Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
No i półtora dnia stresu daje oznaki - znowu mnie wszystko napitala. A wszystko to marność i pogoń za wiatrem. Mam nadzieję, że chociaż w nocy dziś pośpię, bo inaczej może być ciężko. Ja jestem, Zuziu. Co tam słychać? Doroto, mądry post..
Doroto W: Oczywiscie forum jest po to aby sie wygadac! Kurcze fajnie jest tutaj z wami w trudnych i dobrych chwilach! Najwazniejsze jest to abysmy sobie ufali, ulieli liczyc na siebie 0- bo tutaj zawsze jest ktos nas pocieszy i wspiera. no nie? zdarzaja sie chwilowe kryzysy. tutaj kazdy jezeli zrobi cos nie tak czy nawet nie zrobi nic zlego to przeprosi, bierze na siebie odpowiedzialnosc- to tez jest wazne AndrzejuW: NIE DZIWIE SIE ZE TESKNISZ ZA ZNAJOMYMI, RODZINA! ja nie wiem czy bym wytrzymala tyle!juz chyba dawno bym wrocila! Podziwiam Cie!
Gość catullus
Yh, no ja bardzo cierpiałem z powodu samotności w tej Irl. Dopóki czułem się nieźle i dopóki miałem siłę, to tam zostawałem. Tym bardziej, że studia były naprawdę super. Ale teraz już bym tam nie dał rady samemu siedzieć. Trudna to była decyzja, ale chyba słuszna.
Ja juz uciekam teraz ide sie troszke pouczyc bo mam jeszcze zaliczenia w szkole z paru przedmiostow w czrartek a jutro znowu do pracy. Zycze spokojnej nocki mam nadzieje ze jutro juz dla nas wszystkich bedzie dobry dzień. Bardzo tego Nam wszystkim zycze. Dobranoc Aniołki.
Gość catullus
No mi się rzuciło głównie na plecy i żebra, ale inne rzeczy też bolą ;). Już się powoli przywyczajam, a po lekarzach już mi się nie chce latać (już od 9 usłyszałem, że to *tylko* nerwobóle...). Hm, ja w sumie też nie jestem zmęczony, ale wiesz.. od razu się człowiek iaczej czuje, gdy się porządnie wyspi w nocy.
ja od internisty uslyszalam ze wymagam *innego leczenia* bo wymyslam choroby sobie i dla sw spokoju dal mi skierowanie na badania i wszystkie ok.ale co ja na to poradze,jak jestem przerwazliwiona na swoim punkciie i tez mnie ciagle cos boli,teraz jestem aktualnie na etapie *rozlania sie wyrostka*mam watpliwosci czy jestem normalna...:))
Gość catullus
Zuzia, ja w sumie dużo badań nie miałem robionych. A i tak robiłem je bez skierowań, bo wszyscy lekarze uznawali, że kompletnie nic mi nie jest. Zresztą, wiesz jak to jest, wykluczysz jedną rzecz, zacznie Cię boleć coś nowego.. i od nowa. Jak na razie mam już dość lekarzy. Ale te bóle mi rzeczywiście dokuczają, nie chce już brać środków przeciwbólowych. Yh ;)
hehe,no to ja *przeszlam* juz bialaczke,raka krtani,guza mozgu,torbiele,tez mnie maja juz dosc,kazdy mnie tam chyba zna...w ogole ja nie powinnam czytac o chorobach bo zaraz mam wszystkie objawy:) teraz mam wizje ze rozleje mi sie wyrostek i umre..a noc to dla mnie katorga..nie moge zasnac,jak zasne to albo koszmary albo sie ciagle budze i znowu nie moge spac..