Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Zegnam się z Wami,już mi nic nie zostało...nie obrażam się z byle powodu jak to ujęłaś Dorotko.Weszłam na to forum bo to był dla mnie ostatni ratunek,że nie będę sama, że ktoś mnie zrozumie, po raz kolejny tak bardzo się zawiodłam.Wczoraj miałam tak silny atak jak chyba nigdy,nie wiem co to było...nie mam siły,nadziei nic...dlatego znikam ,nie bedę wam psuc humoru, a to rozstanie jest dla mnie najgorsze,,,nie moge wychodzić z domu,jestem taka zapłakana ,nas niczym nie panuje,tutaj szukałam ratunku , nie udało mi się
Hej Iwonko co sie znowu dzieje co ty wygadujesz nawet nie próbyuj odchodzić przecież to Ty jesteś duszą tego forum zrobisz nam wszystkim przykrość i zabierzesz nam ostatnią nadzieje na wyzdrowienie bo jeśli ty sie załamiesz ( tak silna kobieta) to my jesteśmy bez szans Wracaj natychmiast i pisz co sie dzieje Ja was czytam codziennie tylko nie zawsze moge lub nie mam co napisać bo wy macie tu swój świat ale nawet nie wiesz ile dobrego to forum robi dla mnie Nie odchodż - wracaj
Gość Dorota W
Iwonko co Ty znowu wygadujesz! Przecież ja nie napisałam do Ciebie ,że się obrażasz z byle powodu!!!!!!! Nie rób mi przykrości !! Jesteś mi bardzo bliską osobą i nigdy nie pozwoliłabym Cię skrzywdzić.Sama tego także bym nie uczyniła Jeżeli pozwolisz mi ze sobą porozmawiać przez telefon to Ci wszystko wytłumaczę. Jeśli mogę zadzwonić to proszę daj mi jakiś znak. Wtym momencie zcięło mnie z nóg. Mój post został żle ziterpretowany Iwonko!!!! Proszę wyślij mi SMS czy mogę do Ciebie zadzwonić
Gość Dorota W
Dobrze Iwonko!!! Jeżeli tak sobie życzysz to nie ma sprawy!!! Dostałam nieżle po głowie ! Chcę jeszcze powiedzieć, kilka słów dotyczących mojego postu ,który miał na celu prosić wszystkich o zachowanie spokoju.Nie ingierowanie w jakieś delikatne sprzeczki pomiędzy poszczególnymi osobami! Przepraszam jeśli kogoś nim uraziłam! Dziękuję Wam wszystkim bez wyjątku ,że mogłam przez te kilka miesięcy poczuć się komuś potrzebna i że dodawaliście mi niesamowicie wiele wsparcia w trudnych chwilach. Wiele z Was ,Ty także Iwonko ,zastępowaliście mi w pewnym stopniu siostrę ,którą straciłam.To Wam mogłam wypłakać się gdy było mi ciężko.Nie mam rodzeństwa i czułam się bardzo samotna ,dlatego tak bardzo Was potrzebowałam. Przepraszam wszystkie osoby ,które uważają ,że je skrzywdziłam. Pozwolę sobie jeszcze ten ostatni raz wszystkich serdecznie pozdrowić i życzyć Wam dużo zdrowia i wielu pięknych dni w życiu. Jeszcze na pożegnane: Nie traćcie nadziei na lepsze jutro!!!!
Witam Was z rana. Wchodzę i co tu widzę,znowu smutek i cierpienie. Dziewczyny nie odchodzcie stworzyłyście to forum i musicie na nim być.Doroto i Iwonko proszę Was...Nie wiem co mam jeszcze napisać,szkoda że dzisiaj dzień się tak smutno zaczął. Pozdrawiam.
Gość Dorota W
Jeszcze na moment Iwonko słowa ** jeśli tak sobie życzysz*** dotyczą faktu ,że nie masz ochoty ze mną porozmawiać przez telefon. Nie chcę żebyś odebrała to jako aprobatę ,że się żegnasz na forum! Zostań z dziewczynami i bądż szczęśliwa!!!
Boże jedyny co wy znowu wyprawiacie czy mam wam na dupy naszczelać co wy robicie jak tak można odchodzić z forum?!!!! nawet o tym nie myślcie wracać oby dwie i to natychmiast Jeśli to zrobicie to całkowicie zniszczycie te forum a tak nie można Jesteście oby dwie nieodpowiedzialne sory za szczerość bo doskonale wiecie że wszystkim pozostałym zrobicie krzywde tym odejściem i forum zniknie Jeśli tego chcecie to prosze róbcie jak uważacie Ja już jestem załamana a co z resztą dziewczyn? Przez was właśnie zapisałam sie do psychiatry i dupa z karmienia trzeba bedzie wejść na leki a tak dobrze mi szło Dzieki laski PS No jedynie że wrócicie to może bedzie lepiej
Gość Dorota W
Dziewczyny !!!!!!!!! Zaszło wielkie nieporozumienie! Zostało jednak wyjaśnione. Piszę w swoim i Iwonki imieniu abyście się nie martwiły. IWONKO-jezeli tylko dasz radę to wracaj na forum.Wiem ,że w tej chwili nie jesteś w stanie ale pamiętaj ,że czekają na Ciebie wspaniałe osoby!!!
Gość krystyna3
Dorotko kochana wydaje mi się ,że niektóre osoby wchodza na forum zdobywają nasz zaufanie my im się staramy pomóc a oni na koniec wbijaja nam szpile w serce. Czy to nie jest podejrzane???? ,bo to juz kolejny raz z kolei wytważa sie taka sytuacja co daje duzo do myslenia ....... Ja juz na ten temat niebede sie wiecej wypowiadać bede traktować to forum jak dawniej !!!
Gość Dorota W
Catullus-no tak rzeczywiście emocje nieraz biorą górę! Jednak ciężko stać obok i patrzeć na cudzą krzywdę. Jestem na forum bardzo długo i nic na to nie poradzę ,że się związałam bardzo z niektórymi osobami, Pozdrawiam Ciebie!
Gość catullus
Doroto, ja to wszystko rozumiem i naprawdę nie pisałem tego w złej woli. A już na pewno nie chciałem nikomu wbijać szpili w serce. Chodzi mi o prosty fakt, że emocjami się czasem nic nie zdziała. Jestem młodszy niż większość z was, ale posłuchajcie czasem młodszego od siebie.