Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Wiecie jak wracałam do domu pociągiem to jechałam w przedziale z dziewczyną pewnie była w moim wieku,która nie miała prawej reki.W prawdzie miała protezę ale mimo nic nie mogła nią zrobić i podziwiałam ją jak świetnie radzi sobie jedną ręką.Wtedy pomyślałam sobie że ja się przejmuję jakąś nerwicą a ta dziewczyna ma gorzej ode mnie.Bo ja z tego wyjdę a ona do końca życia będzie musiała żyć tylko z jedną ręką...
dorotko ja i strajk? no kaman, nie ma nawet o tym mowy joker, w pas się kłaniam, po sygnetach całuję, wybacz, wybacz, wybacz mnie durnej teraz mówię wszystkim na forum, dzis podałam joker numer telefonu , zeby do mnie zadzwoniła, tylko... uwaga!!!!!!!czyj to był numer? mojego starego czyli jaka czarna jest?no zakrecona jak...jak nie wiem co krysiu3 ty moja kochana mamusiu, obiecaj, ze dzis popieszemy krysiu waw dostałaś fotki? a czy ja sie przywitałam dzis z naszym megainteligentnym cietym jezyczkiem?catullusem? czesc chłopaku, jak zdróweczko wieczorem?
111000 dostałam zdjęcia, maksiu jest niesamowity, czy to piesek z cyrku? wysyłaj dalej kochana, ja odesle swoje krysiu waw zadzwonię napewno, tylko juz nie mam minut i tak kombinuje jak to zrobic, czasem udaje mi się z pracy, ale dzis szef mnie dorwał jak rozmawiałam z krysia3