Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie KOCHANI wszyscy bez wyjątku tu Joker.Nie było mnie trochę ale wszystko czytałam..Krysiu masz racje dajecie dużo od siebie wszyscy Jesteśmy w różnym wieku mamy problemy i nie boimy się o nich mówić.Jesteście wszyscy wsparciem.Zaczęłam pisać od 35 czy 36 numer..Staram się pisać ogólnie..Andrzejku jesteś wesołym facetem i Catullus-chyba dobrze piszę-Każdy maprawo do wypowiedzi czasami można --ale na prawdę nieświadomie -zranić.Dla niego jego problem jest najważniejszy..Tu jest zgrany kolektyw utworzony przez Was i nie może się rozpasć tylko dlatego że ktoś wyraża swoje zdanie..Życie jest zbyt krótkie żeby sobie wrogów robić..Powiem Wam że moją fobią są właśnie ludzie -Boję się kiedy ktoś na mnie krzyczy a zwłaszcza gdy obrzuca błotem żeby zebrać laury.Wczoraj zawiozłam ojca do Szczecina będzie miał robioną biopsje..Napaczyłam się na tych biednych i cierpiących ludzi wyłysiałych chudych itp..Przykry widok i oni umierają!!Wiedzą o tym..My mamy tylko a może aż NERWICĘ ale przy wsparciu i szczerych osobach możemy dalej żyć.Fakt jestesmy wrażliwi a ci co mają silny charakter są gruboskórni nie dostrzegają walorów w ludziach i świecie....Pisze rzadko ale śledzę wasze wypowiedzi i naprawdę jesteście fajną grupą ludzi..Też jestem na naszej klasie.Buziaki nie smućcie się- nie wiecie ile jestescie warci.Iwonka ty mnie przywitałaś jako jedna z pierwszych więc szybciutko chodź do nas..
Gość Dorota W
OLU kochana co też Ci przyszło do główki! Niczym się nie martw wszystko jest w porządku. Zaszło pewne nieporozumienie ,które jest już wyjaśnione. Rozmawiałam z Iwonką przez telefon i prosiła abym przekazała wszystkim ,żebyście się nie martwili.Jak tylko będzie w stanie to może jeszcze dziś do nas zaglądnie
Dorotko no to bardzo sie ciesze że wróci wszystko do normy bo przecież to wy jesteście jedyną moją podporą nikt poza wami mnie nie rozumie ( no jedynie psychiatra-chyba) to z wami moge pogadać o moich dolegliwościach bo mąż to tylko głową pokiwa i tyle wsparcia Joker ciesze sie że jesteś i fajnie że piszesz i dołanczam sie do twojej wypowiedzi Catullus gdzie zniknołęś - może nie chcesz ze mną gadać ( hihihi) Iwonko odezwij sie Krysiu3 tak samo gdzie zniknęłaś czy wszystko ok? Aga Matiaga dziewczyny gdzie jesteście? No i Andrzejku ty też nie waż sie znikać - nawet o tym nie myśl odezwij sie!!!!! Czarna a co z tobą słonko nasze gdzie jesteś?
xyz oczywiście że to forum jest dla wszystkich ale nie jest po to stworzone żeby ktoś wchodził z butami i mącił więc albo pisz z nami o sobie albo nie pisz wcale jeśli ci to forum nie odpowiada każdy jest tu z własnej woli i tyle a nie potrzebujemy tu osób które chcą tylko krytykować więc albo nie pisz wcale albo nie krytykuj i tyle
Gość catullus
Xyz, wybacz, że tak dosadnie. Toalety też są publiczne, a raczej nie srasz po desce. Olu, u mnie średnio, ciągłe problemy w rodzinie, mnie bolą plecy, boli w klatce piersiowej i 100 innych rzeczy. Leki biorę dopiero dwa tygodnie i na razie nie widzę jakiegoś super polepszenia, ale zobaczymy za kolejne dwa tygodnie.
Cieszę się również a w między czasie gotuję gołąbki i chcę zrobić sałatkę z piersi(drobiowych bez skojarzeń) i zupek chińskich z warzywkami. Pycha jak ktoś chce przepis to nie ma sprawy...Oleńka ty wiesz ile jest ludzi którzy uważają nerwusków za wariatów ale to dopóki dopóty sami czegos niedoświadczą, ..Fakt kiedy ktoś ma kłopoty dopadają go tak zwane ataki nie ma ochoty myśleć pisać funkcjonować ale wie że nie jest sam że podobnie a może i gorzej czują się inni.Dlatego w jedności jest siła...No to jak kto chce gołąbka?
Gość catullus
Hmm, może jest trochę lepiej, bo ostatnio nie mam strasznych dołków. Jeszcze ze trzy tygodnie temu byłem non stop przygnębiony i chciało mi się płakać. Teraz jest niby trochę lepiej, ale mam wrażenie, że jestem bardziej nerwowy.