Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Klaudia ty chyba chcesz schudnąć z kości na ości! Wcale nie ważysz dużo .Ja tyle ważyłam jak byłam św.pamięci panienką Catullus wystarczy sie troszkę postarać a dorzucisz. Ja w rewanżu śmignę do Ciebie toruńskim pierniczkiem w prawdziwej czekoladzie!
Gość krystyna 3
Witam dziewczynki nie dałam rady pisać dzisiaj tak jakoś wyszło Aguś kochanie widze że troszke lepiej tak sie ciesze to dla mnie wielka radość że pomalutku dochodzisz do siebie i pamiętaj słonko że trzymam cię za słowo że będziesz się trzymać Iwonka zmartwiona krechą po farbie na policzku ale to zejdzie iwonko Dorotko kochana dzięki ty wiesz za co ale teraz masz zajęcie z dzieciaczkiem Catullus pozdrawiam cię serdecznie Domi co u ciebie? Aguniu jak tam synek lepiej już troszkę POZDRAWIAM WSZYSTKICH potem jeszcze napisze
Jestem ! Widzę że macie niezły ubaw z mojej kreski...a ja juz nic nie robię,nie próbuję cytryny/mowy nie ma/ bo wszystko mnie boli...znaczy kreska,policzek,no wiecie...Czarna jesteś kochana nawet sms mi wysłałaś z radą...W zasadzie coś w tym jest..włosy długie,czarne, opaska na włosy ,druga kreska i będę robiła za indiankę:) Krysiu# wreszcie ! już się martwiłam bo cały dzień Cię nie było! Niedawno przeszłam można powiedzieć swego rodzaju próbę...ktoś się dowiedział o moich problemach depresyjnych i uważa mnie za nienormalną...był moment ,że miałam łzy na końcu nosa,ale nie ryczę więc idzie ku dobremu... Wiem ,że jest pewna osoba , która chce z nami pogadać , ma problemy podobne do naszych...Grzesiek wejdz na forum my się tu szybko poznajemy i będziesz się czuł dobrze.Może nam się uda coś Ci doradzić, a na pewno będziesz miał w nas wsparcie , a to dużo daje.No...nie daj się prosić :))
Catullus wiem ze to nie duzo. ale moa klientka twierdzi ze schudla dzieki temu wiec chce tylko sprawdzic czy faktycznie ta dieta jest taka wspaniala. dlatego chce jak najmniej byc na tej diecie myslez ze miesiac wystarczy aby sprawdziac. wiem ze dziwne to dla Was jest no ale ja juz taka jestem! musze czasami cos wyprubowac na sobie.najwyzej schudne 2kg a za miesiac zjem wiecej czekolady i wszystko wroci do normy!
dorotka, kuźwa ja pisac nie mogę- ja szacuje i zajoba chyba od tego szacowania dostanę catullus , a czym ty tam rzucasz? klaudio 56 kg? łojezuuuuuuu, tyle wazyłam na 1 roku studiów, więc jakies.... no kilka lat temu iwonko nie płaczesz i całe szczeście aga kurde miałam dzis zadzwonic i ch... bombki strzelił, bo szacowałam:))))) a teraz szacuję a za chwilę tak dla odmiany bedę szacowała za godzinke, zeby było weselej poszacuje sobie, a co!!!jak nie moge jak moge a póxniej zwariuję, to pewne
Gość krystyna 3
AGUŚ kotuś a gdzie ty się znowu podziałaś jak ja jestem to ciebie nie ma Catullus u mnie jakoś leci a tobie widze chumorek dopisuje i tak trzymaj Dorotko to masz pewno urwanie głowy z tymi smerfami ale masz przynajmniej wesoło Czarna a ty co sobie myślisz ładnie to tak się nie pokazać na forum pisz tu zaraz co u ciebie?