Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich !......chociaż i tak nikogo nie ma. Dla mnie dzisiejsza noc była bardzo długa....spałam może z dwie godziny. Cóż....nie można mieć wszystkiego na raz.........za bardzo przyjemny wieczór ( będąc tu wczoraj z Wami lepiej nie mogłam go spędzić) musiałam zapłacić mniej udaną nocką...ale warto było. Miłego dnia życzę Wszystkim !!!!!!
Gość Dorota W
Ja także witam Was serdecznie! Sorki ,że wczoraj nie powiedziałam Wam dobranoc ale jak poszłam położyć małego to zrobiło mi się tak słodko że odjechałam.Obudziłam się po pierwszej ,wzięłam kapiel i ponownie wskoczyłam do łóżeczka! 111000- dzisiaj Ty robisz za rannego ptaszka ? (hihihi) Chyba długo przyjdzie nam czekać na kolejne osoby! w sobotę każdy leniuchuje! WSTAWAĆ ŚPIOSZKI!!!!!!!!!!
Ja jestem, zaraz pojadę do siostry..podobnie jak 111000 noc miałam marną, a od rana czuję sie napięta i wręcz mam lęk przed jazdą.Ale chociaż wczoraj było dobrze. Dorotko padłaś z małym ? :) Jak tam dzieciaki? Matiiaga,Agunia,Krysiu-waw? Krysiu3 życzę udanego dnia,zresztą dla wszystkich! Aguś Trzymaj się słonko na sms nie będę odpowiadała przez tydzień bo przekroczylam limit na komorce co mnie lekko dobiło bo mam wezwania do zapłaty...a niech to..może u siostry się rozruszam
Gość Dorota W
111000-OLKA- moi synowie wymyślili sobie aby z nimi pojechała do westernowego miasteczka pod Grudziądzem ale jeszcze nie podjęłam decyzji .Zastanawiam się nad ich zachcianką,ponieważ jest dość zimno (-7 st.) Napewno po obiadku temperatura się podniesie bo zaczyna świecić słoneczko więc może wtedy zapakuje ich w auto i pojadę!
Gość catullus
Dobry. Albo i nie dobry ;). Również średnio w nocy spałem, co godzinę się budziłem, ale idzie się przyzwyczaić. Nie pamiętam, kiedy spałem dobrze w nocy, może nowy lek pomoże. No nie, Iwony cały dzień nie będzie.. 111000, dokladnie, nie można mieć wszystkiego ;). To moja najlepsza wymówka, jak mi się nie chce czegoś robić. Doroto, jak tam wczorajsze jąderka? Agunia, nie przesadzaj, czasem się trzeba polenić. ;)
Gość Dorota W
Catullus -jąderka były smaczniutkie a rafaello jeszcze lepsze! Olka w rzeczy samej taki wypad jest nie złą rozryką .Popołudniu się zastanowię . Pogotowie stanęło u moich sąsiadów idę podejrzeć co się stało.Aż mam ciarki na całym ciele!
Gość Dorota W
Olu a ja mieszkam w Toruniu - na jego obrzeżach. Ha ha ha ha ! Dwa miasta sąsiadujące ze sobą i toczące wieczną wojnę!!! Nam to jednak nie przeszkadza prawda? Do tego miasteczka westrnowego pod Grudziądzem mam jakieś40 min drogi! Jeszcze tam nigdy nie byłam a może ty wiesz jak tam jest?