Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich Widze że że niektózi też mają problemy z bólem głowy ,u mnie strasznie aż na ślipia nie mogę patrzeć zaraz idę chapsiać ,wogóle kiepski u mnie dzisiaj dzień miałam telepawki w pracy ,ale na szczęście pracuję z świetną babką i tez zmagała się z tym cholerstwem co my mówiła że leczyła się 2 lata ,i teraz ok,też miała takie objawy jak u mnie
Gość Małgosia1990
Catullus siedzę i przeglądam strony w necie bez celu.To grono.net to kurnik i forum i tak w kółko;p Wcześniej czytałam książkę pt. *W sidłach anoreksji* Coś mnie ostatnio dopadła chęć czytania książek kiedyś to unikałam tego jak ognia...;p A teraz chętnie książkę do ręki biorę:D A co do sportu to mi najlepiej zawsze wychodziło *obijanie* się na wf:P
OLU przez 2 lata była na psychotropach ,leczyła się u psychatry i dała mi tą książkę bo ona dużo człowieka może nauczyć i jest dużo rad ,jak przeczytam to Ci powiem co o niej sądze Podam Ci cytat *złe myślenie powoduje często napięcia i załamania nerwowe*ja jestem pesymistką ktoś mi mówi że to białe a u mnie czarne ,ja nie przeżyłam stasznej tragedi mam wspaniałego męża,jesteśmy szczęśliwi mam świetne dzieciaczki nic mi nie brakuje a mam to cholerstwo ,jak czytam na tym forum ludzie mają naprawdę problemy ,przechodzą tragedie a u mnie nic takiego nie ma