Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Mam pytanie.!!!!!! Czy macie może jakiś sprawdzony sposób na trądzik! Zauważyłam u mojego młodszego syna jakieś krostki na twarzy! Z Alanem nie miałam tego problemu więc dlatego pytam! Nie wygląda to jeszcze żle ale lepiej zapobiegać niż leczyć! Mario ma 15 lat więc to z pewnością jest to wiek w którym ten problem sie pojawia!
catullus własnie zerknełam w ten lek co masz,wejdz sobie na google i wpisz nazwe leku poczytasz co ludzis pisza biorac ten lek,a ja jakos sie trzymam choc sie boje teraz samotnosci ktora sie zbiegła z czasm moim odstawiennym leku ,ktoer brałam rok-mesiac nie biore jakos w miare ale teraz to sie bacv zaczne,herbatki ziolwe pojda w ruch..
Czesc Wam! Kiepsko sie czuje,glowa nadal po ketonalach boli,znowu bede robic mieszanki bo chce w nocy spac,bo dzis nie spalam. Justine widze ze sie martwisz,jakos mam nadzieje ze sobie poradze. Mattiago kurcze nie ciekawie z dzieciakiem. Iwona goraczkuje jak zawsze,ale kotus nie moze byc tak caly czas. Krysiu3 ale sie dzis o mnie martwisz,a jak Ty sloneczko? Czarna odezwalas sie nareszcie,ciesze sie,i zacznij pisac na forum prosze. Olu gdzie jestes? Krysiu waw dzis tez mnie caly czas scigasz jak sie czuje po mimo chorej coreczki. Catullusie jak tam,cos nie bardzo widze? Doroto W serce moje gdzie sie podziewasz,jak sie czujesz? Aguniu sloneczko jak dzis dzionek leci? Domi dzis sie nie odzywala chyba co?
Gość catullus
Justine, jeśli chodzi o afobam, to wiem i dostałem go na wszelki wypadek, tylko przy silnych atakach lęku. Nie podejrzewam, żebym go musiał używać często, postaram sobie sam radzić z lękami. A ten drugi to lekki srodek antydepresyjny, także luzik. Się odnalazłem a zaniedługo się znowu zgubię - jadę do znajomego, nie chce mi się zupełnie, nie mam nastroju, ale już nie mogę tego odkładać. Aga, wiesz jak to jest, raz lepiej, raz gorzej..
Krysiu-waw ! faktycznie troszkę Ci się podziało:) ja też kiedyś bardzo długo pisałam i cały post wcięło!A wiersz...już jeden zostawiłam sobie ten na gg , ten co napisałaś równie śliczny i wzruszający więc....nie wzruszaj mnie bo wiesz co się będzie działo:) A kto chce się rozchmurzyć odsyłam na stronę 38 przeczytałam sobie jeszcze raz co Cotullus napisał o Walentynkach...jak się tu nie uśmiechnąć...
Dorotko ciesze sie serduszko moje,moja glowa to historia i jak sama sobie nie poradze to lekarze wogole,juz to przerabialam w szpitalu. Iwonko bierzemy sie ze siebie co nie? Krysiu waw scigaj mnie scigaj,to jest mile ze komus na mnie zalezy. Krysiu3 gdzie sie podziewasz? I reszta co z Wami?
Gość krystyna 3
DZIEWCZYNKI my chyba dzisiaj wszyscy kiepsko się czujemy AGA słoneczko ty moje jesteś główka widze boli ale napewno przestanie byle cała reszta była ok Catullus też nie najlepiej ale nie przejmuj się będzie dobrze KRYSIU WAW nie przejmuj się każdy ma prawo mieć ten gorszy dzień Iwonko co z tą goronczką ? Czarna ty jak zawsze dajesz rade brakuje mi tego twojego dobrego chumorku co to się stało?
krysiu 3 witaj kochana, tak faktycznie humor nienajlepszy, ale to nie rozmowa na forum, nie chce nikogo zdołowac, jestem myśli, że będzie ok a jak ty się czujesz nasza bohaterko? iwonkodzis już widzę troche lepiej aga, troche energii wyczuwam, wracasz do zycia? dorotko fajnie się rozmawia, tylko, że ja tyle gadam, że póxniej mam wyrzuty, czekam na kolejny raz