Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiiaga
Witaj Czarna jak poranek? Domi ja jestem taka, że wszystko muszę mieć wcześniej przygotowane.Ubranka od dwóch m-cy sa wyprane, zabezpieczone, poukładane. Tylko z torbami miałam trochę opory, ale jak sie już źle czułam to i torby spakowałam:) A już całkiem nie wyobrażam sobie jak mój mąż cokolwiek szykuje jak będę w szpitalu:) Pewnie skończyłoby się tak, że jak bym wróciła to maleństwo na dużym łóżku by musiało być:) Juz mi mąż zapowiedział, żebym sobie jakies pieniążki przygotowała na taksówkę, bo on może się nie wyrobic jakbym dostała bóli. Ciekawe czy mnie odbierze, czy nie zapomni albo się nie zapracuje jak będziemy wychodzić ze szpitala.:):) U mnie miała być Julka, i jakby teraz była córeczka to napewno Julka, a jak jednak będzie chłopiec to Dominik. Reszta towarzystwa chyba dzisiaj leniuchuje w łóżeczkach albo niedzielne obiadki gotuje:)
Gość catullus
Dobry wieczór. Ten.. no.. od czego to ja chciałem zacząć. A - od początku. Jak tak u Was? Rozumiem, że czarna tak mało pisze, bo od wczoraj instaluje gg? Kobitko, prześpij się trochę i odpocznij.. ;] Wiszę, że sz.p. admin postanowił ogarnąć tutejszą dyskusję nareszcie. Co do chłopaków i dziewczynek.. ja również miałem być dziewczynką o imieniu agatku. No i pokrzyżowałem wszystkim plany.. Wy o obiedzie, a ja nawet jeszcze śniadania w planach nie mam.. Coś mnie kichanie od rana dopadło..
Gość Dorota W
Witajcie kochani . Pobiłam dziś rekord w spaniu ale jestem wytłumaczona ,ponieważ od 2 w nocy do 5-tej oglądałam na polsacie sport galę boksu zawodowego. U mnie dzień szary i dość wietrzny ale to mi nie przeszkadza ,ponieważ z domku dziś nawet nosa nie wytknę. Jestem bardzo podminowana , ciśnienie mam wysokie jak cho...ra a serducho wali mi jak oszalałe. Zdenerwowałam się czymś bardzo i są tego efekty! Czarna słoneczko kumate jak z Twoim gg Catullus witaj chłopie ! Matiiago - śniłaś mi się w nocy -ale to był fajny sen Olka2- nareszcie piszę to kobitki a nie do cyferki Domi- jak zdróweczko? Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłej niedzieli
Gość Dorota W
Catullus to z pewością trochę dziwne ale oglądam i to od wielu lat. Jestem jedyną osobą w rodzinie ,która się interesuje tym męskim sportem i nie mam pojęcia dlaczego .Samo tak jakoś przyszło.Może w poprzednim życiu byłam bokserem hihihihihi ?