Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

freedom ja dopiero wczoraj miałam pierwszy tak bardzo silny atak lęku, tez myślałam, ze to koniec, nie mogłam dojśc do ubikacji, w oczach ciemno, w klatce piecze, bardzo się przeraziłam, bo to , co się działo poprzednio, to mały pikus w porównaniu z wczorajszym teraz po prosytu myslę o zmianie leków, bo widać te nie sa najlepsze-biore cilon porozmawiaj ze swoim lekarzem, może leki sa nieodpowiednie?
Gość catullus
Grzesiu, musisz się postarać sam uspokoić. Zajmij się czymś.. nie wiem. Każdy ma inny sposób, mi w różnych sytuacjach pomagają różne rzeczy. A jeśli nie, to weź jakiś proch, chyba Ci lekarz coś przepisał.. Czarna - piórem to ja raczej nie piszę ;). Iwona - żartowałem z tymi łabędziami. ;)
Gość catullus
No chyba, że masz atak paniki. To nie walcz z tym.. Bo to chyba najgorsze co można zrobić. Pomyśl sobie, że za chwilę to minie. To na pewno pomaga, tylko wymaga duuużo siły woli. Mnie dziś w mieście chciał skurczybyk złapać, ale powiedziałem sobie, że mam to gdzieś i się uspokoiłem.
Grzesiek uspokój się , powtarzaj sobie,że nic Ci się nie stanie,napij się zimnej wody jak nie masz leków,otwórz okno...to przejdzie.Musisz się skonsultować z lekarzem Czarna nic nie wiedziałam co Ci było wczoraj! bardzo współczuje..co z tymi adresami? A na koniec...super nowina...dzwoniła do mnie Aga cała w uśmiechach bo się dowiedziała,że mogę do niej dzwonić na stacjonarny, czyli dla mnie bez ograniczeń po 18 i całe soboty i niedziele! Aga szczęśliwa,wreszcie radosny głos,ja też !
najlepiej chyba olać, tak jak mówił catullus, ej dziewczyny zycie jest za krótkie,żeby sioe przejmowac jakimiś debilami na forum też ktos próbował kilka razy i dał na luz, niech się chrzani iwonka tak było ze mna źle, ale nie rozpisywałam się, bo wy miałyście takich ataków setki, fakt jest tylko taki, ze tak bardzo przeraziłam współp[racowników, ze szef chciał mnie wieźć na pogotowie(bo to się stało 2 razy) ale było mineło, dzis jest ok mój adres wagawaga4@wp.pl, wysyłaj szybko- ja odeslę swoje mam prośbe - jak zadzwonisz do agi pozdrów ja ode mnie gorąco i mocno uściskaj, powiedz, że dzis tak mocno o niej myślałam, ze az podszyłam się pod jej nick:))))))