Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

AGA ja wiem że ty masz dobre serduszko ,ale nieraz jest dobrze się wyżalić ,wygadać nie dusić w sobie tego wszystkiego bo to do niczego nie doprowadzi Ja też jestem z natury taką osóbką co w sobie dusi wszystko ale chcę to zmienić ,jak miałam 6 lat to złamałam sobie rękę to potrafiłam kilka godzin nie przyznać się a bardzo cierpiałam to mi bardzo utkwiło w pamięci MIŁEJ NOCKI ŻYCZĘ P.S POWIEM wAM ŻE PO DZISIEJSZYM DNIU PRACY JESTEM WYKOŃCZONA JAKBYM 2 MIESIĄCE PRZELEŻAŁA W LÓŻKU I DZISIAJ ZACZĘŁA CHODZIĆ ,NÓG NIE CZUJĘ PA ,PA
Gość krystyna 3
Witam moje skarby Ja już na nogach mam nadzieje że noc mineła wam spokojnie ja usnełam jak kamień napisałam esemesa do Iwonki ale ma wyłączony teleon Acuś słoneczko jak tylko dasz rade to się odezwij OROTKO DOMI AGUNIU KRYSIU WAW I RESZTA odezwijcie się co u was
Jestem kochani! przeczytałam wasze posty i łzy ze wzruszenia ciekną mi z oczu...jesteście takie kochane! ale macie swoje problemy,a mnie byłoby wstyd brać coś od was, ważne ,że jesteście ze mną.Staram się od dziś brać za siebie, nie jest mi łatwo,ale się staram.Jak się czujecie? Matiiaga? Krysiu3 kochana jesteś! Krysiu-waw To cudowna niespodzianka że wrocilas!
Dorotko o tej porze zawsze byłaś na forum,czy to,że się nami martwiłaś nie odbiło się na Twoim zdrowiu? Czarna jak u Ciebie? Gość ...brak mi słów ,że o czymś takim pomyślałaś...ja często dawniej pomagałam ludziom finansowo też to mi dawało radość,ale przyjąć pomoc od kogoś to nie jest łatwe...wolę pomagać...dzięki
Gość krystyna 3
Aguś proszę trzymaj się obiecałaś mi że będziesz walczyć i trzymam cię za słowo taka wczoraj byłaś uśmiechnięta i códowna zostań taka proszę cię IWONKO nie odmawiaj pomocy bo jeśli na tym podłym świecie istnieją jeszcze ludzie o wielkich serduszkach to nie odrzucaj pomocy jaką ci ofiarują
Gość krystyna 3
DZIĘKUJE WAM KOCHANI za tak miłe słowa dla mie ale ja nie wiem co mam napisać zrobiłam tak bo tak mi dyktowało serduszko ja poprostu mjałam najbliżej do AGUSI i jeste pewna że wy postąpilibyście tak samo jesteście kochani wszyscy bez wyjątku
Dziewczyny nie wiem czy dobrze zrobiłam...mam takie wyrzuty.. Martwię się o Dorotkę , chyba nie miała ataku przeze mnie? Jestem tak śpiąca,że się położe, potem dam znać,dzięki ogólnie jest niezle,tylko taka jestem zmęczona,ale dziś nic nie zażyłam
Witajcie!!! Chcialam zajrzeć żeby zboaczyć czy dziewczyny się odezwały i widzę że Iwonka z Agą napisały,ale Aguś Ty nadal zle się czujesz.Ja wiem że to nawraca i nic sie nie da na to poradzić,Aga musisz wytrzymać do wizyty u lekarza i podjąć leczenie,musisz pozwolić sobie pomóć. Dziewczyny Was wspierają ile sił.Aguś lepiej nie bierz już tych lekow więcej. Pozdrawiam Was serdecznie,w ten walentynkowy dzień.
Joker nie wiem.bo nie bylam jeszcze u lekarza tylko odebralam wyniki i tyle ale mam napisane tak: rytmem wiencowym byl rytm zatokowy o max czestosci 162/min. i minimalnej 51/min. Zarejestrowano 4110 pobudzen dodatkowych komorowych ukladajacych sie w bigeminie komorowa. stwierdzono 28 pojedynczych extrasystolii nadkomorowych. gromadnych exstrasystolii ani istotnych pauz nie zarejestrowano.QTC wynosi 424ms. ale nie wiem co to wszystko znaczy moze Wy wiecie?
hej dziewczyny! Pomyślałam,że miałam się mobilizować więc zamiast spać wzięłam się za porządki bo zaniedbałam ostatnio dom przez to wszystko.Idzie mi wolno,ale lepsze to niż nic.Znowu gorączkuje,mam 39,ale to u mnie częste jak mam problemy więc się nie przejmuje,ważne ,że coś robię. Bardzo się martwie o Dorotkę,nie odpowiada na sms.. Joker no pewnie ,że wierszyk miły:) Klaudio ja Ci nic nie powiem ,nie mam kłopotów z sercem,jedynie nerwicowe i się na tym nie znam,może ktoś inny się orientuje
Krysiu czy dobrze wpisałam gg, jesteś z Bytomia ?napisze potem jak bedzie dostępne .IWONKO tak od razu nie odstawiaj lekow zażyj chociaż jedną i tylko jedna .AGUś jeszcze tylko do poniedzialku albo może uda Ci sie jutro pojśc z wizytą do psychologa.
gość...ja naprawdę nie wiem co powiedzieć...bardzo mi wstyd,że tak wyszło..ale dziękuję Ja nie odstawiłam leków bo ja zażywam xetanor, a afobamem miałam się wspomagać tylko wyjątkowo...ostatnia sama wiesz,że tak się podłamałam ,że zażywałam go duże ileści,zresztą celowo...dziś nie zażyłam afobamu tylko xetanor to lek antydepresyjny. Na razie zniknę muszę coś porobić,będę się odzywać
Gość Dorota W
Oj dziewczynki ,dziewczynki!!! Wy się o mnie martwicie a ja wczoraj napiałam ,że jadę do psychiatry ,ponieważ kończą mi się leki. Miałam także spotkanie z klientem. Czuję się średnio ale nie ma co narzekać bo zawsze może być gorzej!! U mnie za oknami świeci słoneczko.Przy takiej pięknej pogodzie ręce same rwią się do pracy! Jeszcze dobre 2-3 tygodnie i będę miała zajęcie w ogrodzie.Zacznie się przesadzanie krzewów i wysiewanie kwiatków.Uwielbiam to robić,jest to zajęcie przy którym całkowicie się odprężam i nie myśle chorobie. Dzisiejsze posty oczywiście przeczytałam! Iwonka i Aga są obecne więc odetchnęłam z ulgą.Martwię się natomiast Czarną , ponieważ nie mam od niej żadnych wiadomości. Jeżeli wiecie, co się z nią dzieje to proszę abyście napisały! No tak dałam Wam znak ,że żyję więc teraz idę robić moim synulkom obiadek.Za dwie godziny dryblasy wpadną do do domu i jak zwykle już od drzwi będzie krzyk *** mamo jeść !! **