Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
111000, ja też ostatnio mielone zjadam. Jest trochę lepsze smakowo niż te całe ziarna, ale i tak smakuje jak zmielony papier toaletowy (nie obrażając papieru toaletowego.. ;)) Coś miałem wam powiedzieć... ... aha! dziś na kanale planete o 18:45 jest b. ciekawy dokument R. Dawkinsa o religii. Nie wiem, czy go kojarzycie, ale Dawkins jest biologiem, ateistą i obrońcą teorii ewolucji. Wydał książkę *Bóg urojony* (polecam!)... I film, i książka są antyreligijne, ale b. ciekawe, niezależnie, czy ktoś wierzy, czy nie.
a to moj ulubiony przedział wiekowy 22/23 jestescie fajni w tym wieku ,jeszcze nie zepsuci:) a mozliwe nigdy nie wnikałam w skład ale ja jakos lepiej sie po nim czułam!!ja jedynie NARAZIE herbatki!!!!aga własnie zauwazyłam twoja fotke na naszej klasie fajnie wygladasz na niej!!!szkoda ze nie wiem jak catullus wyglada:);)
napiszcie mi koniecznie o co chodzi z tym lnem, na co on pomaga. moze ja tez wtedy kupie te tabletki. justine a ty jestes na naszej klasie? bo chyba ciebie nie mam he he he. a generalnie dzien raczej parszywy. wieje starsznie, do tego snieg i baaaardzo zimno. nawet nad morze nie mam ochoty isc, a tak chciałam nakarmic łabędzie.
Gość catullus
Ewa, witaj. Ogólnie rzecz biorąc, to siemię lniane i olej lniany zawiera kwasy omega 3 (z tego, co wiem, to jest to jego najbogatsze źródło). A te są bardzo zdrowe i w organizmie musi byc odpowiednia proporcja pomiędzy nimi, a innymi tluszczami. Ja to piję, bo mam problemy ze skórą, a ponoć len na to pomaga. Pomaga też na trawienie, bóle żołądka, suchość w gardle i kilka innych rzeczy.
Wreszcie jestem! trudno opisać jak zmęczona,chyba bardziej psychicznie niż fizycznie.Od dawna mam problemy z samopoczuciem i jestem coraz słabsza, a te zakupy mnie wykończyły...ale siostra chciała żebym jej doradziła w zakupach więc poszłam.Najwazniejsze że kupiła suknie i torebke,na kupno butów i bluzki powiedziałam ,że innym razem bo padnę... Fajnie ,że dziś Was dużo ,Krysiu3 nie martw się w świetnej formie to nie jestem,ale nie jest tak zle,jestem dziś spokojna,ale już tak słaba że najchętniej to bym leżała w łóżku. Cotullus coś dziś nie tak ? może na forum Ci się poprawi :) Wiem że pomijam trochę muszę zerknąć na posty wcześniejsze.. Aguś dzięki za troskę i sms Jocker napisz proszę jak dziś ? Czarna dobrze Cię widzieć Spełnienia marzeń tych najbardziej osobistych,żadnych problemów ze zdrowiem,bliskiej osoby,która zawsze przy Tobie będzie w dniu Twojego święta Andrzeju życzę ...ja :)
Tak czytam Wasze posty na raty :) Krysiu3 ja też się bardzo bałam dentysty i przyznaje,że brałam wtedy afobam i szłam spokojna....natomiast jak chodzę systematycznie to strach zniknął , jak może być zresztą inaczej skoro się tak polubiłyśmy z dentystką i asystentką że to dla mnie miła wizyta towarzyska.Czuję się teraz na fotelu tak spokojnie,że ostatnio mało nie zasnęłam :) Cotullus nie wiem jaką to ma nazwę,ale ja tak miałam dużo razy...że tak jakbym siebie obserwowała stojąc z boku...jakbym to nie była ja... Krysiu-waw jak z małą , spałaś coś? Gość a Ty się nie odzywasz,pojaw się na forum proszę..
Witam. Wczoraj nie pisalam bo byłam na psychoterapii,a wieczorem mieliśmy gości do pozna i nie mogłam być przed komputerem.Tak mnie to wszystko wypompowalo,że połozylam się zmęczona spać i dzisiaj ledwo wstałam,od razu mialam straszne zawroty głowy,że po ścianach mnie rzucało,trwało to dłuższy czas,straszne uczucie.Położyłam się więc do łozka bo śniadanie nawet mi nie szło taka osłabiona byłam,brzuch mnie rozbolał i oczywiście do toalety zaczęlam biegać.Poleżalam i trochę się uspokoiło,bo i serce kolatalo jak szalone.Nie wiem co to było,ale było bardzo nieprzyjemnie. Dziękuję że się o mnie martwiliście,dlatego napisalam żeby dalej Was nie niepokoić.POzdrawiam wszystkich i może jeszcze się odezwę. A jak u Was samopoczucie?
Aguniu to dobrze ,że już Ci lepiej...może dodatkowo na nas wpływa pogoda bo doprawdy zmienia się z dnia na dzień.. Matiiaga pisz częściej bo Ciebie brakuje.. Olu jak się czujesz po lekach? Wszystkim zainteresowanym moją kreską...trudno wyczuć jaka jest bo hmmm na razie przykrył ją strupek bo starłam naskórek..no cóż ślicznie to ja teraz nie wyglądam
Gość catullus
Iwonka, no średniaweczka. Cały czas jestem poddenerwowany czymś, ręce drżą, szyja drży, ściska w klacie, we łbie się kręci. W nocy znowu średnio spałem, bo było to samo. Się nad tym afobamem cały czas zastanawiał.. Lekarka mówiła, że czasem trzeba wziąć, bo w końcu się pojawi lęk przed lękiem. Boję się to brać więc poczekam jeszcze trochę. Justine, zdjęcia będę miał dopiero we wtorek. Niestety, dysk nie działa, na szczęście fotki ma mój znajomy.
Cotullus nie ma się czego bać jeśli chodzi o afobam.Rozumiem,że nigdy nie zażywałeś więc zażyj 0,25 zadziała do 30 min, nawet szybciej jak popijesz dużą ilością płynu.Lekarka ma rację jak faktycznie odczuwasz lęk , możesz się bać że będzie większy i sam go wywołujesz.To malutka dawka najwyżej poczujesz się senny,ale spokojny
Gość catullus
Iwonka, no wypróbuję, bo widzę, że sam się chyba nie potrafię ogarnąć. Aż się zdziwiłem, że dałem radę wyjść z psem na krótki spacer. Ale mnie trzyma, a było już naprawdę nieźle kilka dni temu. Zbliża się 16, czas coś opitolić na ciepło, tudzież - zjeść obiad.
Gość krystyna 3
Ja troszke położyłam ale gzie tam nie da rady wtedy dopiero pulsuje ten ząb Aguniu no to nie wesoło zaczełaś dzień może się czymś zdenerwowałaś? Iwonka widzę zmęczona no ale wiadomo zakupy wykańczają nie lubię na nie chodzić Aguś odpoczywa bo główka ją boli mam nadzieje że jej przejdzie i potem napisze coś catullus to ty jesteś bardzo młody no a co będzie jak będziesz miał 40 co więc lecz się i nie poddawaj się
Catullusie zgadzam sie z Iwona co do afobamu jesli faktycznie zle sie czujesz wez 0,25 szybko dziala i poczujesz sie lepiej.Ja kiedys bralam 3x0,5 i bylo ok teraz biore 2x dziennie0,5.Tak afobam i xanax to to samo tak samo dzialaja. A czy ja tez zalapie sie na twoja fotke proooosze! Ewo26 len to lek na zoladek ale nie tylko,ja go pije juz od kilku lat.Wole siemie lniane mielone nie trzeba tak sie meczyc z gotowaniem,albo tabletki ktore sie rozgryza tak samo wszystko dziala. Iwonko fajnie ze juz wrocilas ciesze sie bardzo. Dorotka baluje:) Krysia3 walczy z zebem! Agunia nie zabardzo,niedobrze sloneczko,ale bedziesz z nami prawda! Justine nie rozkleilas sie,a z czasem moze kiedys sie wygadasz!Fajna masz corke,bardzo sympatyczna jak mamusia;)Wiesz co do mezow i nerwicy to zgadzam sie po czesci z toba.Moj wogole mnie nie rozumie,a odatkowo jeszcze dobija wiec wesolo nie jest a to nie moj jedyny problem nerwica przeciez.Dobra ale juz nie marudze. Co do otwarcia sie to nikogo do tego nie mozna zmuszac,nic na sile,a wszystko przyjdzie z czasem.Tak ja uwazam! A Czarnulka to gdzie zginela co? Domi na obiadku u rodzicow fajnie? Olcia a Ty jak dzisiaj co skarbeczku?
Wiecie co polozylam sie bo bolala mnie glowa i wstalam z jeszcze wiekszym bolem do d...y,ale miewam tak czesto niestety.Dzis wiec znow cierpie bo zoladek tez nawala jutro juz o 8.00 do apteki po len:) do tego jestem jakas nerwowa,po mojemu nabuzowana bo maja przyjechac moi rodzice.Albo jak ja mam tam jechac jest to samo.Od jakiegos czasu tak mam,macie na to jakis sposob moze?Co prawda nigdy moje relacje nie byly z nimi takie jak powinny bo jestem czarna owca rodziny a do tego jaka uparta.