Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich w ten słoneczny dzień...Nie wiem czy słuchaliście wiadomości o tym że spada na ziemię amerykański zepsuty satelita.Ponoć ma również obiąć Polske ....Jestem przesądna i martwią mnie takie sprawy dlatego śledzę wiadomości.....Jestem panikarą ale staram się racjonalnie i optymistycznie podchodzić do pewnych tematów....Co o tym sądzicie...Witam również nowe osoby..Robson wpisałam Cię na GG..Ojciec będzie miał wycinane płuco i cos z kregosłupem...I niech robią co mogą żeby przedłużyć życie..Dorotka a nereczki lubisz?Iwonka dzięki za smsa ....Ale miałam wczoraj dzień złapałam gumę i mąż sie strasznie denerwował bo kolejny wydatek....A ja zrobię dziś sernik na zimno z jagodami i galaretka...
Gość catullus
Hm.. nereczki smakują jak.. nereczki. Moim zdaniem w smaku bliższe są wątrobie, ale mają ostrzejszy smak. Moja rodzina się zajada gulaszem z nereczek, ja tego nie znoszę. Dorota, upiec snickersa? Masz rodzinę w Szkocji, czy coś?;)
Gość matiiaga
Witajcie Jezu ja dopiero wstałam, a raczej synek mnie obudził. Ale pospała i to calutka noc, ale to chyba za cały tydzień. Czy wy wczoraj nie przegieliście??? Tyle mam do poczytania:) A u mnie wczoraj było kiepsko, ale dzisiaj od rana znowu sama z małym więc zobaczymy. Mały na razie nie ma gorączki, za to ja coraz gorzej. Gardło boli jak diabli i w klatce jakos ciasno. Do tego strasznie boli mnie ucho. Muszę iść do lekarza w poniedziałek bo troche się boję. A ja choruje raczej bez temperatury. Dorota, Ola to macie fajnie tak blisko siebie. Ciesze się że dzisiaj wiekszość w dobrych humorach. U mnie w nocy sypał śnieg, ale i tak tylko troche go jest. Ja na sanki dziecka nie wezme chociaż tak bardzo chciałby, ale nie dam rady go ciągnąć. Komu moge podrzucić?:)
Gość Dorota W
No co Ty Catullus żartujesz chyba? To ja zmienie przepis i dodam bitą śmietanę.Też bomba kaloryczna ale mnie to nie rusza! Wpierdzielam równo a cały czas ważę 60-62 kg.Przyznaję ,że sporo ćwiczę ale tylko po to aby zachować kondycję i ujędrnić moje stare ciało!
Gość catullus
Jeśli chcesz poczytać o tym, to właśnie znalazłem artykuł na onecie: http://wiadomosci.onet.pl/1398980,2679,1,1,krol_szkockich_fast_foodow,kioskart.html . Są rzeczy, których bym w życiu nie zjadł i to znajduje się w pierwszej dziesiątce ;).
Gość catullus
No cześć, aga. Niby za cieplo nie jest, ale słońce świeci, bawią się dzieci.. ;). Z samopoczuciem, to rzeczywiście średniawka - cały jakiś rozedrgany jestem, może przez to, że zmieniam leki i odstawiłem ten cholerny bioxetin.
Gość Dorota W
O w końcu nasza Aga wynurzyła się z pod ciepłej kołderki. Witaj słoneczko ! Z tą pogodą nie ma co przesadzać , nie jest tak żle ostatecznie mamy luty! Aguś co to znaczy ,że się kiepsko czujesz? Ty masz być dziś wesoła ,uśmiechnięta i całkowicie spokojna! To rozkaz!