Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Czarna, przepitraszam, ale się kąpałem. Trochę gorącą wodę sobie zapodałem i teraz mi się we łbie kołuje. A film widziałem, dobry całkiem, o ile pamiętam, ale nie jakiś zachwycający. Skoro lubisz Kinga, to objerzyj sobie *Krainę wiecznej szczęśliwości* na podstawie opowiadania z książki *Hearts in atlantis*. A. Hopkins tam gra, film świetny, książka jeszcze lepsza. Grzesiek, myślałem, że sluchasz jakiegoś mrocznego metalu rodem ze Skandynawii ;). A ten, ibuprom jest szkodliwy jeśli bierze się regularnie w dużych dawkach, tak jak każdy lek przeciwbólowy tego typu.
Gość catullus
Grzesiek - leki same Ci nie pomogą. Musisz łazić do psychologa.. a skoro z Iwoną jesteście z tego samego miasta, to ona na pewno Ci kogoś poleci. Co do muzyki, też lubię cięższą, ale w ekstrema typu death się raczej nie zapuszczam. Mrok, zło i szatan tak, ale w wersji umiarkowanej ;).
dziewczyny i mężczyźni i tak wesoło ma być, bo jak nie..... a propos dziewczyn, moja mama , która ma sześcdziesiątkę mówi na swoje kumpele dziewczyny właśnie, a kiedys ja będąc na jakimś odpuście , słyszałam (i widziałam) jak babcia ok. 80tki mówiła do swoich kolezanek:dziewczyny chodźmy kupic różańce normalnie jakies dzieci kwiaty czy co?