Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

kochani jestem...ale powiedziałam co miałam powiedzieć....Powiedziałam o forum nie odezwał sie stąd jestem....jest mi tak smutno ...powiedziałam że podałam jego numer dla wszystkich z mojego forum...on na to co jeszcze.. teraz siedzi przed telewizorem a ja ......mdli mnie po tym piwsku serce mi do d... ucieka...a jedno co widze to literki na klawiaturze.....
joker a może sie połozysz rybko?prześpisz się i będzie ci lepiej, posłuchaj koleżanki mattiago, jestem bardzo, wręcz niemiłosiernie uparta, wszystko musi byc tak jak ja chce, wiem, że to paskudna cecha, ale sie już chyba nie zmienię 111000 no myszeczko, pewnie, ze źle zrozumiałas, po prostu napisałam co ja czułam, kiedy kochałam jak wariatka, a koles m,nie olewał
Gość Dorota W
Kochani po przeczytaniu dzisiejszych postów mam ogromną ochotę na wyrażenie swojej opinii w sprawie całego zajścia! Nie wiem czy rozdmuchiwać tę aferę czy pozostawić ją bez komentarza? Nie wiem co robić!.Z jednej strony chciałabym się na ten temat wypowiedzieć a z drugiej może nie warto rozdmuchiwać tego zdarzenia aby nie psuć atmosfery na forum. Poradżcie co ma zrobić??? Teraz idę coś zjeść ,ponieważ nawet obiadu nie zaliczyłam tyle miałam na głowie niespodziewanych interesów! Napiszcie co mam zrobić
Gość matiiaga
Dorotko ja przemilczałam. Czarna nie przesadzaj z tym słoniem, ja to słonica teraz:) A zresztą ocenię jak dostanę coś:) Wiecie co, znowu lekarz się na mnie wkurzył, bo przez trzy tygodnie nic nie przytyłam. A jem za wszystkich w domu:)
dorunia w nie rozdmuchuj...już....jestem jak zwłoki ale Wy jestescie jak narkotyk....Napiszcie do Iwonki źle sie czuje ona...naprawde.. źle sie czuje .ja to ja...chyba jestem twarda mimo iż pijana..Awantura z mężem....słaba psychika piwska full...aale jeszcze widzę..kochani nie zapominajcie...............
Carna obietnica....jestem...nie piję...ale to już w krew weszło....Dzis mam meża gdzies..... a on nie fika widzac mój stan.....chyba ze mnie w nocy udusi....Catullus jak mało jest takich facetów.....Nie chciał byś takiej żony jak my....
Gość krystyna 3
JA SIĘ Z WAMI ŻEGNAM nie dla mnie takie nerwy jestem po szpitalu jak wiecie i nie chcę tam trafić zpowrotem myślałam ze dam rade ale to wszystko dobiło mnie totalnie dzisiaj z nerwow zrobiło mi się słabo i myslałam że upadne nie chce wracac tam skąd wróciłam a jak widać na forum co rosz tylko kłótnie co niektore osoby mają do mnie telefo g g i jesli ktoś będzie miał ochtę ze mną porozmawiac to napewno porozmawiam zal mi tylko agusi bo ona na tym wszystkim ucierpi najbardziej jak wroci no coz do widzenia wszystkim
Gość Małgosia1990
Czarna ja nie obraziłam Krysi_waw ani razu tylko wyraziłam swoje zdanie na ten temat.A nerwowa jestem bo wkurza mnie jak ktoś kogoś rozlicza z tego na co wydaje pieniądze jak jakiś urząd skarbowy.Może Iwonka w przenośni powiedziała że nie ma pieniędzy dla dzieci na chleb.Każdego zdania nie można traktować dosłownie.Jest jeszcze takie coś jak czytanie między wierszami.