Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz Dorotko jak jest ze mną...gdzieś w środku jest dalej dużo radości,muszę tylko ją wydobyć.Mam dużo notatek z psychoterapii i kilka książek będę znowu pracować nad sobą.Dziś tylko tak się trzęse,że chętnie bym wzięła afobam,ale jakoś sobie bez niego poradzę.Olu ! to i Ty biedna masz też kłopoty finansowe jak ja...
Gość Dorota W
Iwonko przespałam się chwilkę i jest ok! Jutro rano muszę jechać do psychiatry ,ponieważ kończą mi się leki. Mam także spotkanie z klientami ale sądzę ,że do 11-tej się wyrobię i wrócę do domku. Mam tylko problem ,dlatego ,że pojadę nowym autem a jest taki maleńki ,że nie mogę się przyzwyczaić.Mąż teraz jak był ,kupił go abym nie miała problemów z parkowaniem.Wygląda jak pudełko zapałek.Synowie się ze mnie śmieją ,że teraz to nawet kilograma nie mogę przytyć bo się do niego nie zmieszczę(hihihi)
Gość Dorota W
CATULLUS-ale numer wywinęłam.Kurcze tak mi się jakoś napiało.Widzisz jaki ze mnie roztrzepaniec! Tak ten wozik nadaje się idealnie do poruszania po mieście! A z resztą mój syn zaczyna teraz kurs na prawko więc będzie jeżdził tym ,którym ja jeżdziłam dotychczas.