Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Czołem, kluseczki z rosołem. 111000, ja też mam średnią noc za sobą, znowu ten pieprzony afobam musiałem wziąć i dopiero wtedy udało mi się zasnąć. A miałem sobie radzić sam z lękami.. chyba wyrzucę to gówienko do kosza. Iwona, pytałem o piłkę ręczną, bo ja też grałem i to dość długo. Niestety rzuciłem ten sport i zająłem się czymś innym ;). Za dużo powybijanych palców i skręconych kostek ;)). Małgosia.. ano masz rację. Trzeba się cieszyć z tego, co się ma. Joker - siemię lniane jest o-brzy-dli-we, ale to jedyne bogate źródło omega 3 w naszym pożywieniu (chyba, że lubisz jeść sushi ;)). Ewentualnie olej lniany, ale to trudno dostać i szybko się psuje. Mimo wszystko, warto pić, bo jest to zdrowe.
Catullus luzik,nic nie wyrzucaj:)) zaczną działać leki ,które bierzesz i wtedy afobam nie będzie potrzebny.No popatrz! to ja miałam szczęście...trenowałam 5 lat i nic mi się nie stało:) zrezygnowałam dlatego,że na nic nie miałam czasu treningi codziennie, a w soboty i niedziele wyjazdy na mecze. A jeśli chodzi o to siemię to ja wolę nie próbować skoro takie obrzydliwe:)
Iwonka Skarbie marudzisz jak malutkie dzięciątko które mówi *mamusiu nie ce tego silopku *To tez dobrze działa na włoski i paznokcie zobacz ile zalet ma to siemię ha ha ..To ma zbliżony smak -tak mi sie kojarzy-do oleju rycynowego.Iwona mogę dryndnąć czy zajęta jesteś?
Gość catullus
No ja zrezygnowałem dokładnie z tego samego powodu, tym bardziej, że uprawiałem jeszcze drugi sport. I chciałem mieć czas na własne życie jeszcze ;). A teraz mam go aż nadto.. Co do afobamu - ok, czuję się po nim dobrze, ale co z tego. Kiedy Cię boli, to leczysz nie ból, tylko jego przyczynę.
Catullus! jakiż nastrój dziś filozoficzny:) A pić tego nie będę ....Aga mówiła ,że to obrzydliwe gluty:))) Jocker,ale się fajnie gadało...ja ostatnio to tylko się śmieje przy rozmowach , wczoraj z Agą,dziś z Tobą :)...Jak jutro mnie zobaczy lekarka taka uśmiechniętą to stwierdzi,że mi nic nie dolega....:)
Gość catullus
111000 wiem, o czym mówisz, bo mam dokładnie to samo. Dopóki tylko nie spałem, było ok, poczytałem książkę, obejrzalem filmidło. Ale kiedy jestem non stop poddenerwowany, bóg jeden wie czemu, to się nawet na książce skupić nie mogę, a o zaśnięciu mogę zapomnieć. Poranki i dnie po takich nocach też są genialne.. Dlatego wczoraj wziąłem afobam. Iwonka, ja mam zawsze taki nastrój. Poza tym, Aga to genialne określiła. Obrzydliwy glut. Sam smak jest do przeżycia, konsystencja jest niejadalna. Jakbyś piła ektoplazmę ;)).
To już mam pewność! glutów nie piję :) Pozdrowienia dla wszystkich od Agi.Już będzie mogła wychodzic do sklepiku na razie za pozwoleniem,potem bez,zgodnie z naszym planem zapisuje się na wszystko jak leci po pierwsze dla zdrowia,po drugie dla dobrego wrażenia:) Wczoraj doszła nowa osoba do sali obok i ma juz z kim gadać więc same dobre wieści.Reszte opowie mi wieczorem bo jak tylko się słyszymy zaczynamy chichotać w efekcie czego ja mówię ,że impulsy lecą , a wiele się nie dowiaduje bo muszę przeczekiwać atak śmiechu u Agi ,a potem ona u mnie.hmmm tam są różne osoby zastanawiamy się czy nie zachowujemy się już podobnie do nich :))
Iwonko, rano było nie najlepiej.Miałam do załatwienia kilka spraw i myślałam, że nie wyjdę z domu.Najgorsze są te zawroty głowy i ten dziwny niepokój.Jednak pomału jakoś uspokoiłam sie....trudno żeby nie....wypiłam już dwa razy melisę a betaloc też w jakimś stopniu uspokaja.Aż mi głupio pisać...bo myślę, że to co dzieje się ze mną jest niczym w porównaniu do Was. Cieszy mnie to, że Ty odżyłaś...że obie z Agą potraficie się już śmiać i róbcie to jak najczęściej.Miło jest tu wejść gdy Wszyscy są w dobrym nastroju...człowiek wtedy sam się lepiej czuje .....aż chce się żyć. Pozdrów ode mnie Agę....i życz Jej szybkiego powrotu do zdrowia..i do Nas. Catullus, zgadzam się z Tobą.Ja gdy coś się dzieje nie potrafię skupić się na niczym innym...myślę tylko ( wiem , że to jest chore ) czy za chwilę nie nastąpi koniec.
111000- tu u nas w forum aplikujemy takie zastrzyki...Jest nas wielu..i pomyśl sobie ze każdy doświadcza tego i takich objawów co Ty...Jestesmy tu i wspieramy wszystkich bo wiemy co to jest zmora która dręczy nasze sumienie i wyniszcza ciało...Aczkolwiek nie brakuje tu super ciał..Ha..