Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Matiaga nie martw się bo to tylko mi sie sprawdzają i nie wszystkie.A dziecko jak się śni to jest potwierdzenie własnego JA,dumy ,aspiracji,wewnętrznej drogi,Chłopiec jak się śni zapowiada powodzenie zyski finansowe i waleczność.Symbolizuje to ,co powinno sie zrealizować.Dziewczynka-narodziny projektu, stanu wewnętrznego.Jest niedobrze we śnie zgubić dziecko lub widzieć martwe..Twoje sie narodziło to zapowiedz szczęścia i powrotu do równowagi i spokoju....Tyle sie tego naczytałam....Czyli nie wszystkie sny bierze sie do siebie...Ja nie lubie jak mi sie mój mąż śni.....A mama -we śnie opiekuje sie....BUZIA
Gość matiiaga
joker dzięki za odpowiedź. Ja jakos nie mam odwagi czytac o snach. Ale powiem ci że śnił mi się chłopiec, no i tak podobno mam w brzuchu:) zobaczymy za trzy tygodnie. Ale widzę że pozytywny sen miałam więc od razu lepiej mi sie zrobiło. No i ta waleczność - teraz mi sie przyda bo mam mnóstwo spraw do załatwienia i potrzebuje dowagi, hihi. Jeszcze raz dziękuję. Olu witaj kurcze pisz więcej, co się dzieje? Dorotko rzuć do mnie trochę tego budyniu bo mi tez naszła ochota ale robić się nie chce. Ja własnie skończyłam odkurzać, tak mi całe mieszkanko przeleciało szybko, że wogóle nie czuje się ciężarna jak tak sprzatam. Chyba ta oczekiwana chwila zbliża się wielkimi krokami bo jakoś tak łatwiej mi oddychać, brzuszek juz nisko, i ochoty na porządki nabrałam:) za tydzień wstawiam łóżeczko no i czekam. Tak myśle o oknach, ale chyba jednak poczekam aż wrócę ze szpitala. Nie będę przeginała.
Matiaga ja staram się nie myśleć co mi się śni ,powiem Ci że u mnie w domu od dziecka wiecznie mama przeżywała swoje sny ,a ja to bardzo drałam do serca i wiecznie miałam strach i,nieraz się spełniały raz śniło jej się żę się dusiła się od dymu a po tygodniu ja nieumyślnie spowodowałam pożar ,jak słyszę że komuś coś się śniło to to czuję od razu strach
No to zasuwamy wszyscy do Dorotki...Tylko ciekawe czy nas wszystkich pomieści.Matiaga będziesz miała dzidziusia-a nie chcesz niani bo ja tak kocham dzieciaczki a jeszcze jak są maleńkie..rozpieściłabym Ci je...Ja już nie mogę mieć dzieci mam wyciete jajowody....A brakowało by mi jeszcze synka...Olunia sprzątasz?
szkoda że nie moge wam wysłać zdjęcia mojego małego ekstra wyszedł taki 3,5 m-czny bobo w koszuli spodniach i butkach super Mam dzisiaj kiepski dzień jeszcze stary mnie wkurzył nie odbieram od niego telefonu wiec znowu bedzie draka i awantura ale mam to gdzieś i tak już mocniej mnie nie może załamać (chyba) zresztą żadnych telefonów nie odbieram mam to wszystko w d..... całą firme i ogólnie wszystko
Gość kochana,Ty się tak mną przejmujesz,że brak mi słów.To dla mnie trudna sytuacja przyjmować pomoc bo zdecydowanie ja wolę jej udzielać.Trochę mnie to wszystko rozczula,niekiedy mi wstyd...ale wiem ,że to ze szczerego serca.Przypomniało mi się jak w grudniu uruchamiałam wszystkie znajomości żeby pomóc pewnej rodzinie...nie wiedziałam że ludzie mogą żyć w takich warunkach,w skrajnej nędzy w rozsypującym się domu,bez opału na zimę...nawet pieca nie mają tylko...sama nie wiem co to jest choć mąż mi tłumaczył....koza...jakieś palenisko.Czułam się taka szczęśliwa gdy tyle się uzbierało,ja to co rzadko używam też dałam , a najważniejsze że jedna osoba zapłaciła za opał. W porównaniu do nich to ja mam komfort bo moje kłopoty są od kilku miesięcy, im większe kłopoty tym większe poczucie winy,że nie pracuję...wtedy czuję się gorzej..same wiecie jak się człowiek nakręca...Jeśli chodzi o ubrania to mam bo po prostu kupuję większość w sklepach z używaną odzieżą,nawet lubię w tym grzebać i dzięki temu mogę mieć coś ładnego...Wiecie! myslę że jakoś mi się to wszystko zacznie układać..bardzo zle się czuję w takiej roli co nie zmienia faktu że doceniam troskę tylko nie jestem do tego przyzwyczajona.Mogę podać wymiary,ale wydaje mi się ,że może komuś bardziej by się to przydało? Joker ! Ja nie fruwam tylko jestem w czarnej rozpaczy/znaczy w pewnym sensie na wesoło /zaraz napiszę a Wy radzcie!!!!!!!!!