Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie, przeprszam, że musiałyście się o mnie martwić, po prostu musiałam dac sobie na luz dorotko dziękuję za troskę, abrdzo krysiu nie martw się o mnie , ja sobie poradzę jak zawsze iwonko, ago, trzymajcie pion, uda sie wam wierzę catullus pozdrawiam-pojawiliśmy się prawie jednocześnie, jakas telepatia?
Witam wszystkich -nigy w taki magiczny dzien?rozchmurzcie sie i opiszcie o miłych wrażeniach dzis -kwiatkach idp:)Aga ja moge sie domyslec ze tak jest ,..ja bardziej zmagałam sie zawsze z nerwica nie depresja a wtedy jast lęk przed smiercia!!ale tak pozatym to tyle bierzesz lekow i dlaczego tak sie dzoieje ?popytaj o anafranil to świetny lek!!!chciałąbym ciepło przywitaj catullusa:)!i witajcie mattiago i czarna bo was mam w naszej klasie:)
dorotko czuje się jeszcze kiepsko, ale staję na nogi, będzie dobrze, obiecuję postaram sie tu jakis czas pobyc, nie wiem jak długo, ale bede sie starała jak najdłużej strasznie mi miło, ze tyle osób o mnie pamiętało i pamięta, ale tak jak mówię pewne sytuacje mnie przerosły cóz jako, ze zawsze byłam tu osobą postrzeganą jako wesoła, dlatego zmierzam do tego, zeby dalej tak było krysiu waw buźka wielka dorotko jesli możesz zadzwon
Gość matiiaga
Witajcie u mnie bez rewelacji. Kolejna noc nie przespana, w dzień też nawet minuty drzemki. Nie mam juz sił. Mały miał stwierdzone w poniedziałek zapalenie krtani. Ale od poniedziałku temp 40 stopni i nie bardzo mogłam zbić. Tak więc dzisaj byłam z nim u lekarza i stwierdziła grypę. Dostał antybiotyk, ale nie dlatego że koniecznie on go potrzebuje ale ze wzgledu na mnie i maluszka. Kurcze mam wyrzuty sumienia że on musi brać takie leki żeby mnie nie zarazić. Ale chyba tez troche za późno bo ja już tez przestaje mówić, boli mnie wszystko i zaczyna temp rosnąć. Chyba ja też muszę do lekarza, ale ci lekarze nie chcą mi nic przepisać bo ciąża. Kurcze aby dzisiaj noc przebiegła spokojnie. Agunia i krysia waw widze że u was podobnie. To napewno przez ta pogodę. Przeciez najzdrowszy człowiek pada przy tych zmianach. Ale dzieci są silniejsze od nas i szybką zdrowieją. Czarna miło cię widzieć:) Iwonka usmiech na ustach mi się pojawia że jesteś. Dorotko to będziesz miała wesoło z małym, a z siłowni to nie będzie wychodził:) Jak Aga? Ola dzisiaj zniknęła nie wiem dlaczego. Jeszcze wczoraj pisała na gg a dzisiaj nic, cisza. Buziaki dla wszystkich.
Kochanie teraz ja sie rozpisze czułam sie tu nie potrzeba na forum i jak ja to mowie olewna obiecałam sobie ze więcej nie wejdę na forum wchodziłam czytałam ale sie nie logowałam i martwię sie bo jak pamiętam było wesoło i to bardzo niech tak dalej pozostanie proszę jeszcze jedno żeby nie iwonka i aga oraz ola nie weszłabym tu z powrotem ale teraz jestem i mam nadzieje ze będzie tak jak wcześniej czarna buziulek
Gość catullus
Czarna, przepraszam, ale miałem wyciszony telefon i nawet o tym nie wiedziałem, zauważyłem dopiero późnym wieczorem. Btw. szperając po necie w kolejnym przypływie bezsenności dotarłem na stronę www.nerwica.vegie.pl .. czytałem też wypowiedzi autora na jednym z forów. Ciekawe to wszystko.
Widzę ,że się ożywiło to dobrze:) Jak miło widzieć że Krysia-waw znowu pisze na forum!Moją gorączką się nie martwcie,już mam tylko 38 ale u mnie to częsta reakcja nerwicowa,nieraz tak miałam i lekarze tak stwierdzili więc się nie przejmuję,pojawia się jak jestem w silnym stresie,a potem sama znika więc żaden problem.Niesamowite że ja znowu spałam i co dziwne dalej mi się chce spać...ja nigdy w dzień nie śpię , nawet w nocy mam kłopot ze spaniem. Czarna! wreszcie...wiedziałam ,że potrzebujesz czasu,ale i tak dziwnie było bez Ciebie.Catullus też się odnalazł tylko Oli nie widzę... Matiiaga nie miej żadnych wyrzutów niekiedy lepiej podać antybiotyk i szybciej dziecko wyleczyć po co się ma męczyć,żebyś tylko Ty się całkiem nie rozłożyła! Aga....coś się mijamy na gg,albo Ty śpisz albo mnie nie ma...pamiętaj co sobie obiecałyśmy,że się postaramy chociaż to niełatwe...pokaż się na forum choć na moment... Krysiu3 dalej dziś nie najlepiej?