Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Witam Was o dość wczesnej porze. Za oknami jeszcze ciemno więc nie mogę stwierdzić jaką mamy dziś pogodę ale mam nadzieję ,że dzionek będzie ok. Tak jak wczoraj pisałam o 9-tej mam spotkanie z klientami a póżniej jadę do fryzjera więc nie martwcie się że mnie nie będzie kilka godzin na forum! Życzę Wam miłego dnia i dobrego humorku!!
Gość Dorota W
no hej Czarna ! Ale się rozpisałaś, nie szalej tak bo nie zadążę czytać(hihihihihihi) Ja pomalutku też się zbieram do pracy!Mam troszkę zaległości więc trzeba zakasać rękawy i do dzieła! Po południu odezwę się! .Miłej pracy!
Witam gorąco w pochmurny dzień.Catullus dostałeś moje zdiecie a Ola.Czarna,Domi110,DOrotka W,Krysiu waw nie pamiętam-dostałaś???Słuchajcie ktos pisał o leku SIRDALUD i nie pamiętam kto..Wczoraj go kupiłam no jest niby bez recepty...ale pisze że na receptę.Tabletka jest dawkowana..i wzięłam sobie pół....Ludzie w nocy miałam takie koszmary serce to mało mi w tyłek nie weszło !!!!A głowa mi pęka.One -pisze-są na rozluźnienie mięśni...A konkretnie ktoś mi powie...Czarnulka mam Twoje zdięcie--ładna babka z Ciebie-tak Ciebie sobie wyobrażałam.A piesek i synuś podobni do Ciebie..AAAA Ewa 26 dostałaś moją fotkę?Ładna kieckę miałaś.
Gość catullus
Hej, joker. Dostałem - dzięki. Co do sirdaludu.. Nie wiem, na co to jest i po co, (śmiem domniemywać, że na serce). Wiem tylko, że moja mama to brała i musiała odstawić, bo jakieś jazdy z ciśnieniem po tym miała. Ja tymczasem lecę na uniwersytet, a potem do psychologa. Jetem kompletnie niewyspany dzisiaj..
Witam wszystkich! Czarna doszło! fajna z Ciebie kobietka:)) synek super! Catullus! niesamowite...jak ktoś tak młody może tak dojrzale pisać? :) upss miało nic nie być o młodym wyglądzie:) ale przystojniak z Ciebie to fakt... Andrzej! cholera...widziałam..przykro..pogadamy jak się wyśpisz.. U mnie w porządku,lekkie napięcie pewnie przez brak afobamu,gorączki nie mierzyłam tym sposobem nie wiem czy mam , też sposób:)Już ugotowałam,pralka nastawiona,biorę się za prasowanie...może to nieciekawe zajęcia,ale mnie cieszą bo działam zamiast płakać! Ogromne dzięki dla Marii/gość??jeśli się mylę to napisz..nie znam waszych nazwisk/,wiem ,że to z serca i mam nadzieję,że kiedyś się odwdzięczę... Pojawię się potem , nie wiem kiedy zgodnie z planem najpierw obowiązki, również ćwiczenia i spacer żeby nabrać sił,potem przyjemności czyli między innymi komputer:) Miłego dnia dla wszystkich!
cześc dziewczyny joker pisałam ci, że śliczną jesteś kobietą, dostałam wczoraj fotkę, hahaha piesek tez do mnie podobny,? no niezła jesteś aparatka iwonka i tak trzymaj, zajmij sie czymś , a zapomnisz o tym co niedobre, no i najważniejsze- .smiejesz się!!!brawo
My tu wszyscy jesteśmy śliczni!!!I aż dziw bierze że możemy mieć takie choróbska ...Mój pies twojego zaśliniłby zabawił...Też na poczcie macie na czerwono o fałuszywych mailach...Nie znam sie jeszcze tak na tym córka mi wiele tłumaczy no i uczy....Juz troche szybciej pisze ale w porównaniu do innych to jestem cienki bolek...Nie mam pomysłu co dobrego na obiad zrobić...coś szybkiego i ciekawego...To nie wiecie nic o leku*sirdalud*.
Gość krystyna3
Witam was moi kochani choc się dzisiaj bardzo zle czuję ale dzwoniłam do Agi jest juz po wizycie lekarskiej wprowadzaja jej nowy lek .Lelkarz który sie nią zajmuję podobna bardzo troskilwie sie nią zajoł,postara sie tez rozwiązać problem bólu głowy Agi !!! Prosiła żeby was serdecznie pozdrowić ,że cały czas myśli o was Ja ja równiez od was wszystkich serdecznie pozdrowiłam powiedziałam jej,że wszyscy o niej myślim i życzymy jej szybkiego powrotu do zdrowia:))))) Pozdrawiam was;!
Witaj Krysiu3 i dzięki, że pomimo złego samopoczucia napisałaś co słychać u Agi....czekałam na wiadomość o niej.Dobrze, że jest już pod fachową opieką.... myślę, że szybko wróci do zdrowia i do Nas. Zle się czujesz.....to zapewne ta pogoda tak wpływa na samopoczucie.Dziś słyszałam, że idzie do nas ocieplenie...jednym słowem wiosna.
Witam Was Wszystkich serdecznie pisze na innym forum tutaj zagladam by dowiedziec sie co z Aga :)a co chodzi o Sirdalut Joker to tutaj masz poczytaj sobie co o nim znalazlam: Sirdalud (nazwa Tizanidinum) to kolejny lek stosowany by zmniejszyć spastyczność. Pomaga często tym chorym, którzy nie reagują na Baclofen. Preparatu nie należy podawać przy chorobach wątroby. U chorych z lżejszymi zaburzeniami jej czynności lub z kłopotami nerkowymi konieczna jest stała kontrola u specjalistów. Tak samo jak inne leki przeciwspastyczne powoduje senność, zawroty, bóle głowy, nudności... Jest lekiem nowszym od Mydokalmu i Baklofenu. Nie oznacza to jednak, że jest od nich lepszy. Może uszkadzać wątrobę i nerki, obserwacje jego działania są stosunkowo krótkie
Gość catullus
Iwona, ja dojrzale? :-o Wydaje Ci się. ;) Włąśnie wróciłem do domu i tak mi się spać chce, że chyba zasnę z mordką na klawiaturze. U psychologa było nieźle, ale mnie to trochę zmęczyło, przez tą senność musiałem się jeszcze bardziej skupiać na tym, co się dzieje. Chyba idę do wyrka.. Muszę napisać pismo jakieś, ale chyba to później zrobię..
no troszkę nas mało...Ale wiesz że my kobietki musimy żarełko małe zrobić z dziećmi pobrykać i chatkę ogarnąć...więc może dlatego tak pusto.Nie masz pojęcia jakzawsze chciałabym sie tak czuć...Nic za tobą nie chdzi(ZMORA)ażlepiej na duszy...Fajna mamy grupe ludzi a żeby można było sie spotkać...żebyśmy miały wyrozumiałych partnerów -to by było super..
Gość catullus
Hmm.. wiem, zdaję sobie z tego sprawę. Zresztą, każdy ma swoje obowiązki, ja od następnego tygodnia też będę tu znacznie rzadziej zaglądał. Czas ogarnąć siebie i swoje życie, bo na razie moje bytowanie na tym padole łez można nazwać wegetacją. Nie chce mi się nawet nie chcieć. A gdyby tak mi się chciało, jak mi się nie chce... Strach się bać, co by wtedy było. Ale wiem, że dopóki nie mam celu i obowiązków, dopóty lepiej nie będzie. Zresztą, od domu też muszę odpocząć, bo mam już tego serdecznie dość, jednak to jest osobna kwestia. Trzeba się wyrwać z marazmu, choć nie jest to takie proste, jak mogłoby się wydawać.
Cel,,już poniekąd sobie wytyczyłeś..Dobrze piszę-studiujesz-Ja chciałabym ale to juz nie możliwe ....wiele by to zmieniło w moim życiu...Staram się być pogodna bo mam córki a one nie mogą widzieć i wiedzieć że mama jest słaba..