Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Matiiago jak tylko mały uśnie ty również się połóż chociaż na pół godzinki. Musisz nabrać sił aby poradzić sobie ze wszystkimi problemami!.Zapaleie krtani to poważna sprawa ale jeżeli temperatura spada to znak ,że choroba ustępuje
Gość Dorota W
XYZ- Od mojej ortografii trzymaj się z daleka . Pożegnałam się owszem, poczym spowrotem powitałam wszystkich. Ciebie jednak tylko żegnam i nie mam zamiaru witać!!!! Oj!!! j .polskiego się dziecko nie uczyło a szkoda ,wielka szkoda. Ja natomiast nie studiowałam aktorstwa wiec jest rzeczą jasną ,że nigdy aktorką nie będę. Zagrać to ja Ci mogę na nerwach, jeśli tylko masz ochotę
Witajcie. Ja wróciłam od dentysty,jakoś to przeżyłam nie było tak zle jak zwykle strach ma wielkie oczy.Dobrze że moją dentysyka to gaduła taka i co chwila cos opowiada,nie mam czasu myśleć o swoim samopoczuciu,bo słucham o czym ona mówi. Krysiu u mnie w miarę dobrze,synek trochę lepiej chociaż kaszle.przy tym zapaleniu krtani ma zawsze taki *szczekający* kaszel,jak to nazywa doktor. Mattiago to przykre że Twój synek ciężko znosi chorobę.Mój jak miał kiedyś taką gorączkę i nie działały żadne syropki od gorączki podałam czopek pyralginum razem z syropkiem i pomogło.Ale może juz będzie lepiej skoro gorączka spada. A Ty się wyśpij i odpocznij. Współczuję złego stanu zdrowia Twojego taty,życzę dużo wytrwałości,pozdrawiam. Aga,Czarna a jak u Was dzisiaj?
Gość Dorota W
Ale mi ciśnienie podskoczyło! Jeszcze jedna taka sympatyczna osoba na forum jak xyz to najprawdopodobniej będę miała problemy z głowy. Ile tych upokorzeń można znieść? Mówi się ,że człowiek nie świnia i wszystko zniesie ale chyba są jakieś granice!!! Ja właśnie je przekraczam!
Gość krystyna3
xyz~~zachowujesz się jakbyś był jednostką nie nadającą sie do samodzielnego istnienia skoro wpieprzasz sie tam gdzie cie nie chcą.przyczeoiłeś się do tego forum jak rzep do psiego ogona ! ile razy trzeba ci powtarzaĆ zniknij chŁopie i niepokazuj siĘ tu wiĘcej ! wiesz jakie to jest powiedzenie ?? pisaĆ do sŁupa a sŁup swoje jak d.......pa!!!!
Dorotka po co się denerwujesz?Ktos kto ma niskie ego próbuje go podnieś w inny sposób.Wyraźnie to jest dla takich osób jak ten pan zabawa,która polega na docinaniu innym i to ich satysfakcjonuje.Po prostu trzeba przejść obojętnie choć oczy płatają figla i patrzą na takie posty,Lepiej powiedz czy zrobiłaś sałatkę.Agunia -smacznego.Ja sie rozdwajam bo tam smarze a tu piszę...
Gość Dorota W
No dobrze mam nadzieję ,że od teraz na forum zapnuje spokój! Moi synowie wrócili ze szkoły,idę więc papulkać obiadek i odwalić małą drzemkę! Trzymajcie się cieplutko!Niebawem wrócę! IWONKO ????? ********* AGA????? CZARNA???????? Za godzinkę ,no!! może dwie wrócę z nadzieją,że będziecie już na forum
Gość AndrzejW
Krystyno...jeśli w jakiś sposób mój post zranił Iwone to nie zrobiłem tego świadomie,natomiast Ty w swoim poście najpierw kogoś obrażasz a później dokładnie w tym samym poście tego kogoś przepraszasz...dla mnie to jest właśnie postępowanie świadome i mijające się z celem