Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Robert1984

Hej Ewelinko:) No u mnie tak jak pisałem wyzej, na razie odpukac nie jest zle, mam jakies tak nieznaczne uciski głowy czasem ale prawie nie zwracam na nie uwagi i tez staram sie czym zajac i mysle o czyms innym:) dzionek zleciał nawet miło i przyjemnie:) Aniu Ty to jestes dopiero lekarstwo na nerwice:), dajesz po prostu kopa takiego ze jak sie czyta od Ciebie wiadomosc to sie ma moc taka. :) I przy tym co napiszesz to od razu nachodzi mnie mysl taka ze jak bys stała obok mnie to czuje ze bys wykopała mi ta nerwice całkowicie z głowy , poprostu wskoczyła do głowy i przegoniła france tak ze nie wiedziała by gdzie ma sie schowac hehe:) i było by po framudze nerwicy:) A teraz tak powaznie to rozumiem dobrze co mi tłumaczysz ze to podswiadomosc juz sie tak nakreciła ze moze byc luzik i samo wychodzi czasem kiedy chce. ale ja tej francy jeszcze pokaze , a sioooo z mojej głowy hehe:) trzeba na wesoło... Pozdrowionka

Gość Robert1984

A jak tam Majka dzis, tez wszystko dobrze? Ale patrzcie tyle lat człowiek zdrowy, nie chodził po lekarzach nigdy, uprawiajacy sport moze nie regularnie ale troche tak, pływanie bardzo duzo, dentysty wcale nie odwiedzam, bolow nigdy nie było zadnych, zadnych złaman, ogolnie to prawie wcale z lekarzami nie miałem do czynienia... i o co mi chodzi, no ze teraz od sierpnia zeszłego roku to chyba rekordy biłem, bo tyle co tabletek juz połknałem , tyle co pieniedzy wydałem, na pogotowiu juz sie zapoznałem,ile czasu poswieciłem, tyle wizyt u lekarzy roznych, i w ogole tego wszystkiego. I to wszystko przez jedno dranstwo cholerne.

Iza dupicie zbieraj w manhatanie fajne kregle sa :) tez tam chadzam czasami ale mnie moje chlopaki tak ogrywaja ze wole na xbox bynajmiej mam rowne szanse:) Robert trzeba na wesolo przeciez zycie polega na tym zeby je zapelnic soba do samiutkiego konca i byc szczesliwym ,poprawie tylko jedno zdanie Twoje jestes zdrowy:) a ta franca to dodatek moze niegrzeczny byles hehe:) zamiast rozgi mikolaj Ci dal,moze jakas reklamacja do swietego?:)Bedzie Cie poniewierac jeszcze ale naprawde oslabnie jak zobaczy ze ma godnego przeciwnika,przyjmij atak na klate a zobaczysz jak sie franca zdziwi:) Za komplement serdecznie dziekuje,ale po to tu jestem ja i inni zeby sie wspierac wzajemnie.No ale masz sie mnie sluchac :) buziaki

Hah widzę że wszyscy są tutaj i jest dobrze, jak miło (-: Ja w sumie też jakoś odżywam, tyle dziś rzeczy zrobiłem, dom lśni :3 Idę się umyć wy już pewnie śpicie także nie będę przeszkadzał. PS. Co do spotkań etc, wiecie być może jest możliwe coś takiego jak Skype? Wszyscy byśmy grupowo włączyli cam i porozmawiali sobie z góry mówię trochę się boję :D Pozdrawiam!

Aj. Coś się nakombinowało. Sorry. PS. Moi drodzy jak miło widzę że jesteście tutaj i wszystko jakoś leci, cieszę się. Nie wiem czemu usunęło mi to co wcześniej pisałem. Dziś się nieźle narobiłem, dzięki Wam wszystko się zmienia. Dom lśniiii (-: Heh zdarzają się lekkie szarpnięcia ale jest biście. Jestem bardzo wdzięczny, pewnie już śpicie to nie będę przeszkadzał więc spadam się umyć. Myślę że te spotkanie to spoko idea, but... chciałbym zaproponować coś np. takiego jak Skype heh włączymy się grupowo na Cam i będzie git poznamy się porozmawiamy, z góry mówię że się boję :D Pozdrawiam i udanego dnia :)

Witam ciesze sie ze u was lepiej , u mnie raz tak , raz tak , dzis ide do laryngologa bo bardzo boli mnie gardlo , krtan , kaszle no i zle samopoczucie napisze jak wruce od lekarza mam na 17 jeszcze troche czasu i tez durna troche sie stresuje , Ania zaraz da mi popalic , dziekuje Ci dziewczyny ze jestes i ze nie jestes obojetna na nasze sprawy . Dzis DZIEN CHLOPAKA wiec wszystkim co najlepsze a najwiecej zdrowia.

Gość Robert1984

Dziekuje Majka :) mało kto pamieta o tym skromnym dniu chłopaka hehe:) U mnie dzis dzien bez problemów i spokojny, duzo zrobiłem wiec pracowity to był dzien i ogolnie jest spoczko :) mam nadzieje ze u pozostałych tez , u Ani , Izy i Ewelinki i Paul tez dobrze. Damy rade i przezwyciezymy to, wieksze grono takich jak my daje duzo pozytywizmu i siły i jest ogolnie miło i fajnie:) Pozdrowionka cieplutkie dla wszystkich:)

Gość Robert1984

A Tobie Majka zdrówka życzę żebys nie chorowała juz na zadne dodatkowe cholerstwa przeziebienia itp. Kurcze przydało by sie w koncu zeby słoneczko troche wyszło to te dni były by jeszcze bardziej sympatyczne i fajniejsze:) Jeszcze bardziej by sie chciało na powietrzu spedzac wiecej czasu a to przeciez nam tez jak najbardziej potrzebne. A wiec napisze takie motto dzisiejszego dnia i na dobry koniec tygodnia, Odchodzi sobie nerwica w cholere a powolutku Wiosna przychodzi rozkwitajaca i pachnaca:) :) :) uciekam..

Witajcie kochani:) Chlopaki buziaki od Ani dla was:) Maju ja sie martwie o Ciebie nie mam zamiaru Cie tu ochrzaniac a wlac w Twoje serduszko optymizm i wole walki a ze zachorujesz i musisz udac sie do lekarza w slusznym celu to chyba dobrze :)Czekamy na wiadomosc co lekarz powiedzial.Paul sie przestan tak wszystkiego bac zobacz wiosna idzie masz tyle planow a sie boisz skeypa ?:) Wiem myslisz ze brzydkie jestesmy :):) Robert a Ty wyjdziesz z nerwicy jezeli dalej Twoje nastawienie bedzie takie jak do tej pory to dasz rade a jak sie zaczniesz poddawac to kopne Cie wiesz gdzie:)?Ewelinko a jak Ty dzisiaj?Iza jak tam na kreglach bylo? Ja sie przyznam dzis walcze,ale daje rade najwazniejsze ze cisnienie dobre i puls 70 wiec serduszko rowno spokojnie pracuje,a z glupimi odczuciami dam sobie rade :) pozdrawiam

Gość Ewelina67

Hej Wam i najlepszego mężczyźni :) u mnie dzisiaj w miarę ok tylko dzieci dają popalić pewnie przez pogodę juz dawno słonka nie było i mnie aż nosi spać się chce a tu trzeba albo jedno albo drugie łapać hehe tak po za tym to ok pewnie lek działa wiec będzie ok tylko gorzej będzie jak trzeba będzie odstawić ale zobaczymy!

Gość Robert1984

Aniu tylko nie taki kopniak bo juz poczułem jajko sadzone normalnie hehe:) nie no nie mam zamiaru sie poddawac bo to by oznaczało przegrywac zycie po prostu . A tak trzeba walczyc i sie nie dac, wiadomo ze dni gorszych pewnie sie nie wyzbede bo ta walka musi potrwac, tak jak mowiłas ze bedzie wracac ale mniejsza o to, wazne zeby było coraz lepiej:) i ja sie pytam gdzie ta wiosna kurcze, słoneczko by sie przydało, jak sie u was pojawi to pożyczcie troche :) :) za zyczonka tez dziekuje :) buziaki :)

Gość Robert1984

I czar prysnął, zaczeło sie , uciski na bokach głowy w okolicy uszu nad uszami i troche tez na czubku głowyi tył tez czasem mocno ucisnie. no ciekawe, mam nadzieje ze nie bede siedział polowe nocy, ze sie nie rozkreci i zasne spokojnie i jutro bedzie dobrze. No i człowiek mimo dobrego samopoczucie, zadowolenia i odprezenia zaczyna miec ataki. Zycze wszystkim spokojnej nocy, Dobranoc:)

Gość Robert1984

Witaj Ewelinka no dzis od rana tak jak by troche miałem uczucie wypełnianaia sie głowy cisnieniem z tyłu ale jak na razie jest ok. Wczoraj na szczescie tez to było takie epizodyczne i długo nie trwalo, zasnałem jakos na szczescie. Mam nadzieje ze to bedzie koncówka tygodnia udana i normalna. A u Ciebie jak tam i jak u reszty ekipy? Miłego i spokojnego dzionka zycze wszystkim:)

Gość Ewelina67

U mnie w miarę ok trochę głowa pobolewa jakaś taka nie do życia jestem ale cóż obowiązki wzywają, a dużo osób w tą pogodę narzeka na ciśnienie niewiem jaka u Was pogoda ale u mnie już tydzień bez słońca pada nie pada i tak to dobija ze nic się nie chce, ale trzeba :) również Życzę miłego dnia

Gość Robert1984

No rouzmiem, ale trzymamy sie jakos i do przodu. Z pogoda to niestety trzeba czekac i miec wreszcie nadzieje na to słonce, tak mysle z dwa tygodnie daje pogodzie i juz bedzie naprawde robiło sie fajnie.Bo masz racje ze taka pogoda jak teraz to tez tak nie dokonc wpływa na nas zachecajaco do czego kolwiek. Cisnienie natomiast u mnie dzis z rana 127/76 i tetno 66 wiec jest elegancko:). No nic tez sie biore za co nieco . To do pozniej..

Alez cisza:) Co u was ludziska kochanie,samopoczucia wiem na 5 + napewno no moze Maja na 4 bo zastrzyki to nic przyjemnego.Ewelinko jak sie podobalo na drugim forum :)? juz wiesz kto dal mi kopa do myslenia i do walki,wcielam te wszystkie rady w zycie i jakos sie udaje.Panowie a jak u was Robercie,Paul pisac prosze pisac:)Iza martwie sie ciut czy wszystko ok? wieczorne buziaki od Ani lapac :* :)