Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

do KLAUDI , czytałam twój wynik z holtera i porównałam go z moim. Miałam robiony dwa razy, pierwszy był byle jaki bo miałam 1469 pobudzeń komorowych i 78 nadkomorowych. Maksymalne hr 147( to podobno dużo) i minimalne 46. Ale teraz biorę leki i wynik się zdecydowanie polepszył.Pobudzeń komorowych mam 202 a nadkomorowych 170. A hr spadło 117 i najniższe 44. Jak coś będziesz chciała wiedzieć to pytaj, jak będę mogła to pomogę.
Jestem już dziewczyny! Robilam obiad bo mąż i synek w domu.Nie poszedł dzis do przedszkola bo jest chory,byłam z nim u lekarza i cos ma w oskrzelach,no i antybiotyk.. Klaudio już Ci odpisalam na drugim forum,nie martw się mam nadzieję że bedzie dobrze. A gdzie Aga? Wiecie coś może jak ona dzisiaj się czuje? Widzę że Iwonka jest i w miarę sie czuje,to dobrze.Dorotka też się znalazła,tylko niewiadomo co z CZarną. Krysiu 3 co u Ciebie,jak dzisiaj samopoczucie? Krysia waw. pisze więc ok. Mattiaga jeszcze dziś nie pisala,ciekawo co z synkiem. Odezwijcie się dziewczyny/Pozdrawiam wszystkich.
Krysiu jakiego miałam nerwa kiedy rozmawiałyśmy..ręcznik kuchenny to był wykręcony we wszystkie strony ale wiem że jesteś że jesteś prawdziwa-teraz to jestem odważna ,...masz milutki głos.....I teraz mnie nerwy puszczają.....Nie martw się dowiozą Ci te mebelki apropos mój mąż sprzedaje też mebelki..
Od razu milej jak dom lepiej wygląda,ale na dziś już odpuszczam , nie mam siły,tym bardziej że gorączka nie ustępuje.Sporo czasu też poświęcam na notatki z mojej psychoterapii, wierzę ,że skoro na lata mi pomogła to i teraz samo przypomnienie rozmów coś mi da.Oczywiście musiałam zauważyć słowa mojej psycholog,które sobie zapisałam wielkimi literami......będziesz teraz siedzieć i płakać nad sobą czy zamierzasz coś z tym robić?bo mogę Ci pomóc tylko wtedy jak sama będziesz tego chciała..........pamiętam jak mnie to wtedy zabolało,byłam w takim dołku ,a tu takie słowa,ale to mądra kobieta wiedziała jak do mnie podejść,a na koniec mnie przytuliła,że naprawdę wie co ja przeżywam.Więc teraz pomimo,że najchętniej to bym leżała w łóżku i płakała, staram się z całych sił,już nie wiem po raz który,ale znowu z tą odrobiną nadziei...w końcu poznałam tak wspaniałą grupkę jak nasza,a ja tego nie doceniłam i się rozczulam... Dorotko! odetchnęłam,zapomniałam o Twojej wizycie i tak się martwiłam! Joker masz sama problemy,a myślisz i martwisz się o innych! Gabi,pisałam już na tamtej stronie,masz robione usg? Matiiaga i Aguniu jak z dzieciakami,lepiej? Oj...ile nas jest :) pamiętam oczywiście o wszystkich..Adze ,Oli, obydwu Krysiach..za dużo do wymieniania,odezwijcie się! Czarna,wiesz ,że myślę o Tobie,napisz choć kilka słów.. Catullus co z Tobą? Wprowadzałeś to optymistyczny nastrój,brakuje tego...
Gość krystyna 3
AGUNIU ja dzisiaj nie pisze zaglądam na forum a czuje się tak sobie widzisz Aguniu to pewno ta pogoda i dzieci tak choróją a AGA dzisiaj to co wiem średnio się czujesię ale i tak martwie się o nią o Iwonkę bo mało pisze nie mówiąc o Czarnej ona to wogule nie pisze sama nie wiem co mam zrobić z tym wszystkim głowa mi pęka od tego myślenia ja tak się wszystkimi martwie ale cóż taka moja natóra taki mam charakter miałam wziąść ketonal na tą głowe ale znowu ten żołądek mi nawala apap nie pomaga w domu nie chce mi się dzisiaj nic robić ale może jutro będzie lepiej POZDRAWIAM CIĘ.
Krysiu3! Tak być nie może po to mamy forum żeby się wzajemnie wspierać,nie możesz myśleć tylko o innych,myśl też o sobie.Ja widzisz staram się jak mogę i nie martw się o mnie , tak miło było jak w czasie naszych rozmów słyszałam Twój głos często radosny i tak ma być...nie chcę żeby ktoś przeze mnie się martwił bo wtedy mam poczucie winy i mi z tym zle... Czarna! jak nie masz ochoty pisać , ja rozumiem,daj tylko znać jak się czujesz
Gość Dorota W
Obiadek zjedzony! Drzemka zaliczona!Teraz mogę posiedzieć przed kompem. W dalszym ciągu mam problemy z łączeniem się przez net! Zgłosiłam awarię i najprawdopodobniej jutro przyjadą panowie zerknąć co się dzieje.Usterka znajduje się gdzieś na linii ,ponieważ sąsiadka ma identyczny problelm. Już dziś Wam mówię ,że jutro od godziny 9-tej mnie nie będzie ,ponieważ jadę po Bartusia.Zabieram go na 4 dni .Moi rodzice robią sobie romantczny wypad więc ja przejmuję dowodzenie nad tym małym potworkiem!Wdomku powinnam bć około 12-tej .Po drodze zrobię jakieś zakupy a po powrocie zaraz się zamelduję na forum.*** napisałam to abyście się nie martwiły jak dziś******* A tak na marginesie--to miło wiedzieć ,że są osoby którym na mnie zależy! :)
Dorotko sama czuwasz? jak tak pojawiam się co jakiś czas,sporo zrobiłam ,ale jestem bardzo zmęczona i co do mnie nie podobne co chwile zasypiam choćby na moment i dalej jestem śpiąca.Jak wspomniałaś o pracy w ogrodzie...jak ja lubię coś robić w ziemi,przy kwiatach...jak mieszkałam z rodzicami to mieliśmy działkę,teraz jedynie roślinki są w pokojach i na balkonie jak się ociepla.Wtedy mój balkon przypomina altankę...to taki mój azyl,czuję się w nim tak dobrze! Piszę do dziewczyn,proszę choć o słowo Czarną, ale też mnie dziwi że nie ma Catullusa...
Gość catullus
A jestem, jestem. Witam wszystkich. Iwonka, jak tam u Ciebie? Widzę, że walczysz i bardzo się z tego cieszę. Ja i optymizm? ;) Miałem się rano odezwać, ale drewno przyjechało ;) i musiałem pomóc trochę, potem byłem zajęty. Właśnie wróciłem od psychiatry, dostałem afobam i fevarin zamiast bioxetinu. Pani niby miła, ale za pół godziny mnie skasowała na tyle pieniędzy, że szkoda gadać. Wolę swoją psycholog, ona nie dba o kasę, tylko o ludzi. A tak poza tym, to jakoś leci, nie ma rewelacji specjalnej. Czasem jest gorzej, czasem jest lepiej i tak się to co chwilę zmienia.