Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
ha,ha,ha! a do mnie rafaello doleciało!!! Co prawda z pobliskiego sklepu ale mam i się zajadam! Witaj GRZESIEK-miło Cię poznać !!!Ja tu po słodycze do sklepu zasuwam a tu nowe ciacho do nas zawitało!!!No ,no coraz bardziej mi się tu podoba!
Gość catullus
Grzesiek, ja ostatnio po wypiciu kilku łyków piwa miałem taki napad lęku, że do 4 rano nie moglem oka zmrużyć.. Od tego czasu nie piję nic, bo się boję. Palić też nie palę, bo również mam obsesję na punkcie raka płuc.. I tak to sobie skutecznie wkręciłem, że nie potrafię się uwolnić od myśli o tym. Jest wiele osób, które to rozumieją i akceptują. Chodzisz do psychologa teraz? Leki kompletnie odstawiłeś?
witajcie-jejku jak ja dzis zaczynam sie bac-siedze sama w domku moja coreczka jjest u babci a mnie bli w mostku,zrobiłam herbatke sobie na nerwy i czekam aby zadziałała-nie libie btc sama w domu ,tak to chociaz z coreczka jestem,a tak sama ,nikt nawt nie bedzie wiedział jak umre..
Gość catullus
Czarna, dla pierwszego faceta, który zajdzie w ciążę jest milion dolarów, także wiesz.. ;). Niestety, po rafaello nie miałem ochoty na ogórka kiszonego. Poza tym.. nic mi nie mów o wchłanianiu braci bliźniaków, ostatnio czytałem książkę Kinga *Mroczna połowa* i tam ten motyw się pojawił, tylko w wersji bardziej drastycznej. Aż musiałem odłożyć ją na półkę.
Gość Dorota W
Czarna no dobra daję Ci już spokój .Mam nadzieję ,że przez telefon mi powiesz!(oczywiście przy okazjii) JUSTINE-nic Ci się nie stanie.Nie wpadaj w panikę bo to najgorsze co można zrobić.Zostań na forum ,dziś jest super atmosfera więc się odprężysz!