Gość AndrzejW Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 aa nic ciekawego,strasznie się dziś czuję,szyja mi dała dzisiaj w pracy popalić:( ...nie dam sobie czegoś bezpodstawnie wmawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość catullus Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ta, mi też kręgosłup daje popalić, ale twardym trzeba być. Chociaż, walnąłem dziś kilka serii pompek i było dobrze na jakiś czas. Niestety, za dużo nie mogę, bo lewą ręką mam słabą po zwichnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krystyna3 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Andrzej W ~~to ty nic z tego nie rozumiesz Ja napisałam swojego posta nie obrażając młodych ludzi bo post który napisała czarna na forum jak go oczywiście przeczytałeś tyczył sie własnie twoich problemów jakie przeżyłeś mimo młodego wieku dlatego przeprosiłam cię choć nie myslałam ,że ludzie w młodym wieku przezywaja tak powazne problemy choć w twoim przypadku niewiem jakie,bo jak sie to wyraziła czarna wnioskując z twojego E-meila jaki dostała od ciebie to włos się jej na głowie zjeżył dlatego cie przeprosiłam i nie zarzucaj mi ,że moje zarzutu wobec ciebie są bezpodstawne bo moim zdaniem obraziłes Iwonę a czy to było umyślne z twojej strony czy nie to juz twoja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość catullus Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Krysiu, Andrzej. Proszę was, przestańcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość czarna Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 a catullus - brzydal!!!nie odbiera telefonu, nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ola Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Krysiu , Andrzeju nie chciała bym stawać po żadnej ze stron ale czytając wasze posty wydaje mi sie że Andrzej tak naprawde nic takiego nie napisał może ja to inaczej odebrałam niż Iwonka i to napewno ale nie ma co do tego wracać i napewno Iwonka jak wróci to wyjaśni to sobie z Andrzejem jeśli bedzie chciała a my nie powinniśmy sie w to mieszać A Andrzej już przecież przeprosił Iwonko moja kochana mam nadzieje że sie na mnie nie obrazisz ale to jest wasz spór i nie powinnyśmy tego dalej ciągnąc (tak mi sie wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Matko jedenasta!!! Zdążyłam zjeść obiad ,odwalić ponad godzinną drzemkę a tu nadal nie widać : AGI,CZARNEJ I IWONKI!!! CZarna z pewnością wraca z pracy.Iwonka jest wytłumaczona ale AGA mnie niesamowicie martwi! Przybył nam Andzrzej ale chyba w nie za ciekawym humorku. No cóż może to taki fatalny dzień!!! Krystynko Ty kochanie jesteś na posterunku no i oczywiście Joker,która chyba z chęcią by mnie troszkę utuczyła.Jeszcze kilka takich super przepisów a rowerek i siłownia nie pomogą! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Oj chyba Czarna pomalutku nadchodzi!!! Ale jak mocno krzyczy aż stronka się przesunęła!!! (hihihhihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość czarna Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 dorotko krzyczę, bo krysia tez nie odbiera cholera jedna, kto to widział i kto to słyszał, żeby nie odbierać tel. od kolezanki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krystyna3 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Przepraszam Czerna ale nikt do mnie nie dzwonił telefony mam powłanczane!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ola Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Widze ze jestem tu zbędnym balastem poczułam sie totalnie olana cześć wam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AndrzejW Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 nie interesuje mnie jakie jest twoje zdanie na temat mojego postu,wyjaśnie go sobie z Iwonką jeśli będzie chciała,dla Twojej wiadomości to nie napisałem go celowo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość czarna Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 andrzej lepiej przytulaj niż się sprzeczaj ide do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AndrzejW Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 olu...cześć no już...teraz mogę popisać z Tobą:) jak mija dzionek? u mnie średnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Teraz chyba ja zacznę przeklinać.Co za popiepszony net! Jeszcze nigdy mi się nie zdarzało aby co chwilę się rozłączał. Czarna a może numer masz pochrzaniony.Ja dziś z krystynką rozmawiałam i odebrała od razu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ola Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Andrzeju juz sie przestraszyłam ze to do mnie napisałes u mnie tez nie za ciekawie kurcze czy z tego cholerstwa da sie wyjsc ? Czasem to nie chce mi sie tu nawet pisac a zwłaszcza jak kompletnie nikt nie odpisuje tak jakbym nie istniała przykro mi i nie mam nawet checi do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Andrzeju a do kogo był ten post?Mam nadzieję ,że nie do mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AndrzejW Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 nie...ostatnio z Krysią rozmawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Andzej ja mam coś popierdzielony net.Wysyłam posta a on pojawia się po jakimś czasie albo wcale.Nie mogę się w tym wszystkim dosłownie połapać! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 CZy ktoś może wie co się dzieje z AGĄ. Wysłałam do niej sms ale cisza nie ma odpowiedzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AndrzejW Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 u mnie tez tak czasami jest...to nie wina netu,tylko pewnie tego ubogiego w sensie nie dopracowanego forum które pewnie się znajduje na najtańszych serwerach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Olu przecież na mnie zawsze możesz liczyć!! Parę miut temu wysłałam do Ciebie posta i nie dotarł. Jeszcze takie numery mi się nie zdarzały .Normalnie jakieś czary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krystyna3 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie bede z toba dyskutować człowieku ja z Iwonka rozmawiałam i to ,że ona dzisiaj jest w tak fatalnym stanie to wiedz o tym ,że to jest twoja i tylko twoja wina!!!!! chcesz to sobie to z nia wyjaśniaj a do mnie juz nie pisz i daj mi święty spokuj!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Wiesz Andrzeju jeżeli chodz o te znikające posty to owszem ale czemu ten net się rozłącza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dorota W Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Krystynko proszę Cię nie denerwuj się !!! Wszystko się wyjaśni a ty niepotrzebnie tracisz zdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi