Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna3
Iwonka dlaczego chcesz zniknąć z forum przecież my tu zostajemy a całym sercem bedziemy z aga ! Aga potrzebuje teraz najbardziej naszego wsparcia i pomóżmy jej w tym aby bedąc w szpitalu wiedziała o tym,że jesteśmy razem z nia i są telefony i napewno nie zostawimy jej samej i bedziemy całym sercem razem z nią!!!!! CZARNA żebyś ty wiedziała jak ja sie trzęsłam przed tym dentystą ale mam to juz za sobą i mówi ci szczerze ,że wcale mnia nie bolało ! Trzymaj sie czarnulko kochana !!!
Dzisiaj chyba taki dzień,że wszystkich przymula ja mam tak cały czas dzisiaj.Może to i ciśnienie,pogoda się zmienia każdego dnia,a na nas to dziala bardzo.Też dobrze spalam a nadal dziwnie mnie muli. Aguś oczywiście że Ty jesteś najważniejsza,a nie urodziny męża,im szybciej poddasz się leczeniu tym szybciej będziesz lepiej się czuła,a to najważniejsze. Iwonko przeżywasz bardzo rozstanie,ale nie martw się będzie dobrze,pisz z nami będziemy Cię wspierać ile się da. Catullus powodzenia na lekcji,afobam z pewnością zadziala. Czarna a jak Twoje samopoczucie,też kiepsko? Pozdrawiam wszystkich.
krysiu mnie dentysta w pas sie kłania, a boję się jak cholera, no ale jeśli ty mówisz, że nie boli, to chyba musze zrobić podejście iwonko nie znikaj, przeciez ty też potrzebujesz pomocy aguniu witaj, no ja nietstety śpię i z każdą chwilą jest gorzej, oczy mi sie same zamykają, a tu jeszcze 2 godziny
Z Iwonką chyba zle jest w dołku,tak Agą się martwi. Czarna wiem ze ciężko,wytrwaj jeszcze ten czas w pracy,a potem będziesz juz w domku.Trzymaj się. Aguś to przykre że mąż będzie Ci robił awanturę z powodu Twojego pojscia do szpitala.Przecież to logiczne że czlowiek czasem musi leżec w szpitalu,ale on tego nie rozumie..
hej dziewczynki już jestem same kłopoty jak zawsze u mnie córcia dalej chora nie przechodzi jej maż mi zemdlał i jak tu być spokojna cholercia martwię sie o Iwonkę nie pozwólmy jej odejść Aguś urodziny są co rok jeśli twój maż tego nie rozumie to znaczy ze myśli tylko sam o sobie Dorotko dziękuje z calego serca wiesz za co olu jestem nie zapomniałam o was ale kłopoty to moja specjalność Krysiu 3 współczuje dentysty mnie znowu w piątek czeka i reszta nie będę wymieniać bo nas za dużo czarna buziaki i resztę tez pozdrawiam
Gość catullus
Doroto, już mogę zagrać.. te moje *lekcje* polegają na tym, że głównie sobie gram z tym facetem różne rzeczy.. gram już od ładnych paru lat. Jezdem.. zaraz jadę po komórkę do miasta. Ale ten afobam mnie tak przymulił, że najchątniej bym spać poszedł. Ale przynajmniej lęk minął i mnie nie telepie aż tak bardzo. Iwona.. a Ty naprawdę potrzebujesz pomocy i mówię to serio, serio. Głupio mi to pisać, ale jeżeli np. potrzebujesz pieniędzy na wizytę u psychologa, to na pewno coś się skombinuje. To chyba jedyny sposób, w jaki mógłbym pomóc. Nie mogę patrzeć na to, jak ktoś cierpi. Świat zdecydowanie się komuś lub czemuś nie udał.