Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Co się stało,że nastroje dzisiaj takie kiepskie,może jutro będzie lepiej.Ja już chyba na dzisiaj kończę jestem zmęczona jakaś,martwię się jak jutro u dentysty wytrzymam,rany że przez tą chorobę nie można normalnie funkcjonować,kiedyś lubiłam tam chodzić i nie było żadnego problemu.Chyba bardziej się boje kompromitacji,że dostanę ataku albo coś.No nic na te głupie myśli nie mogę poradzić...Kiedy to się skończy. Pozdrawiam Was wszystkich i do jutra.
Gość krystyna 3
ANDZEJU W Przeczytałam twój post jeszcze raz ipowiem ci tylko jedno może i przeszłeś w swoim życiu więcej niż my wszyscy ale to czy ci się podoba czyjeś postępowanie czy nie to wyrażanie takiej opini na forum nie jest na miejscu nie pomyślałeś o tym że taką wypowiedzią mogłeś zdołować obojętnie jaką osobę ja też zakończyłam temat
Gość Dorota W
No nie kochani co tu się znowu dzieje? Do choinki czy nie może być na tym forum choć jedenego spokojnego dnia!!! Mam propozycję dla wszystkich : 1-czytajmy uważniej wszystkie posty 2- odpisujmy po chwili namysłu 3- nie róbmy nie potrzebnego zamieszania 4-nie obrażajmy się z byle powodu 5-starajmy się wyjaśniaś wszystkie nieporozumienia Pamiętajmy o tym ,że jestemy tu po to aby się wspierać w trudnych chwilach. Przecież wszyscy cierpimy z powodu paskudnej choroby a dołowanie się na wzajem tylko pogarsza sprawę.