Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna3
Andrzej W ~~to ty nic z tego nie rozumiesz Ja napisałam swojego posta nie obrażając młodych ludzi bo post który napisała czarna na forum jak go oczywiście przeczytałeś tyczył sie własnie twoich problemów jakie przeżyłeś mimo młodego wieku dlatego przeprosiłam cię choć nie myslałam ,że ludzie w młodym wieku przezywaja tak powazne problemy choć w twoim przypadku niewiem jakie,bo jak sie to wyraziła czarna wnioskując z twojego E-meila jaki dostała od ciebie to włos się jej na głowie zjeżył dlatego cie przeprosiłam i nie zarzucaj mi ,że moje zarzutu wobec ciebie są bezpodstawne bo moim zdaniem obraziłes Iwonę a czy to było umyślne z twojej strony czy nie to juz twoja sprawa.
Krysiu , Andrzeju nie chciała bym stawać po żadnej ze stron ale czytając wasze posty wydaje mi sie że Andrzej tak naprawde nic takiego nie napisał może ja to inaczej odebrałam niż Iwonka i to napewno ale nie ma co do tego wracać i napewno Iwonka jak wróci to wyjaśni to sobie z Andrzejem jeśli bedzie chciała a my nie powinniśmy sie w to mieszać A Andrzej już przecież przeprosił Iwonko moja kochana mam nadzieje że sie na mnie nie obrazisz ale to jest wasz spór i nie powinnyśmy tego dalej ciągnąc (tak mi sie wydaje)
Gość Dorota W
Matko jedenasta!!! Zdążyłam zjeść obiad ,odwalić ponad godzinną drzemkę a tu nadal nie widać : AGI,CZARNEJ I IWONKI!!! CZarna z pewnością wraca z pracy.Iwonka jest wytłumaczona ale AGA mnie niesamowicie martwi! Przybył nam Andzrzej ale chyba w nie za ciekawym humorku. No cóż może to taki fatalny dzień!!! Krystynko Ty kochanie jesteś na posterunku no i oczywiście Joker,która chyba z chęcią by mnie troszkę utuczyła.Jeszcze kilka takich super przepisów a rowerek i siłownia nie pomogą!
Andrzeju juz sie przestraszyłam ze to do mnie napisałes u mnie tez nie za ciekawie kurcze czy z tego cholerstwa da sie wyjsc ? Czasem to nie chce mi sie tu nawet pisac a zwłaszcza jak kompletnie nikt nie odpisuje tak jakbym nie istniała przykro mi i nie mam nawet checi do pisania
Gość krystyna3
Nie bede z toba dyskutować człowieku ja z Iwonka rozmawiałam i to ,że ona dzisiaj jest w tak fatalnym stanie to wiedz o tym ,że to jest twoja i tylko twoja wina!!!!! chcesz to sobie to z nia wyjaśniaj a do mnie juz nie pisz i daj mi święty spokuj!!!!!!!!!!!