Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Doroto W rozkazy tu nic nie dadza niestety.Moze pozniej bedzie lepiej. Krysiu waw Ty sie wykonczysz,musisz sie wyspac i to pozadnie bo dlugo nie pociagniesz. Justine jak tam noc,martwie sie? Catullus no tak pogoda hmmm? A gdzie spioszki?????????????
Gość krystyna 3
Dziś chyba wszędzie zimno Dorotka zabieganaprzy swoich chłopcach Krysiu waw ten puls to trochę wysoki i cisnienie ale po leku napewno przejdzie trzymaj się krysiu waw Aguś postaram się być częściej na forum niż wczoraj Dorotka już napisała masz być wesoła kochanie Czarnulko pozdrawiam cię śmieszku nasz Catullus zasówaj do apteki po Validol a czemu cię tak telepie zdenerwowałeś się czymś czy co?chłopie ty zamiast nas tu pocieszać to co wyrabiasz trzęsawek ci się zachciało
A do d...y wszystko jeszcze zoladek zaczol mnie bolec,ach nie mam juz sily zrobie obiadek,a potem mam isc do kumpeli,juz czuje ze bedzie fajnie z bolacym zoladkiem.A caly czas biore tabletki oslaniajace ortanol,juz nie wiem co robic,apteka juz zamknieta len mi sie skonczyl,po prostu bomba.
Czarna milego spacerku! Krysiu waw mam nadzieje ze wzielas propranolol i dopiero sie polozylas,bo jak nie to oberwiesz w ucho. Catullusie co to za telepanie? Dorotka znikla na obiadek,hmm ciekawe co ma dobrego?Ja dzis mam zeberka duszone w jarzynach z ziemniaczkami.
Gość catullus
Krysia, aga, ja się non stop czymś denerwuję, czasem już sam nie wiem czym. Wstaję rano i od razu czuję stres, właśnie wróciłem z apteki, trochę mnie nerwów kosztowało to wyjście. Poza tym, może to kwestia tego, że od 2 dni nie biorę bioxetinu, ani żadnego leku (miałem zrobić sobie przerwę, tak mi pani psychiatra powiedziała). Dziś zaczynam fevarin, ale to się na noc bierze. No ale mam 2 paczki validolu i zapas melisy już.. Nie duś żeberek, Aga, ty brutalu ;).
Gość krystyna 3
NO co to się dzieje nikt nie pisze pewnie sjesta poobiednia to ja idę się położyć znowu muszę wziąść ketonal znowu ząb się odzywa 6 godz działał i tak dłógo Aguś a ty moje słoneczko ? ja tak się staram być na forum a ty znikasz i znikasz Dorotka też się gdziś zapodziała Czarna a ty to co? Catullus jakoś zagląda choć się trzęsie biedny
Gość catullus
No trzęsawka jest konkretna. Nie wiem, może się skumulował znowu stres z całego tygodnia. Ale daję sobie radę, jest już lepiej. Ja jeszcze obiadu nie jadłem. Andrzej, a ja Ci zazdroszczę, że idziesz na imprezę. Ostatnio w ogóle nie mam na takie rzeczy ochoty. Kolejna sobota, a tu znowu pusto.
Gość catullus
Hm, ja przed jeszcze. Tak, wiem, że powinienem pójść i nawet psycholog mi to nakazał.. ale co ja mam poradzić, jak mi się nie chce? Nie lubię się do czegoś zmuszać.. ale kto wie, może się gdzieś wyskoczyć. Chociaż, co to za impreza bez piwa.. ;)