Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

az sie boje czytac o tych lekach. na kazdego pewnie działaja inaczej, chyba sobie odpuszcze. ja zanim dowiedzialam sie jest to nerwica lekowa przeszlam rowniez jak ty szereg badan. nawet nie wiedzialam ze to moze byc cos takiego. myslałam ze lekarze maja racje, ze moje bole głowy od ktoryh de facto wszystko sie zaczelo sa objawem padaczki. i tak pol roku brałam leki przeciwpadaczkowe po ktorych tyłam i puchłam a bole nie ustawały. ale jedno samotne wysjcie z domu i zaczela sie gehenna, cale poł roku trzymałam w tajemnicy przed rodzina ze wszytsko jest ok. ale wcale nie bylo. i tak od ponad pol roku lecze nerwice ale efektow nie widac. ja jestem bardzo niecierpliwa.
Kolejna bezsenna noc.Mam już dosyć tych nieprzespanych nocy...przekręcania się z boku na bok i okropnych myśli,że coś jest nie tak ...bo jeśli serce nie wariuje to głowa pęka..albo w klatce ściska... Freedom...musisz się uspokoić......włącz telewizor..nie myśl o tym co boli...zajmij czymś myśli. Doradzam..a sama sobie nie potrafię pomóc.Super!
Gość Dorota W
Witajcie! U mnie co prawda nie pada ale jest szaro i mglisto więc też nie najlepsza pogoda! Obudziłam się dziś z potwornym bólem głowy co u mnie jest nie normalne. No cóż nie zawsze może być pięknie i różowo .Trzeba wziąć proszki i zabierać się do swoich obowiązków! Podejrzewam ,że do południa nie dam rady usiąść przed kompem więc *spotkamy* się dopiero po południu. Życzę wszystkim miłego ,spokojnego i wesołego dnia! KRYSTYKO3-jak tylko będziesz mogła to napisz kilka słów.Wiem ,że masz problemy ale jeśli trzeba będzie to Ci pomogę je rozwiązać .Możesz na mnie liczyć Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku!
Gość TOLECZKA
WITAM WSZYSTKICH:) U nas w warszawie pogoda ok.ja dzis czuje sie tez super(jak narazie),ale do wieczora sporo czasu ,wiec narazie nic nie pisze. dzis z rano zazylam tabletke validolu(tak na wszelki wypadek)i jest ok.,tylko troche nudno,ale coz pozdrawiam
Dzień dobry wszystkim...Miałam nie pisać ot zakończyć bez słowa...Ale to wyglądało by brzydko..Chciałam podziękować za słowa otuchy,doradztwo za to ze mam wasze zdjęcia za to że przez krótki czas mogłam cieplutko się tu czuć...choć często nie wchodziłam na ta stronę...Nie lubię zmieniać fora wiec zostaniecie tylko Wy,którzy ciepło mnie przywitaliście.Zawsze starałam sie wchodzić i wychodzić z czystymi butami...życzę wam wszystkim zdrówka i żebyście sie nigdy nie kłócili a Tobie Matiaga dziękuję że mnie pierwsza przywitałaś szczęśliwego rozwiązania i zdrowia dla małej Kruszyneczki,która przyjdzie na świat-ciocia Joker tego życzy..Więcej uśmiechu i pozytywnego myślenia w tych znerwicowanych czasach i przepraszam jeśli w ogóle kogoś jakimkolwiek słowem uraziłam.....PA.