Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich Pogoda dzisiaj felerna jak i moje samopoczucie ,chodzę i rycze jutro jadę do szpitala ,lekarz wczoraj mnie zdołował że markery mi wyszły na pograniczu normy ja miałam 29,4 a norma 33,chyba będę mała cięcie a nie laparaskopie ,panicznie się boję ,idę zaraz do pracy pa kochani może zaglądne do Was wieczorkiem a jak nie to trzymajcie kciuki kochani za mnie
Gość matiiaga
domi słonko dobrze że tak wcześnie ci zrobili markery, przecież jest duża szansa, że wszystko będzie dobrze. Nie wolno się poddawać! Napisz koniecznie wieczorkiem jak się czujesz. A co podejrzewają? U mojego taty zrobili markery ale trochę za póxno. Pierwsze miał 2700, a norma to 15. Obecnie po dwóch latach choroby ma 250 000, ale lekarze mówią, że najwazniejsze to nie markery tylko jego organizm i rozwój choroby rzeczywisty, i to jak walczy. Ola nareszcie napisałaś, ale się nie wysiliłaś specjalnie:) krysiu waw do marynarki wojennej powiadasz, to ciekawe:) Małgoś może będziesz miała to szczęście i nie będzie czarownicą:) No moja nie jest, ale wiesz, własna mama to była moja mama, a teściowa jakoś tak nie bardzo. Może jest fajna, ale jednak jakoś od kilku lat nie moge się przełamać i powiedzieć mamo, szczególnie gorzej jest po śmierci mojej mamy. Ale chyba nie jest złą kobietą, w końcu to matka mojego męża i jedyna babcia mojego dziecka, więc szanuję ja, chociaż nieraz to jakos jej nie lubie:)
Gość TOLECZKA
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE. ja sie czuje bardzo dobrze oczywiscie jak narazie,ale czytam rozne ciekawostki na temat nerwic i depresji.Dzis wpadlam na ciekawe forum i przeczytalam,ze dobre na nerwice jest lykanie tabletek czosnku.ja od 2 miesiacy lykam tabletki i teraz czytajac to uswiadomilam sobie,ze moze to wlasnie dla tego mi jednak ta nerwica minela(oczywiscie nie jestem pewna w 100% czy to po tych tabletkach,ale lykam te tabletki). ja czuje sie narazie ok wiec sie ciesze,ale polecam te kapsuleczki ,a moze wlasnie to one pomoga pozdrawiam
Witam Catullus. Matko jaki ty jesteś dzisiaj rozmowny! Domi110 moja siostra też miała taki problem jak ty i jest juz pięć lat po operacji i wszystko jest w najlepszym porządku.Nie martw się kochana bo to że wynik jest podwyższony o niczym jeszcze nie świadczy!
Gość matiiaga
catullus nie bądź złosliwy. Ja biorę osiem miesięcy leki homeopatyczne i chyba w jakis sposób pomagają, bo nie mam silnych ataków, i co ważne jest ich duzo mniej. Ty wierzysz, że len ci pomaga, a my że homeopatia. Więc nie wysmiewaj. Nie wszyscy maja tak silna nerwicę, że musza brać leki tylko od psychiatry. Zioła też pomagają.
Gość catullus
Ja nie jestem złośliwy piszę to, co uważam. Z tego, co wiem, a przecież mogę się mylić, leki homeopatyczne nie działają na nic w większości przypadków (bodajże w stanach przeprawadzano kiedyś badania odnośnie takich leków i wyszło, że równie dobrze możesz pić wodę z kranu). Działa autosugestia. A o efekcie placebo wszyscy słyszeli..
Gość catullus
Ja tylko uważam, że zrózwnoważona dieta, gdzie zachowane są proporcje magnezu, kwasu foliowego i setki innych mikro, makroelementów i witamin może zadziałać lepiej niż jakikolwiek psychotrop i lek ziołowy (bo przecież ile w ziołach może być tych składników..).. Bo to one regulują pracę naszego organizmu.. nic innego.