Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Joker sloneczko ja czekam na Ciebie nadal.Chce zebys pisala o swoich problemach,ja tez o nich pisze jak kazdy tutaj,nie mozesz bac sie pisac.Widzialas ze ja tylko napisalas odrazu byl odzew moj,Klaudi i innych.Musisz pisac,wyzucic wszystko z siebie to pomaga,Prosze wroc!!!!!!!!
no hej catullus,dzis zmusiłam sie rano do wstania z łozka -cały dzien sprzatałam w domu zeby zapomniec ze mi cos zle jest!!moj facet z ktorym sie rozstałąm 3 dni temu nadal jest w glowie ale cos!!a niedawno mojego przyjaciela mama zginela w wypadku i dzwonił mi i płakał.echh znlam ja bardzo dobrze,usiadłam nalałam sobie likierku i nie moge isc spac bo moje analizy wezma gore a ty jak?bo ja narazie tylko herbatka ziołowa -prochy w szafce
Gość Dorota W
Witaj 111000!Co U Ciebie ranny ptaszku? Mam problemy z netem! Zgłosiłam awarię ale jeszcze się nikt od piątku nie zjawił.Wczoraj wieczorem próbowałam się z Wami połączyć ale niestety .Wkurzyłam się i poszłam oglądać galę boksu zawodowego! Gdybym czasami miała dziś takie same problemy ,to proszę abyście się o mnie nie martwili-to tylko awaria,ewentualnie goście ,których się spodziewam około 13-tej. Przeczytałam oczywiście Wasze wieczorne posty! O ile mi wiadomo to jesteśmy tu poto aby się wspierać w każdej sytuacji! Ja również bardzo przeżywam wszystkie wasze problemy ! Cieszę się gdy macie wspaniałe humory! Wspieram gdy jest taka potrzeba ! Przyjmuję pomoc od Was gdy jest mi żle! Na tym chyba polega nasza przyjażń .Musimy być ze sobą w tych dobrych i tych złych chwilach. Każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii ,emocji,.Każdy ma prawo do pozbycia się zbędnego balastu ze swojego serduszka! Bardzo proszę wszystkie osoby o pozostanie na forum!! Musimy zrozumieć ,że przy tej chorobie nasze nastroje są jak chorągiewki na wietrze.Raz na wozie a raz podnim ale konie muszą zawsze być na miejscu. Pamiętajmy ,że zawsze po burzy przychodzi piękny słoneczny dzień.Proponuję wziąć się w garść i cieszyć się życiem bo ono jest zbyt krótkie aby je marnować ! Życzę wszystkim miłej niedzieli .Mam nadzieję ,że na forum pozostaniemy w komplecie.Uśmiechnijcie się!-cieszcie się tym co macie ,i pamiętajcie że zawsze znajdzie się wyjście z kazdej sytuacji,trzeba tylko umiejętnie tego wyjśia szukać!! Buziaczki od Dorotki!
Gość Dorota W
111000- boksem interesuję się od wielu lat! Zapasy w galaretce także mogą być zwłaszcza w truskawkowej! Ja nockę miałam taką średnią .O drugiej syn wrócił z osiemnastki ,obudziłam się i miałam problem z ponownym zaśnięciem . Jak goście pojadą to odwalę małą drzremkę i wszystko będzie ok! Umnie pogoda fatalna ,minusowa temperatura a w dodatku wieje dość silny wiatr,który potęguje zimno. Może w taką pogodę goście zrezygnują z przyjazdu a ja zostanę z przygotowanym jedzonkiem.No nic będzie zapas na cały tydzień!
Gość krystyna 3
WITAM w niedziely poranek jak zwykle z bolącym zębem . DOROTKO ty jak zawsze pierwsza na nogach;) IWONKO co u ciebie z rana:) AGUŚ słonko jak dzisiaj główka boli? CZARNA mam nadzieje że się pojawisz AGUNIA a co ty tak mało piszesz ? A POZOSTALI to co jeszcze pewnie dosypiają
Gość Dorota W
Krystynko witaj !.Jeszcze tylko jeden dzionek i będziesz miała z głowy problem z zębem! Oj dziś nie byłam pierwsza na forum! Wyprzedziła mnie 111000. Teraz to ona robi za rannego ptaszka! Krysiu a jak u Ciebie z samopoczuciem ,oczywiście pomijając bolący ząbek?
Czesc wszystkim!Ja jak zwykle od ranka na nogach,obiadek naszykowany,kosciol zaliczony choc pod koniec juz wysiedzic nie moglam kregoslup mi dokuczal,ale bylam twarda myslalam o Was caly czas podczas mszy,nie o sobie bo ja sobie poradze jak zawsze,ale Wy jestescie dla mnie wazniejsi.Jestescie bardzo bliscy mojemu sercu wszyscy bez wyjatku,za duzo wymieniania dlatego napisalam obolnie,chyba mi to wybaczycie i tak bedzie zawsze,mam w srod Was przyjaciol ktorych nigdy nie mialam,przekonalam sie o tym ostatnio,wiecie o czym mowie nie zostawiliscie mnie,owszem ochrzan dostalam bo mi sie nalezalo,ale obiecuje ze zrobie wszystko aby to sie nie powtorzylo,bede sie leczyc tak jak trzeba nie wazne czy bedzie szpital,dla Was zrobie wszystko.Ale mnie wzielo na wyznania no nie. Olka i jak z tym kislem damy rade co,Dorotka sie dolaczy bo zrobimy trzuskawkaowa,Czarna pewnie tez a jak nie bedzie chciala to wezmiemy ja sila:)reszte dziewczyn tez ale bedzie ubaw,a na koniec wrzucimy Catullusa bo to on wymyslil,ale bedziemy fajnie wygladac:) Krysiu3 moje kochanie musisz zalatwic ten zab jutro i to bez gadania,i kup sobie ten len w tabletkach w koncu. Justine widzialam ze pojawilas sie wczoraj jak juz mnie nie bylo,ale wiec ze sie martwie o Ciebie bardzo.Masz ciezka sytuacje i nie chce zebys wpadla w taki dolek jak ja,nie pozwole Ci na to,zapamietaj.Mimo ze pojawiasz sie zadko,to bardzo Cie polubilam. Iwonka nasza dzis szaleje z siostra na zakupach,bedzie po poludniu. Co dzis z Wami spicie jeszcze czy co Mattiaga,Agunia,Ola,Krysia waw i reszta? A Malgos to juz wrocila czy jeszcze?
witam cale towarzystwo przepraszam za wczoraj, ale czasem miekka jestem po prostu dorotka ma racje, ze to forum jest po to, zeby wyrzucic z siebie wszystko i ja to doskonale rozumiem, tylko , ze ja nawet nie podejrzewalam , ze piszac z wami tak sie zzyje wiec teraz gdy czytam, ze komus z was jest zle to kurwica mnie strzela, ze zycie jest takie popier..... obiecuje , ze postaram sie nabrac dystansu iwonko sorry
Witaj Aguś ! Bardzo się cieszę, że jesteś w jako takiej formie..... Co do zapasów to musimy uważać na Dorotkę........wiesz, że ona interesuje się boksem...nasza zabawa może zakończyć się dla nas....tragicznie.. Aga, czytałam wcześniej, że także pijesz len.Powiedz......czy pijesz mielony?Ja od jakiegoś czasu piję mielony ale słyszałam, że ponoć on nie jest zbyt dobry....że traci na wartości.
Gość krystyna 3
DOROTKO KOCHANA ja tak sobie dzisiaj nie jest zle ale cholernie się boje tego dętysty a wiem że ten ząb jest do wyrwania jak to zrobię nie wiem najlepsza by była narkoza ja mam dętystę tuż za oknem i nie wiem czy nie wyrwe na narkoze ale tego w tym samym dniu nie zrobią bo trzeba zamawiać anastazjologa chyba że w tym dniu będzie a znowu się boje że się ne obudze tak zle i tak AGUŚ kupie ten len napewno noi mam nadzieje że się będziesz leczyć ala ja cię chyba za bardzo nie okrzyczałam kotuś co ? A GZIE IWONKA jeszcze śpi czy co ? Czarnej też nie ma 111000 witam cię będziesz miała trochę bieganiny przy gościach ale się troszkę odstresujesz POZDRAWIAM WAS MOJE SKARBY
Gość matiiaga
Witam ja dopiero wstałam. Codziennie coraz póxniej się budzę, ale dzisiaj w nocy mało spałam. Cieszę się że jest juz Czarna, Aga, Dorotka, Krysia 3, Olka, freedom. A gdzie reszta? Ja znowu wczoraj się opuściłam z pisaniem z Wami, ale jakoś tak wszystko mnie przytłacza w domu i nie wiem co pisać. A poza tym jak się siedzi cały dzień samej z dzieckiem w domu to nic ciekawego się nie dzieje. No poza tym że mały chyba zdrowieje, ale ja jutro muszę do lekarza. Jak nie dostanę numerka to na chama pójdę i nie dam się wypędzić. W końcu muszę chociaż raz wykorzystać to że jestem w ciąży i mi się należy. A co. Dobrze że tu nie trzeba mówić tylko pisać bo bym milczała:) I ta głowa już piąty tydzień boli, juz nie wiem co brać. Idę jakieś śniadanko zjeść bo już trochę późno. A co do tych zapasów w kislu czy galaretce to ja odpadam:):)hihi
Czesc Czarnulko no widze poprawe ciesze sie;) Olciu tak pije len i to od bardzo dawna,poczatkowo mialam caly,ale potem przeszlam na mielony i nie prawda ze traci na wartosci bo zmielony jest caly a latwiejszy w przygotowaniu.Ostatnio weszly juz tabletki lnu to jest jeszcze lepsze bo nie trzeba sie bawic z gotowaniem,tylko rozgryzasz i polykasz a dzialanie to samo,ostatnio mialam jeszcze dodatkowo z magnezem a w normalnym tego nie ma,wiec teraz wole len w tabletkach,sprobuj warto,a kosztuja 5 zl za 20 tabl.
Gość catullus
Witam was. Kolejna średnia noc, a dziś to nawet z wyrka mi się nie chce wstawać. Znowu mam stres od rana, już nie wiem, o co chodzi. A co do lnu - fuj, nie znoszę tego, ale jest bardzo zdrowy. Słyszałem, że najlepsze są nasiona świeżo zmielone w blenderze.. Ale i tak to jest bardzo niesmaczne.