Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
NO coż będę musiała chyba jechać do Iwonki tak widać mi sądzone nie odzywa się na forum telefon nie odpowiada jak się nie odezwie to nie będzie wyjścia adres mam trafie Iwonko odezwij się bo ci zrobie niespodzianke chyba mnie nie wygonisz ?
Hej kochani! nie martwcie się o mnie po prostu dużo spałam...mobilizuje się ,chcę więcej zająć się domem i wychodzić na spacery,do ludzi myślę że to mi pomoże.No i oczywiście muszę być w formie dla Agi.Rozmawiałyśmy długo tęsknimy za sobą ,Adze bardzo brakuje rozmów ze mną ,ale w miarę możliwości będę dzwonić jak najczęściej.Przypomniałam jej o naszych planach wakacyjnych, więc musimy być w formie. Krysiu-waw ja jestem pod opieką lekarską, a rady jakich udzielałam pochodzą głównie z psychoterapii od świetnego psychologa, w piątek mam wizytę zobaczymy co powie lekarz.Jedno wiem,że najwięcej zależy ode mnie,od mojego nastawienia i postępowania,bedę się starała odzyskać wiarę w zdrowie i optymizm...ktoś mi przyjazny poradził wsiadać na rower i karmić łabędzie zamiast całymi dniami siedzieć przed komputerem :) Trochę racji ma....stąd będę rzadziej na forum,ale będę Krysiu kochana! nikt do mnie nie dzwonił,nie mam żadnych wiadomości...nie martwcie się,dam radę...uściski
Iwonko do ludzi to Ci pomoże bo siedzeniem przed komputerem nic nie zdziałasz ale troszkę wątpię w Twojego psychologa sprobuj zmienić mnie by wykończył daje sobie rade sama ziołami i jest mi dziś wyjątkowo wesolutko A co do forum komuś sie nudzi czy chce mi popsuć humorek czego mu sie nie uda bo wyzywając mnie od Kurw nic nie zdziała wręcz przeciwnie czegoś sie boi powinien spojrzeć w lustro popatrzeć na siebie i zastanowić sie nad nowym leczeniem a nie wyzywać ludzi
krysiu waw , a kto cie wyzwał?przeoczyłam coś? joker kurde jestes sliczna jak z bajki, zdjęcia moje i nie tylko poszły myślę, że iwonka powinna na chwile odpocząc od forum, jeśli tego chce i faktycznie wyjsc z domu, iwonko, rower, chleb i wyruszaj na karmienie łabędzi wiecie co? u mnie jeszcze jasno(zreszta pewnie jak u wszystkich hahahah) i piekne rózowo blekitne niebo - chce się zyć mówię wam
Gość Dorota W
krysiu waw bardzo obrażliwe słowa ktoś do Ciebie sierował !! Jakie głupie żarty ktoś sobie robi, chociaż nie wiem czy można to nazwać żartami. To jest niedopuszczalne.Ta osoba chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co robi i czym to grozi!!!
dziewczyny , a o co kaman z tymi wyzwiskami?powiecie, czy nie? catullus , a moje dostałeś? catullusie, może zima tylko chwilami była ostra, ale jesli ptaki sa np. osłabione i maja trudnosć, ze znalezieniem pokarmu, to można ze spokojnym sercem je dokarmiać a swoja droga catullusie, to pióro masz ostre i pewnie w gadce tez cięzko z toba zwyciężyc:)
Na rower za zimno...Catullus, pozwól nakarmic biedne zmarznięte ptaszki...na razie była na spacerze , jest niezle.Chciałam Wam zrobic niespodziankę i wysłać zdjęcie, ale nie mam żadnego adresu...Dorotko towarzystwo jak najbardziej w porządku,miałam tylko na myśli ,że ostatnio całe moje życie to komputer i chcę to zmienić:) Krysiu co do przyjazdu to wiesz że byłabyś najmilszym gościem, ale lepiej wypoczywaj kochana i pomyśl o sobie:) A te maile....?komputery to jeszcze dla mnie zagadka...może podacie? Ktoś obraził Krysie-waw? nic nie wiem..
dorotko witaj, ale tak naprawdę , to kobieta, mimo, ze jest *po pracy* to zawsze jakś robote wynajdzie, po prostu spod ziemi wytrzaśnie, takie sa baby dlatego cos tam jeszcze bede działac, ale mam już swobodny dostęp do kompa, więc bede na forum częściej powiedz o co chodzi z krysia waw?