Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
IWONKO ************** Serduszko moje jestem bardzo ciekawa jak się czujesz? Nie chcę do Ciebi wydzwanić bo wiem w jakim jesteś stanie i mam zamiar uszanować decyzję ,którą podjęłaś w sprawie odpowiedniego czasu pojawienia się na forum.Wtakiej sytuacji pozostaje mi cierpliwie czekać!!
Gość krystyna3
Człowieku co ty chcesz odemnie ja niechcę być osoba która wywołuje zamet na forum ,piszesz do dorotki ,że rozmawiasz ze mna to ja jako normalnie rozumujący człowiek uważam ,że post sie tyczył do mnie.Ja niechce i niebebde juz sie ustosunkowywać do twoich postów*Powiedziałam ci co miałam powiedzieć i daj mi raz na zawsze świety spokuj!!!!
AndrzejW, 2008-02-11 20:03:21 Ivonka czy to przeze mnie? bardzo przepraszam jeśli tak...nie miałem takiego zamiaru,ja tylko wyraziłem swoją opinie To jest post który andrzej wysłał na 80 stronie Kurcze bo mnie to już zaczyna wk.....ać nie bronie nikogo ale patrząc z boku znowu cierpimy wszyscy Krysiu błagam cie daj już spokuj niech oni to sobie sami wyjaśnią ja też bardzo lubie Iwonke i nie wiem co bez niej zrobie tu na forum prawdopodobnie tez odejde ale narazie czekam na nią i tyle Skończcie to już Zresztą mam to gdzieś po co mi nerwy mam już tego dość rezygnuje już teraz Miłej zabawy
Gość krystyna3
Widzisz Olu tu na tym forum to jest tak jak zdążyłaś zauważyć,nie przechodzimy obojętnie obok osób którym którys z forumowiczów zrobił swoją wypowiedzią przykrość i zapewniam cię Olu gdyby to chodziło o ciebie napewno postapiliśmy tak samo ,bardzo cie prosze nie odchodz z forum ja zakonczyłam już tamn temat z Panem Andrzejem W chyba ,że znów wyżadzi swoim postem komuś przykrość!!!!
Wiecie co mam dosyc Waszych sprzeczek,az nie chce sie pisac. Bardzo zalezy mi na Iwonce,Krysi,Dorotce,Mattiadze,Oli,Malgosi,Aguni,Domi,Czarna,Justine bo to osoby szczere i nigdy z nimi nie bylo klopotow a jestem juz dlugo na forum.Mam takiego dola ze probowalam sobie odebrac zycie,niestety mi sie to nie udalo.I to nie tylko przez forum ale przez zycie osobiste.Mam poprostu dosyc.
Dorotko ,Krysiu obiecałam Wam przez telefon ,że się odezwę ....Proszę wszystkich bądzcie dla siebie mili tak jak dawniej inaczej to forum nie ma sensu...Krysiu ja wiem co przeżywałaś słysząc mnie w takim stanie...nie wiem co napisać..od miesiąca depresja się nasila,nie mam już siły,dlatego tak tu szukałam wsparcia , może zbyt emocjonalnie odczuwam niektóre rzeczy,ale tak się czuję,potrzebowałam waszej pomocy.Do nikogo nie mam żalu,niekiedy może się będę pojawiała...teraz mi ciężko,jestem przytruta ilością leków,a to nic nie daje.Płaczę albo śpię na zmiane,jestem sama bez wsparcie, nie wiem ile tak wytrzymam.Ale to forum pomagało, nie niszczcie tego dlatego,że moja choroba się pogłębia.Nie piszcie o mnie,jeśli się kiedyś poprawi/raczej wątpie w to bo się nasila/ to się odezwę. Piszę też ze względu na Agę,która chce odejść z forum jak ja zniknę,a jest moja przyjaciółką i potrzebuje waszej pomocy bo zle się czuje.Cały czas mi pomaga,nie wiem jakbym przeżyła wczorajszy atak bez niej.Proszę! niech będzie już zgoda
Boze jedyny Krysiu wiem o tym ale najgorsze jest to ze on przeprosił i wydaje mi sie ze jesli Ja zranił to napewno nie naumyślnie nie jest przeciez z tych co włazą do nas na forum i mącą wiec wybaczmy mu i tyle Riki tez obraził Ade a jednak kazdy wybaczył i było po sprawie szkoda ze nie ma Iwonki bo juz dawno by sie wszystko wyjasniło ja tez sie bardzo o nia martwie i czekam na jej post gdyby nie to to juz bym ci nie odpisała bo bym tu nie zaglądała
Gość Dorota W
Iwonko skarbie!!! Bogu niech będą dzięki ,że się odezwałaś. Nie będę Cię zadręczać banalnymi pytaniami typu *jak się czujesz* ,ponieważ wiem w jakim jesteś stanie. Proszę Cię o jedno udaj się jak najprędzej do lekarza! Nie czekaj na termin do końca lutego bo sam sobie nie poradzisz!!!Proszę Cię o to z całego serca!!! Kocham Cię!!
Gość AndrzejW
chciałem Cię Ivonko przeprosić jeszcze raz,nie miałem najmniejszego zamiaru zrobić Tobie przykrości,uwierz mi...znacie się i jesteście już razem tu na forum długo,bądzcie razem jak najdłużej...nie będę przeszkadzał...pozdrawiam serdecznie z miasta Beatlesów
Andrzej pisz spokojnie na forum i wszyscy, nie kłóćcie się proszę, jest w porządku...to tylko kłopot z moim zdrowiem, jak będzie lepiej to się będę odzywać, w tej chwili mnie się nie chce żyć...mam kłopoty zdrowotne,finansowe,osobiste i żadnego wyjścia...Nie chciałam mieszać na forum...pogódzcie się bo Krysia tak bardzo mnie lubi,że dlatego tak mnie broni.Ale niech już będzie dobrze,proszę
Gość Dorota W
No niestety ale kolacyjka mi się samiutka nie zrobi.Jeszcze tak dobrze nie ma. Trzeba podnieść tyłeczek i się wziąć za pracę. AGA -- zasmuciłaś mnie tym postem.Co się dzieje ? Wczoraj nic złego się nie stało prawda?Jesteś nam bardzo potrzebna !!!!Kto jak kto ale Ty napewno potrafisz zadbać o miłą atmosferę na forum. Cieszę się również ,że Iwonka ma w Tobie tak cudowne wsparcie.To jest jej chyba najbardziej w tym momencie potrzebne.Jesteś dla niej wspaniałą przyjaciółką.!!!!
Witam. Przykre rzeczy się tu dzieją,Aguś jesteś w takim kiepskim stanie i Iwonka,nie wiem nawet co mam napisać żeby Was pocieszyć,mam tylko wielką prośbę przetrwajcie to,wierzę że dacie radę,dla siebie i dla osób które Was bardzo wspierają.Jesteście częścią tego forum i nie będzie inaczej.Trzymajcie się dziewczyny,walczcie za wszelką cenę.Ta choroba jest okrutna niszczy nasze dusze,teraz Wy jesteście w ciężkim stanie i potrzebujecie pomocy,pozwólcie sobie pomóc.....miejcie nadzieję...Pozdrawiam Was,tak mi przykro..
Witaj Klaudio i Domi. Domi widzisz taki nastrój smutny tutaj panuje,nie wiem jak pocieszyć dziewczyny. Ja też nie wiem normalnie co napisać,mam pustkę w głowie i mętlik jakiś.Co to się porobiło żeby wszyscy zle się czuli,niech ten czas szybko minie bo wszystkich to wykończy.Kiedy nastaną wesołe dni,bez cierpień...i tej przeklętej choroby.