Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
No nie wiem, gdzie się wszyscy podziali. Leżakują po obiedzie zapewne. Hmm.. teoretycznie można, ale ja średnio się bawię bez alkoholu.. albo to alkohol średnio się bawi beze mnie. ;) Ale ma to swoje plusy, nie mam na drugi dzień kaca. Co by tu z sobą zrobić..
Gość Dorota W
111000!!! ładnie to tak śmiać się koleżanki! Ja + koń = ortopedia! (hhihihi) Nie pojechałam z chłopakmi do tego miasteczka ,ponieważ jakoś mi zimno na takie wypady.Byłam z nimi natomiast na poobiednim spacerku w lesie!To żadna rewelacja ale przynajmiej obiadek się uleżał w żołądeczku i jest miejsce na deserek!
Gość krystyna 3
Dorotko kochana co ty grzybów szukałaś w tym lesie hihi no widzisz nie ma nikogo Agusia poszła w odwiedziny Czarna pewno zabłądziła na spacerku Catullus stęskniony czeka na dziewczyny 111000 dotrzymuje mu towarzystwa bo by się chłopak zanódził ja się troszkę przespałam bo ząb mi w nocy nie dał spać w poniedziałek idę do dętysty ach te zęby
Gość Dorota W
Mojego sąsiada pogotowie rano zabrało do szpitala ,długo tam nie poleżał zmarł godzinę temu.Przed chwilą się dowiedziałam! A już myślłam ,że lekarze opanowali sytuację.Prawdopodobnie w szpitalu miał kolejny zawał.Nie wiem czy to możliwe tak jeden po drugim w ciągu kilku godzin! Szkoda mi go miał 47 lat a za mięsią mał zostać po raz pierwszy dziadkiem!
Gość Dorota W
Krystynko rozmawiałam z jego zięciem bo z córka podobno w szoku ,biedna za miesiąc ma rodzić! Wychodzi na to ,że sąsiad u lekarza nie był od kilkunastu lat i na serce nigdy nie narzekał!.Rano był w kościele a po obiedzie miał pojechać z żoną na zakupy gdzieś do hpermarketu!
Gość krystyna 3
Wychodzi na to że zostłyśmy we dwie awet catullus zniknoł ale tak to jest w sobotę i w niedziele Dorotko ja siedze sama jak palec gotuje grzybki na jutro do kapustki a pachnie w całym domu ty to masz przynajmniej zajęcie z dzieciakami
Gość Dorota W
Krystynko tak naprawdę to tylko z Bartkiem jest zajęcie ,ponieważ moi synowie już mają swoje drogi ,jak to nastolatki.Srarszy właśnie przed chwilą wyszedł na osiemnastkę ! Młodszy gra na kompie! a mały chyba po tym spacerku jest zmęczony bo co chwilę ziewa