Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiiaga
Jeszcze na chwilke wpadłam:) Weroniko nie dziękuję, bo jakoś te forum zaczyna zanikać. A może to tylko moje odczucie? nie wiem. Jutro pomyślę:) krysiu waw moje gg 10333148. krysiu waw cieszę się że jeszcze tu chcesz pisać:) jak wiecej osób odejdzie to , to nie wiem...co.
Dzień dobry Wszystkim ! Widzę, że pierwsza wstałam. Dorotko..i Ty jeszcze śpisz ? Matiiaga, Catullus...myślałam wczoraj, że już położyliście się spać.Ja położyłam się wcześniej......i nawet szybko usnęłam. Matiiaga..może nie Wszyscy z forum uciekną! Catullus....przy pulsie 160.. ja już bym panikowała.Nie szalej !
Gość matiiaga
Witajcie Olka ja się wczoraj połozyłam, ale nie mogłam uleżeć i jeszcze zajrzałam. No ja napewno nie ucieknę:) Wieczorem póxno tak fajnie się czułam, już głowa nie bolała, ale w nocy dała mi czadu razem z resztą i dzisiaj od rana rwie jak cholera. Wzięłam już proszki, może później przejdzie. A ty jak się czujesz?
Matiiaga, bardzo Ci współczuję....może naprawdę lepiej by było gdybyś już urodziła. U mnie noc minęła dobrze..za to teraz coś mnie męczy w klatce.Staram się o tym nie myśleć..,oglądam z córką bajki.To nie jest takie proste....nie myśleć..ale kto powiedział, że będzie łatwo. Zastanawiałam się czy znasz płeć swojego.. jeszcze nie narodzonego dzidziusia...
Gość matiiaga
Witaj Domi pisz i sie nie denerwuj:) dopiero ranek:) Olu będzie drugi chłopak. Pierwsze miało być dziewczynką, jest chłopak. Drugie to już napewno będzie dziewczynką - ale jestem naiwna - będzie chłopak. Po sześciu usg raczej nie ma wątpliwości, chociaż usg czasem się myli, ale sześć razy lekarz powiedział że chłopak i naprawdę byłabym bardzo zaskoczona jakby wyszła dziewczynka. No i bardzo szczęśliwa. Na razie myslę, aby było zdrowe. Bo to najważniejsze. A przy takim stresie, jaki niesie za sobą nasza choroba, to aż się boję. No i oczywiście po niedzieli zaczynam porządki w domu to może przyspieszy się:) Dzisiaj jadę po łóżeczko do firmy, mam po synku, i będę składała z mężem. Kurcze już nie mogę się doczekać. Jejku znowu się rozpisałam.