnie osobiście.Mam nadzieję ,że nikt nie będzie miał mi tego za złe tym bardziej ,że już raz na ten temat wyraziłam swoją opinię!
Gość Dorota W
Ten miesiac na forum to totalna masakra.Nie mam pojęcia czy to przesilenie wiosenne powoduje takie rozdrażnienie czy są inne powody? Pisząc już kilka miesięcy nie spotkałam się do tej pory z tak zawiłymi i nie wyjaśnionymi sprawami! Pozostaje mi mieć nadzieję ,że to się kiedyś zmieni i forum powróci do swojego pierwotnego tudzież cudownego celu
witaj dorotko ja tam myślę, że to forum juz nigdy nie będzie takim forum jakim było, ale może nie warto sie tym martwić?jeśli nie przetrwa i tak sobie poradzimy catullus czołem, jak zdróweczko dziś? mattiago, krysiu 3 całuski krysiu waw sciskam , jak równiez cała reszte, której nie wymieniłam
Gość Dorota W
Czarna witaj! Jakie to forum będzie dalej w pewnym sensie zależy od nas ale ja sIę tym nie martwię ,ponieważ nie mam zamiaru z niego zrezygnować! Pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Dziś chyba nic mi nie popsuje dobrego humoru! Jestem szczęśliwa!
Gość Małgosia1990
A więc może ja ślicznie zmienię temat:D Wole porozmawiać o tłuszczyku niż o postach catullusa.Bo pisał że ma dosyć forum itp. itd. a dalej tu pisze więc chyba jest coś nie halo. Krysia_waw to ile tłuszczyku chcesz mi oddać:P
Gość Dorota W
Czarna zaproponowano mi kilka zdjęć związanych z moją pracą do poczytnej gazety o tematyce wystroju wnętrz.Zdjęcia miałyby ukazać się w czerwcowym numerze a tematem przewodnim będzie * stare ,nowe i najnowsze*. Nie jest to moja pierwsza przygoda z czasopismem ale teraz to gazeta z klasą więc nie odmówiłam! Mogą jednak zdarzyć się w moim ,życiu pewne nieoczekiwane sprawy związane z kimś z rodziny co może sprawić ,że nie podołam temu zadaniu ale póki co to wszystko jest ok i się cieszę ,że dano mi taką szansę
Gość Dorota W
Czarna to wszysko przez przypadek! Oddawałam dziś mieszkanie pewnemu mecenasowi ,który pracuje z moim ojcem natomiast syn tego mecenasa pracuje w tej gazecie .Widzisz sma ,że gdyby nie znajomość napewno nie miałabym siły przebicia
Gość Małgosia1990
Lekarze nic już mówią na moja niedowagę.Wcześniej ważyłam 45 kg ale odkąd zaczęłam chorować 5 kilo mi spadło i teraz podniosło sie kilogram.Nie wiem może dlatego psychiatra usiłuję mi wmówić anoreksję.Ale na prawdę jej baaaardzo dużo i wszyscy którzy widzą ile ja zjadam to dziwią się gdzie ja to mieszczę.
Gość matiiaga
Witajcie ja dzisiaj cały dzień pracuje. No z wyjatkiem dwóch godzinek kiedy to odwiedziła mnie teściowa. Papierki, pranie, i tp. No i czekam:) Miało byc jeszcze dzisiaj łóżeczko złozone ale mój wspaniały mężuś pojechał do pracy i nici z łóżeczka. Może jak już dzidziuś będzie to je złoży:) A i byłam po materacyk, bo wcześniej kupiłam, ale za duży): A teraz odpoczywam i pochłaniam kolejne jedzonko. Troche klatka dzisiaj boli, ale da się przeżyć. No i jakies skurcze tak od rana są, ale to jeszcze nie te co powinny:) Kurcze ale się boję. I tak piszę bo mi lżej. Dorotko jak kupie domek albo nowe mieszkanko to zaproszę cię abys mnie odwiedziła z poradą:) urzadzenia. Ty zdolna kobieta jesteś:)